Dodaj do ulubionych

Polubiłam Hannah Montana :P

16.05.09, 16:17
Na początku wydawało mi sie że Hannah Montana,jest głupia ale teraz obejżałam kilka
odcinków i mi sie spodobałowink,Miley fajnie gra zresztą tak samo jak Emily.Serial jest
zabawny i fajny.Za Miley Cyrus nie przepadam ale ma fajne piosenki jako Hannah i Miley:-
Ptongue_outtongue_outtongue_out

kwiatkwiatkwiatkwiatkwiat
Obserwuj wątek
    • iness_pendragon Re: Polubiłam Hannah Montana :P 16.05.09, 16:37
      Super,że polubiłaś Hannah! Ja tez na początku wprost nienawidziłam tego serialu a teraz nie mogę bez niego żyć
      • sweet_madzik Re: Polubiłam Hannah Montana :P 16.05.09, 16:50
        ja odkąd kupiłsm sobie CYFROWY POLSAT , i zaczęłam oglądać HM to Miley stała się
        moją idolką ;pp , może i głupie ale podziwiam ją za wszystko . Za talent do
        śpiewania , talent do gry aktorskiej i za to kim jest , ( nie znam jej w życiu
        codziennym , ale sądząc po wywiadach w pewnym stopniu wiem jaka jest . )
        • nomcia Re: Polubiłam Hannah Montana :P 18.05.09, 16:16
          Hannah Montana to super serial dobrze ze go polubiłaś big_grin
    • Gość: Olcia*** Re: Polubiłam Hannah Montana :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 22:00
      JA od zawsze ją uwielbiam tongue_out
    • monia17 Re: Polubiłam Hannah Montana :P 29.05.09, 14:13
      na poczotku też wydawało mi się że ten serial jest żałosny ,ale się myliłam
      • demcialove Re: Polubiłam Hannah Montana :P 29.05.09, 14:58
        ja teez nie dawnoo myslalam , ze hannah jest beznadziejna i żałosna..a teraz
        odliczam minuty i sekudny zeby oglądac seriaal . ( ; . Miley teraz jest moją
        idolką . uwielbiaam ją . cool ze polubilas hannah montana . ^^tongue_outwink
    • olciaa111 Re: Polubiłam Hannah Montana :P 29.05.09, 15:09
      Bardzo fajnie że polubiłaś Hannah Montana. Ja od zawsze ją uwielbiam tak samo
      jak Miley i myślę że to się nigdy nie zmieni...big_grin
    • moniczka1482 Re: Polubiłam Hannah Montana :P 30.05.09, 11:40
      Ja też napoczatku mówiłam ,że HM to durny serial . Jednak jak obejrzałam na tvp1
      HM to stwierdziłam ,ze jest on super . Teraz jestem wielką fanka choć nie mam
      DCcool
      • Gość: Loczuś Re: Polubiłam Hannah Montana :P IP: *.koba.pl / 10.0.20.* 30.05.09, 12:30
        Ja tak samo. Na początku myślałam że to beznadziejne i jakieś głupie obejrzałam
        kilka odcinków i uwielbiam ten serial i Miley ostatnio spodobała mi się piosenka
        let's chill i układ do niej xdxd Dużo osób mówi że ten serial jest dla dzieci
        małych a moim zdaniem dla nastolatek jest właśnie ;] i nie lubię tych ludzi co
        gadają głupoty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka