Dodaj do ulubionych

Jaka rasa psa jest najlepsza ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:11
heyyy .
chciałam się zapytać jakie waszym zdaniem rasy psa są najfajniejsze wg. was
ja bym chciała psa husky ale mama mówi że całe podwórko przewróci dookoła
nogami xd
piszcie ^
thx za porady ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: Miley_Cyrus1423 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.elblag.vectranet.pl 27.05.09, 13:40
      ja mam i uwazam ze to najfajniejsze psy na swiecie(mam suczki wszystkie)
      [url=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/West_Highland_
      White_Terrier-2.jpg/250px-West_Highland_White_Terrier-2.jpg]Tekst linka[/url] to rasa
      West Highland White Terrier(ja tylko wklejam przyklady ale tego Westa mam
      takiego samego)

Tekst linkaYork Terrier

Tekst linka
      Maltanczyk
      [url=http://www.kynologia.psy24.pl/rasy/chih/psy24pl%20(5).jpg]Tekst linka[/url]
      Chihuahua[url=http://images02.olx.pl/ui/2/33/46/27012746_1.jpg]Tekst
      linka[/url]Labrador Retrieverogulnie mam5 psów i inne zwierzeta
      • Gość: Miley_Cyrus1423 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.elblag.vectranet.pl 27.05.09, 13:43
        nie udalo sie!! zapraszam na ta strone!
        Tekst linka
        jestem Aniazim
        • Gość: Ewa Chow Chow! IP: *.tktelekom.pl 28.05.09, 18:21
          Mam takiego i są to b. poważne psy, bawią się zazwyczaj w wieku szczenięcym,
          potem zatracają chęć do zabawy, dlatego nie sądzę by szalał CI po podwórku za
          bardzo.
          • Gość: Ewa Re: Chow Chow! IP: *.tktelekom.pl 28.05.09, 18:24
            + są to psy mądre i piękne.
            • Gość: Ewa Re: Chow Chow! IP: *.tktelekom.pl 28.05.09, 18:30
              W sumie dodam jeszcze Collie i Border Collie, psy niesamowicie mądre i b. przyjazne.
              • gucik13 shar pei 25.08.09, 16:14
                też lubie Chow Chow'y
                ale wole Shar- pei'e
                Mam jednego
                I jest strasznie słoodki big_grin
            • Gość: smile2o6 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 20:31
              A ja polecam labradora. Sama mam 5 miesięcznego biszkoptabig_grin Są to bardzo mądre
              psysmile) Borąco polecam.!
              Pozdro dla wszystkich posiadaczy labkówtongue_out
              • chelsi Re: 30.05.09, 14:37
                Yorkii są urocze i zabawne. Dalmatyńczyki są piękne. Ogólnie to lubię wszystkie psy ,ale
                dwie rasy najbardziej x333
          • nessi Re: Chow Chow! 18.07.09, 13:29
            Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Mam takiego i są to b. poważne psy, bawią się zazwyczaj w wieku szczenięcym,
            > potem zatracają chęć do zabawy, dlatego nie sądzę by szalał CI po podwórku za
            > bardzo.

