Gość: Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:30 Co myślicie o kosmetykach z Avonu i Oriflame? Macie jakies wypróbowane? Jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Avon i Oriflame 16.05.09, 12:45 , , tak avon ejst swietnyy . !mam błyszczyk Rosebud z avonu i jest swietnyy ^^ polecam . (; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Avon i Oriflame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:59 a uzywacie mgiełki i spraye ? www.avonpolska.pl/e-katalog_01/katalog11.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Avon i Oriflame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:59 www.oriflame.pl/indexNotCached.jhtml Odpowiedz Link Zgłoś
majli_xo Re: Avon i Oriflame 16.05.09, 18:32 Osobiście polecam oriflame. Sama jestem konsultantką. Kosmetyki oriflame są droższe,ale za to mają o 1OO % wyższą jakość. Zazwyczaj ludzie kupują w avonie,bo taniej ... ale to sama chemia .. jeżdżę na spotkania to wiem .. w oriflame są większe zarobki i konsultanci mają -3O% taniej kosmetyki ; ) Pzdr ^__^ Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Avon i Oriflame 16.05.09, 23:24 Ja osobiście wolę Oriflamę... Mam parę kosmetyków Np: Balsam do ciała purblance (purblanka) I jeszcze parę innych Odpowiedz Link Zgłoś