dulce_m 23.05.09, 18:03 Nowy serial TVP2. Mi się spodobał a wam? Też go oglądacie? Kto wam się najbardziej podoba, bo mi Sylwia i super by było jakby była z Piotrkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati896 Re: Tancerze 23.05.09, 18:09 Pierwszy i drugi odcinek był fajny, myślałam,ze to choć raz będzie jakiś film w stylu Amerykański, ale podobno okazal się klapą, te jakieś rozbieranki i nuudddyyy zrobiły się irytujące Nie wiem jak wam,ale mnie się straaaasznie znudził już po pierwszym odcinku o_O Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Tancerze 23.05.09, 18:32 Oglądałam pierwszy odcinek i byłam zażenowana. Z kilku względów: 1. Motyw tańca w telewizji przejadł się już dawno temu, a oni próbują nadal tę modę kontynuować. 2. NIEPROFESJONALA, AMATROSKA OBSADA! Bo co tam np. robi Natalia Lesz? Ona nawet nie jest dobrą piosenkarką, a za aktorstwo się bierze. Chyba wzięli ją tam z łapanki, albo ojciec sporo zapłacił za tę rolę. Żeby być aktorem i grać chociaż w serialu powinno się mieć chociaż szkołę aktorską skończoną. Całą jej "karierę" kupuje jej bogaty ojciec. Tak jak Miley. Jak widać, bez talentu też można stać się "gwiazdą". Odpowiedz Link Zgłoś
grejpfrut Re: Tancerze 23.05.09, 21:33 hmm... Też tak pomyślałam, gdy tylko się dowiedziałam że Lesz będzie grać w serialu. Jednak już po pierwszych odcinkach doszłam do wniosku, ze gra bardzo dobrze i jak na razie jest jedną z moich ulubionych postaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashi Re: Tancerze IP: 80.48.203.* 31.05.09, 19:15 Mi się też podoba ten serial. Ja najbardziej lubię Sylwie . A strasznie nie znoszę Doroty . Myślę że Sylwia i Piotr powinni być razem .. są super ;D Odpowiedz Link Zgłoś