nie wiem czy to jest najlepszy pies ... niektore chrapia w nocy haha xd
            ej ja na twpim miejscu chcialabym labladora wink chyba ze nie mozesz to miniaturke pudla big_grin
            • sweetstar Re: Chow Chow! 19.07.09, 20:32
              Ja mam owczarka niemieckiego i małego kundelka wink obaj są cudni i pełni energii!
              ;p Tylko ten kundelek jest mieszańcem jamnika i kopie dziury na podwórku uncertain ale
              jest słodki i podobny z charakteru do mnie dlatego się rozumiemy xD
        • olgx West highland white terier 07.11.09, 11:50
          To mały, biały piesek który jest przeeeekochany!! Mam go tzn. ją ma na imie
          Nelly (Nel). Jest super. Kocham ją naad życie! Polecam ci bo nie bedziesz
          żałować ;DDD
          • ania55888 Re: dalmatyńczyk 06.05.10, 14:51
            mam takiego psa jest poprostu uroczy
      • Gość: magda Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 83.2.232.* 27.05.09, 13:46
        Podobno najbardziej sympatyczne i najłatwiej się uczące są kundelki smile Gdzies tak
        wyczytałam. Ale z własnego doświadczenia to nie wiem, nie mam żadnego psiaka sad
        Gdybym chciała miec to bym wybrała pekińczyka, albo yorka, bo ogólnie to boję się
        psów... uncertain Mam tylko kotkaserce
        • Gość: Emi112 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.gb.net.pl 28.05.09, 17:50
          Labradory! Ten piesy są najlepsze!serceKochane i milutkie. kwiatkissbig_grintongue_out
          • Gość: ;***** ;DDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 20:36
            Uwielbiam cocker spaniele i labradory wink
          • malinowycmok Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 29.05.09, 16:51
            ja mam zamiar kupic sobie psa golden redrivera
        • Gość: Marlenka44 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 195.205.228.* 31.05.09, 13:44
          Moim zdaniem najlepszą rasą są bernardyny......;pwink
        • Gość: koteczek Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 12:14
          moim zdaniem wszystkie rasy psów są najlepsze pytanie się o cos takiego to takie
          jagby rasistwo przeciesz kazdy glupi wie ze kazde zwierze jesrt piękne i ma cos
          w sobie czego i nne zwierze nie ma popatrz sobie ile zwierząd bezdomnych bląka
          sie w twoim miescie lub wsia jak nie chcesz przygarną z ulicy to wejdz na
          ale.gratka.pl/kategoria/zwierzeta.htmli wez z tamtąt jakiegos psiaka na
          początku zastananów się jakiej wielkosci powineen byc piesek lub suczka ja bym
          wybierala na twoim miejscu te ze schroniska bo one nigdy nie byly kochane bo te
          co są w chodowli ma ateraz tak jagby rodzin e zastępczą
        • sandika001 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 06.05.10, 14:57
          serceChihuahuatongue_outkiss
      • sweet_nice_girl Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 27.05.09, 16:04
        jack raser terier miałam fajny pies tutaj jego fotka słodkie są te pieski
        winkhttps://linemdanielsen.nettblogg.no/images/155713-3-1234995633696-n400.jpg
        • sweat Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:53
          Labladorki są suuuuuuper są i ładniutki i przyjacielskie i zabawne ! wiem to bo
          sama mam aż 2 polecam na seio Labladora !!!!!!!!!!!! kiss niektórzy sądzą że
          tylko yorki są fajne to znaczy zależy jakie np. nie z śerścią a z włosami yorki
          są fajnie spokojne takie milutkie a np. niektóre yorki są agresywne i ciągle
          szczekają!!!!!! ja tam polecam labladorka ! pozdrawiam kochani!!
          kisssmilekisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskissbig_grin smile
          • Gość: ;) Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 18:49
            zgadzam sie yorki wcale nie sa takie fajne .. bardzo szczekaja sa agresywne .. nie uczeszesz ich nie obetniesz paznokci bo sobie nie dadza .. koltunow nie obetnisz nie da radybig_grin
        • madziullaa Golden Retriver 28.05.09, 18:17
          smilesmileOsobiście uważam, że najlepszym psem jest Golden Retriver. Sama mam 4 miesięczną
          suczkę i jest wspaniała. Jeśli chcesz koniecznie większego psa to polecam ;] Szybko się
          uczy i nie robi szkód. Jednak potrzebuje dużo uwagi i długich spacerów;]smilebrawo
          • Gość: aduśka Re: Golden Retriver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 18:34
            też mam goldenkę i popieram w 100 %. Goldeny to psy naprawdę mądre, a przy tym energiczne, chociaż jak już się uwalą na podłodzę to lubią sobie pospać (przynajmniej moja tak robi). Minusem jest fakt, że sierść w domu to nieodłączny element posiadania tego psa, lecz to jest nic w porównaniu z przyjaznym nastawieniem psiaka. Moja, gdy zobaczy kogoś za płotem (naewt nieznajomego) cieszy się jak na widok starego przyjaciela rodziny i najchętniej wylizałaby mu twarz smile Naprawdę Goldeny to inteligentne, kochające, przyjazne, energiczne psy. W dodatku ze swoją sunią nie miałam kłopotóww dzieciństwie. Polecam smile
            • Gość: Taaxdd Re: Golden Retriver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:09

