23.05.09, 18:03
Nowy serial TVP2. Mi się spodobał a wam? Też go oglądacie? Kto wam się najbardziej podoba, bo mi Sylwia i super by było jakby była z Piotrkiem smile
Obserwuj wątek
    • pati896 Re: Tancerze 23.05.09, 18:09
      Pierwszy i drugi odcinek był fajny, myślałam,ze to choć raz będzie jakiś film w stylu
      Amerykański, ale podobno okazal się klapą, te jakieś rozbieranki i nuudddyyy zrobiły się
      irytujące uncertain Nie wiem jak wam,ale mnie się straaaasznie znudził już po pierwszym odcinku smile
      o_O
      • katsuumi_17 Re: Tancerze 23.05.09, 18:32
        Oglądałam pierwszy odcinek i byłam zażenowana. Z kilku względów:
        1. Motyw tańca w telewizji przejadł się już dawno temu, a oni próbują nadal tę modę
        kontynuować.
        2. NIEPROFESJONALA, AMATROSKA OBSADA! Bo co tam np. robi Natalia Lesz? Ona nawet
        nie jest dobrą piosenkarką, a za aktorstwo się bierze. Chyba wzięli ją tam z łapanki, albo
        ojciec sporo zapłacił za tę rolę. Żeby być aktorem i grać chociaż w serialu powinno się mieć
        chociaż szkołę aktorską skończoną. Całą jej "karierę" kupuje jej bogaty ojciec. Tak jak
        Miley. Jak widać, bez talentu też można stać się "gwiazdą".
        • grejpfrut Re: Tancerze 23.05.09, 21:33
          hmm... Też tak pomyślałam, gdy tylko się dowiedziałam że Lesz będzie grać w
          serialu. Jednak już po pierwszych odcinkach doszłam do wniosku, ze gra bardzo
          dobrze i jak na razie jest jedną z moich ulubionych postaci smile kiss
    • shocek Re: Tancerze 25.05.09, 20:18
      Nie za fajny.może tvn zrobi lepszy
    • Gość: Ashi Re: Tancerze IP: 80.48.203.* 31.05.09, 19:15
      Mi się też podoba ten serial. Ja najbardziej lubię Sylwie . A strasznie nie
      znoszę Doroty . Myślę że Sylwia i Piotr powinni być razem .. są super ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka