Gość: Sweet_EmO_;* IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 09:21 HejKa. Słuchajcie jakie znacie dziewczyny emO?? np. Brookelle bones Lauren cyrus Zoe Kimmbal<br /> Frida Rose jakie jeszcze.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EmOsiK Re: Dziewczyny EmO. ; * IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 10:49 Chyba Frieda Rose ; ) Kirby Carange xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sweet_EmO;* Re: Dziewczyny EmO. ; * IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 11:54 Taa Frieda. Wcięło mi literkę; ). Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Dziewczyny EmO. ; * 21.05.09, 14:47 ` ,, buhahah ! uwielbiam imOoŁ ! słiitss ! -- Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Dziewczyny EmO. ; * 21.05.09, 21:30 jejku, Oo podobają mi się włosy Audrey Kitching ,lubie też Brokelle Bones ,bo chociaż jest emo modelka jest też zwykłą dziewczyną. Lubię także Babyfayce bo jest b. ładna. :] Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Dziewczyny EmO. ; * 23.05.09, 19:34 Audrey Kitching ma super kolor włosów,babyfayce ma super włosy,Brokelle Bones jest spoko,a Frida Rose chyba raczej nie jest emo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sweet_Emo_;* Re: Dziewczyny EmO. ; * IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 20:05 No może rzeczyiscie jest zabardzo Emo... Ale lubie jej włosy ; ) Dzieki. i pozdrawiam;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauren.;d Re: Dziewczyny EmO. ; * IP: 217.153.242.* 01.06.09, 16:04 Taylor Parks , też jest super. Ale ja uwielbiam Lauren Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emily. Re: Dziewczyny EmO. ; * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 19:33 uwielbiam lauren cyrus, tylko ze ona nie jest emo ; ) myslicie,ze tak sie ubiera i odrazu emo jest.? ma swoj niepowtarzalny styl <3 Odpowiedz Link Zgłoś
punkprincess Re: Dziewczyny EmO. ; * 02.07.09, 19:40 Audrey Kitching jest boska. ma piękną fryzurę. Brokelle Bones ,Babyfayce ,kirby carnage lexi cyrus,Alline Moschellα,joe kinbal, Thais François, Rafaela Bueno, Jesse Cupcake , Isabelle Santos. Więcej nie sobie nie przypominam. ;* Odpowiedz Link Zgłoś