też mam goldena są to bardzo przyjazne psy lubią sobie pobiegać ale nie trzeba
              co dziennie z nimi wychodzić ; )
            • Gość: kobra Re: Golden Retriver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:56
              Tak, tak, tak! Goldeny Retrivery są to jedne z najładniejszych psówsmirk Inne psy są tylko
              ładne jak są małe, a te goldeny nawet jak są duże to są śliczneserce
              • miley31 Re: Golden Retriver 30.05.09, 08:36
                Popieram! Nie mam go, ale niedługo będę miała i się duuużo naczytałam o nim w necie!
          • Gość: doświadczona no nie... IP: *.tvk.torun.pl 28.05.09, 18:41
            Golden Retriever jest psem, który potrzebuje ruchu, codziennie trzeba z nim iść
            biegać, często chorują, ale są dobrymi i przyjaznymi kompanami smile
            Ja osobiście uważam ,ze najwierniejszym psem byłby nie typowo rasowy, ale
            kundelek, taki ze schroniska...Kundelka, który nam się spodoba, możemy najpierw
            go odwiedzać, poznać jego osobowość, następnie wziąć go ze schroniska do domu,
            może to będzie szczeniak, a może 3 letni psiak, który bardzo pokocha Ciebie od
            pierwszego wrażenia, takie pieski ze schroniska (niekoniecznie kundelki, bo
            zdarzają się także rasowe psy) są bardzo oddana nowym, kochanym właścicielom,
            darzą ich wielką sympatią i miłością smile
            Po co kupować psa, jak można wziąć ze schroniska, ważne by Ciebie i on pokochał
            mocno smile
            Myślę, że jak każdy chciałby tak i Ty mieć rasowego psa, ale moim zdaniem nawet
            i nierasowy pies jest super kompanem, sama posiadam kundelka, jest to suczka
            11letnia pierwsze 3 miesiące życia miała ciężkie nie widzi na jedno oko, dzieci
            chciały się z nią bawić i tak sobie to oko uszkodziła przez nie, ale darzy nas
            tak wielka miłością, a czasem zachowuje się jak szczeniak, pełna wigoru i
            kochana smile Drugi zaś pies jest krzyżówką Owczarka Niemieckiego i Owczarka
            Belgijskiego Malinois, obronny, dla domowników przyjazny, zwariowany, żywiołowy,
            jestem jego panią, wie, że jak coś źle zrobi nie ucieknie przed tym, nawet
            'przeprasza' przychodzi do mnie i daje łapę sam od siebie smile Więc polecam
            wielorasowce smile
            • czekoladka335 Re: no nie... 27.04.10, 18:41
              Ja mam goldena i jest naprawde kochany.
              ale musle ze jakiego kolwiek psa bys wybrala to napewno go pokochasz a on
              pokocha ciebie
              nie zależnie czy bedzie rasowy czy to bedzie kundelek ze schroniskasmile
        • Gość: olka Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 91.207.203.* 29.05.09, 11:57
          berneńczyki wiadomoserce
        • Gość: Daga98 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:05

ale słodziak !!;-*
          Ja polecam goldeny są naprawdę fajne i przyjazne mój nigdy nikogo nie ugryzł x d
          J jak słyszałam inne też nie oczywiście tej rasy ;D
          to link goldena retrivera xd:

images.google.pl/images?hl=pl&lr=&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:pl:official&um=1&q=golden+retriver&sa=N&start=18&ndsp=18

Pozdrawiam < 333
      • Gość: aagusia Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 18:37
        ja mam huskiego i uważam ze to jest najlepsza rasa... xDbig_grin
      • nicholas Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:00
        Ja mam Jamnika i wdg mnie są to najsłodsze i najwspanialsze psy na świecie.
        Tylko trzeba od małego wychowac bo pozniej bd troche nieposłuszny ^^
        • Gość: Madzia Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:59
          Zgadzam się z tobą, trzeba od małego szczeniaczka wychowywać, bo potem mogą byc
          małym, słodziuchnym zmartwieniem (np. z powodu narzekania sąsiadów na jego
          wieczne szczekanie, albo na to, ze gryzie).smirk
      • selenka_gomez Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:09
        Dla mnie najlepszy jest kundelek,seter i golden;]
      • Gość: neneXXDD Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.w83-200.abo.wanadoo.fr 28.05.09, 19:17
        smileMoim zdaniem chihuahua jest THE BEST
      • Gość: Ola :} Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.skierniewice.vectranet.pl 28.05.09, 20:31
        Ja mam west highland white terriera wink. suczke ,a wabi się Inka ;D. Nie jest do końca rasowa ,nie ma rodowodu ,ale wdg. mnie liczy się psia miłość i wierność ,a nie rasa. Co za różnica czy masz goldena ,dalmatyńczyka ,jamnika czy kundelka. chce być kochany ,a odwdzieczy się tym samym : ). Polecam adoptowanie psów ze schroniska. Tam też są rasowe psiaki ,które czekają na własny ,ciepły kąt i kochającego właściciela wink
      • Gość: samotna Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.sta.asta-net.com.pl 28.05.09, 22:39
        ja mam file blasirairo i jestem zadowolona ale jest nieznosny a husky z natury
        uciekają od własciciela moja mama tak muwi bo mielismy 30 psów w domu smile wink
      • eduardo Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 29.05.09, 11:56
        Ja jestem za golden retriverem ;]
        One są słit ;***
      • wercia321 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 30.05.09, 20:16
        Husky RZądzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wink
      • xxmileyxx Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 05.06.09, 15:39
        ja lubięę spaniele,yorki itd.smile)
      • jula96 Dalmatyńczyk 16.10.09, 19:32
        Ja mam dalmatyńczyka wabi się Jasiek (od nazwiska)
        Jest ślepy na jedno oko bo ktoś mu z wiatrówki przestrzelił
        Moim zdaniem jest najpiękniejszy na świecie ;pppkisskisskisskiss
      • milusia__ Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 07.05.10, 19:49
        Ja mam Shih Tzu i powiem że jakby ktoś zaproponował mi żeby go wymienić na innego psa to bym stanowczo odmówiła. Shih Tzu są świetne. Nie mają sierści tylko włosy które nie wypadają. Są przyjazne i nigdy nie robią nikomu krzywdy. Nie trudno jest je pokochać. Nie rosną duże. Słodziutkie są też maltańczyki. Huskie trzeba dużo wyprowadzać i trzeba być silnym żeby je utrzymać wink Pozdrawiam.!
    • Gość: Loczuś Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.koba.pl / 10.0.20.* 27.05.09, 15:12
      a ja tez polecam West highland white terrier bo są śliczne energiczne i
      sympatyczne smile moje diwe ciocie mają a jak nie Westa to yorka bo mój wujek tez
      ma i tez są śliczne i jak mówił nie wymaga takiej opieki chyba że z rodowodem
      chcesz a o westach robiłam prezentację na informatykę i z tego co się
      dowiedziałam to naprawdę boskie psiaki ;]
      • Gość: Miley_Cyrus1423 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.elblag.vectranet.pl 27.05.09, 16:50
        A MOJE WSZYSTKIE SUCZKI SA RASOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ha
    • Gość: Alex768 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 195.205.202.* 27.05.09, 20:21
      wymienię 5 super ras : Husky, Kundel, Dalmatyńczyk, Bernardyn, Pudel.
      • Gość: Alex768 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 195.205.202.* 27.05.09, 20:22
        i szósta to owczarek niemiecki.
        • kitty16 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 27.05.09, 22:17
          Husky są cudowne, sama bym chciałam mieć wink
          albo Cocker Spaniela, Beagla.. ja tam na rasach sie nie znam..nawet kundelek byłby fajny wink
          • leaveme_ Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 27.05.09, 23:21
            Rasa chyba nie jest najważniejsza ..
            po co Ci ładny pies a głupi i nie mądry ?
            • nikt. Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 14:46
              A ja mam airedale terriera big_grin
              i kocham tego psa, a właściwie suczkę najbardziej na świecie big_grin
              To zdjęcie:
              https://hunderassen.de/hunderassenbilderbuch/media/gallery/airdale_terrier/airedale-terrier-1.jpg
              Wiem że nie jest najładniejsze, ale no trudno. xD
              Pozwolę sobie dodać zdjęcie MOJEJ psiny, Aksy big_grin
              https://photos.nasza-klasa.pl/10483960/6/other/std/7e4ec74f0b.jpeg
              A na wikipedii jest bardzo dużo o tych psach:
              pl.wikipedia.org/wiki/Airedale_Terrier
              Te psy są ogólnie niesamowicie same z siebie inteligentne, aczkolwiek płochliwe. tongue_out
              Np. moja Aksa boi się odkurzacza, miotły i spadających z nienacka rzeczy big_grin
              Pozdrawiam big_grin
              • Gość: Olaselen Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.elblag.vectranet.pl 28.05.09, 15:23
                ...yyyyy to jest foksterrieruncertainuncertainuncertain!! nikt nie znasz sie na rasach wiec nie gadaj bezsensu a
                wogule nazwa która podalas to dawna nazwauncertainuncertainuncertainuncertain
                • nikt. Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:30
                  Gość portalu: Olaselen napisał(a):

