candy.e 23.05.09, 19:49 sluchacie Firmy.? jesli nie kojarzycie..to nie piszcie ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decod.e Re: firma 23.05.09, 20:07 ` ja słucham niektórych ich piosenek. są zaje,biste ; d Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 20:11 decod.e podnioslas mnie na duchu ;p juz myslalam ze wszyscy tylko isney ;] a oni robia na serio dobra muze,sensowna i wiedzia o prawdziwym zyciu ulicy.szacun ;p Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 23.05.09, 20:27 ` no co ty .! z disneya to tylko słucham 'its alrigh, its ok' ashley a tak to lubie hip hop. czyt. prawdziwa muza. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 20:29 wlasnie ;p teraz wgl Polskich woklaistow nie promuja bo.?? no wlasnie..bo musza wciskac zagranicznych.. nie zebym nie sluchala obcokrajowcow..ale w naszych miastach [krk.wawa] mamy zaje*istych,normalnych kolesi z talentem pozdro dla mBoskiego Romana ;* Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 20:35 hmm.. reprezentuje JP ^^ zajefajne ;* a ty.? ^^. poza tym slucham HipoToniA itp ;p Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 20:35 tytuł to: "reprezentuje JP"-firma a ty jaką.? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 23.05.09, 20:37 ` a ja lubie FAŁSZYWE DZIWKI aaa super to jest. ja słucham troche hemp gru, piha i oczywiście peje Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 20:40 no tego tez slucham ;D falszywe dzi*ki..tez slyszalam ;p boskie ;p albo: pono-pier*ole to ;p super x333 Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 23.05.09, 20:43 ` noo i jeszcze pono & sokół ` orientuj sie ` haa Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 20:46 no taa.tez slyszalam ;p normalnie mam koszulki: JP. i ptosto ;p wymiataja ;p chcialabym na koncert pojsc czy cos.. jak narazie to tylko na molesta&ewenemant bylam ;p i urywkowo peje widzialam..i hipotonie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 23.05.09, 20:48 ` haaa, ja miałam kiedyś isc ale miała byc zadyma . a ja raczej nie uzywam przemocy xDDD hahahhahahahhahahaa. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 20:55 no tak.mój kumpel dostal butelka od piwa w leb nieprzyjemna sprawa ;/ a pozniej psy przysszli to poszlam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 23.05.09, 20:56 normalnie JP na 100 % cała prawda w ich piosenkach . Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 20:58 dokladnie..a ta butelka miala byc przeznaczona dla psów.. musieli na hipotoni zrobic rozbój.! JP 100% ;p Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 21:05 no wiesz..tlum i wgl. psy wkraczaja [bójka i wgl] kumpel dostal [ nie za mocno i klnął i wgl] za chwile sie straz zjechala . kolejne psy i pogotowie. kumpel skonczyl w szpitalu pojechalismy do niego.posiedzielismy z paczką i dom . na rano go wypisali nie wiem dokladnie jak sie skonczylo bo kumplem sie zajmowalismy. ale psy i kolesie JP niezle sie "pobili"..pozniej chcieli zeby kablowac.mi sie upieklo bo kumpel. Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 23.05.09, 21:08 ` hah, no przeważnie sie tak kończy z psami . ZAL mi ich . hehehe . mam nadzieje ze juz z kumplem dobrze, Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 23.05.09, 21:10 no nie dostal mocno. bo klnął i sie bił jeszcze xDD dosyc dawno to bylo [ z pol roku temu] ;p teraz ma tylko szrame ponad czolem ;p nie chcial nawet tego oczyszczyc ale go namowilismy;p no bo sie balam po czesci xD Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 23.05.09, 21:11 ` ołł ale bedzie pamiątka. na drugi raz bedzie uwazał hehehheheeee . ja spadam brat ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 27.05.09, 15:07 www.youtube.com/watch?v=VFNyRhRoN6Q&feature=related zaje*iaszcze xd co prawda nie firma ale podobne ;p i falszywe dz**ki tez boskie: www.youtube.com/watch?v=oxrFbsI8QGo kochac to nie zawsze znaczy to samo xd firma wymiata ;p Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 27.05.09, 16:54 ` jestem jak co . xdd widze że tylko ja i ty piszemy na tym wątku . moze dlatego że większość tutaj słucha miley . Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 28.05.09, 13:53 no niestety. ulegaja temu co im reklamuja gazety,tv i net. zamiast sluchac tego co na prawde im sie podoba. za chwile ktos wyskoczy: miley na serio mi sie podoba i jej muzyka.! a odpowiedz: bo ci ją wmawiaja gazety i te "trendy" niby ;p czego poza firma sluchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 28.05.09, 14:40 ` hahahhaa, dokładnie . zastanawiam czy na kotku są same 12 latki które słuchaja tylko jb i miley ; x ` słucham hemp gru, peji oczywiście , piha i jeszcze mankamentu ale ich penie nie znasz , bo to tylko w ns gdzie mieszkam . ; ) ale lubie nie tylko rap czy hip hop . słucham tez popu np. katy perry , pcd , bep paramore ale to jest raczej rock . a ty .? Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 28.05.09, 17:44 dupo ja mieszkam nieopodal ns.!! ;o kuzwa.! ;* siostro normalnie. to pewni znasz HipoToniE .? tez kolesie z ns.? Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 29.05.09, 10:09 ` ku... tak ze słyszeniaa. własnie wtedy na ich koncert miałam iść. a gdzie ty mieszkasz .?? ale sie złożyło ; DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata. Re: firma 28.05.09, 17:56 smucham juz myslalam, że tu tylko disneje są xD firma,pono,sokół,molesta ewenement,itp. ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 29.05.09, 10:12 ` no widzisz że my tylko trzy jak na razie . jaka jest twoja ulubiona piosenka .? ; >> Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 29.05.09, 16:15 ja w ss prawie codziennie w ns jestem xd prawie codziennie tez w europie [centrum handlowe] ;p Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 29.05.09, 22:00 ` ha. ale super xDD blisko. ja codziennie do europy nie chodze bo mieszkam na barskim . Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata. Re: firma 29.05.09, 20:15 falszywe dzi..ki, pier..ole to,hmmmm miasto policyjne i jp na 100% xPP Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 14:04 no codziennie to moze nie ale ze 3 razy w tygodniu nie zebym cos tak czesto kupowala ale dla czadu z kumpelkami xd zwykle w srody piatki i soboty ;p miedzy 14-18 ;p jak takie kretynki zobaczysz szwedajace sie gdzies tam to my xD Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 14:08 jakie macie ulubione cytaty z piosenek: moje to: "kazdy robi co chce, dobrze lub zle, sam to juz wie najlepiej. pier**le to, wylaczcie to jak chcecie" pono-pier**le to. noi: "slyszysz, to jest moj manifest, tak to widze, scisle mowie co mysle" pono-manifest pono.sokol.martina: "moglo byc tak sobrze, powiedziales jadnak jedno slowo za duzo" Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 30.05.09, 15:18 ` moje to ; taki już los życie to wieczna walka szkoda ze nie pierze tych brudów moja pralka. czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy duzo ważniejsze niż spokój . z moich dwóch najj piosenek . xD Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 30.05.09, 15:15 ` teraz bd uważnie patrzeć . xDD fajnie że ktoś z kotka mieszka tam gdzie ja . i słucha takiej samej muzy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: firma 30.05.09, 15:42 Siemka xD Ja tesh kojarze i lubie Firme^^ najbardziej lubie 2 piosenki: Fałszywe dziwki,Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad. Ale inne piosenki tesh są zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 17:53 no moze kiedys kolo siebie przechodzilysmy a sie mijamy tak normalnie. ;p fajnie ze chociaz ja, decod.e, lilonka i pyskata. kojarzymy firme ;] jp na 100%. ;P nie moge sie doczekac ich w ns.!! na pewno na koncert bym przyszla.;D a tak wgl to to jest mój ulubiony kawałek hipotoni [kolesie z ns]: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 17:58 chociaz nie. ;p z HipoToniA wole najj to: wyje*iste Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 30.05.09, 21:49 ` teraz niestety nie ma słuchawek ;/;/ ale kiedyś posłucham . a ja Ci dam moje ulubione xDD xDD xDD 2 xDD3 TRZY najlepsze ,, Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 22:36 czekaj przeslucham co to xD ;p i odpowiem jak mi sie to widzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 30.05.09, 22:40 ` OK , OK . jak masz jeszcze jakieś fajne piosenki to dawaj i ty ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 22:40 te 2 ostatnie hemp gru slyszalam^^. fajne ;d a tego "eldo.." właśnie nie. ;p ale sciagam na fona i poslucham dokladniej. bo tak na szybkiego to na tekst uwagi nie zwracam, a tu tekst to najwazniejszy punkt xd Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 22:42 emm. fajne piosenki. pewnie slyszalas: pono-manifest pono-pier**le to Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 22:44 i zapomnialabym: to moze i stare, ale ten tekst.! super: pono.skół.martina-jadno słowo Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 30.05.09, 22:47 tego właśnie nie słyszałam ale na pewno posłucham ; ] tu masz jeszcze coś ; .. Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 30.05.09, 22:44 ` nie no teks jest właśnie super . i ten początek . pozwól że zacytuje ; To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć , czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy duzo ważniejsze niż spokój. mój ulubiny moment . < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 22:46 taa. słowa wyje**ste.;D zawsze na opisie gg mam takie teksty ;d albo tytuly ;] czasem z cenzura jak jest potrzeba xD masz jeszcze jakies fajne linki.?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 30.05.09, 22:50 ` to z naszego ns . robie to co chce kiedy umiera nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 22:56 slysze.ale z aresa i wgl. sciagnac nie moge. ehh no lipa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 30.05.09, 22:59 ` z wrzuty sciągaj . dobra ja spadam . jct bd jutroo . narka . ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 30.05.09, 23:02 ok.ok ;p spoko sciagne z wrzuty. nie pomyslalam xD pa Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 31.05.09, 11:54 a tak wgl. to mam pytanie zupelnie nie do tematu, ale jesli w ns mieszkasz to mam pytanko. wiesz gdzie kupic szamponetke i przyczepiane pasemka.?? ;P rok temu wszystko to bylo w europie w drogeri, a teraz to lipa. nic. wiesz.? xd Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 31.05.09, 12:56 ` pasemka to nie wiem gdzie kupić bo sama nie nosze ; X a szamponetke to może do rossmana idź lub natury . tam masz duuuzo tego . Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 31.05.09, 12:59 kolejna porcja linków ; ] UCIEKNIJMY STARAM SIE Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 31.05.09, 14:18 dzieki za linki ;* przesluchm xd a co do szamponetek wlasnie w naturze bylam i nie widzialam ;x moze mam slepote ;D zobacze w rossmanie jeszcze.cos dawno mnie tam nie bylo xD Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: firma 31.05.09, 16:26 ` tam jest dużo takich dupereli . a ty image zmieniasz .? ; >> Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 31.05.09, 19:48 eeem. no nie. chociaz moxe xD po prostu zawsze na wakacje sie farbuje albo pasemka. ;p ale wole szamponetke albo sztuczne bo prawdziwa farba to odrosty bym miala i juz pewnie zawsze bym musiala farbowac. ;P heh. juz po wystawianiu ocen, wiec mozna zaszalec xd ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: firma 31.05.09, 20:05 Nom kojaze, kojaze xD Majbardziej lubie "Na 100%" i "Słowo na ulicy" Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 31.05.09, 20:10 taa. super piosenki x3 jp,jp na 100%, firma prosto na 100%,.. bomba ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ firma 11.06.09, 20:21 taa chyba kojarze ;pp to oni spiewaja 100% itp. ahh akurat slucham 'potej samej stronie bedziemy zawsze stali anty policyjna nutem bedziemy zawsze grali' xpp suuperr Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: firma 12.06.09, 11:40 No te na 100 % jest zajebiste uzaleznilam sie od tej piosenki ;DDD Jp Jp na 100% Firma ostro na 100% zapamietaj to na 100% ......... Zaj***sta jest !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: firma 12.06.09, 14:00 taaa. super x3 nic sie z tym nie równa.! polecam wam: falszywe dzi*ki ;p ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: firma 08.08.09, 18:08 "kochac to nie znaczy zawsze to samo uważaj ziomek bo ta su...ka leci na twoje siano " ;dd zarąbista pezet gdyby miało nie byc jutra też jest fajna , podajcie mi jakies piosenki które lubicie słchac np. firmy hemp gru , czy piha , cokolwiek może wpadnie mi coś do ucha czego nie słyszałam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: firma 08.08.09, 18:20 Heh słyszałam jedna piosenkę, może dwie.. Ale ja osobiście nie lubię HIP-HOPu... Jakoś mnie to nie kręci.. Może dlatego, że wiele moich znajomych szczyci się, że oni słuchają i są cool bo mówią JP na 100% ... Odpowiedz Link Zgłoś