> ...yyyyy to jest foksterrieruncertainuncertainuncertain!! nikt nie znasz sie na rasach wiec nie g
                  > adaj bezsensu a
                  > wogule nazwa która podalas to dawna nazwauncertainuncertainuncertainuncertain

Olaselen chyba ty się nie znasz angry
                  Mam takiego psa, wiec chyba wiem lepiej od ciebie, dzieciuchu.
                  Ty jesteś dawna nazwa o.O
                  I ty gadasz bez sensu, żałosne dziecko wojny kauczukowej.
                  A, i i tak wiem, że to ty PATI896. Więc jesteś jeszcze bardziej żałosna, niż sąziłam do tej pory.
      • Gość: znasz mnie kotku ? Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 18:44
        A właśnie że się mylisz tongue_outtongue_out <br />
        bo te psy tych ras to nie są za dobre <br />
        dalmatyńczyk może być <br />
        bernardyn to straszne dyble jak urośnie i mają czerwone oczy i nie można ich
        trzymać w mieszkanku bo robią się agresywne i mogą zdemolować mieszkanie <br />
        kundel może też być <br />
        pudel strasznie się ciepie uncertain:/uncertain i musi mieć "ładną fryzurkę" (żaLLL) <br />
        Husky także potrzebuje dużooooo przestrzeni doooo biegania i musi co najmniej
        raz w tygodniu poczuć zimno <brrr> <br />
        <br />
        <br />
        pozdro kiss big_grinbig_grin

• Gość: df Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 15:40
      husky poczebujee mega duzo miejsca do wybiegu ! Mamm taka ksiazke i tam pisze ze najbardziej zaufane i wgl. to dog niemiecki - boo jest lagoodny, lubi dzieci [moga robic z nim wszystko] , latwo go wyszkolic , jest lagodny , kiedy go nauczysz nawet nie zaszzeka na innego psa ,ale kiedy zaluzmy bedzie jego opiekunowi zagrazalo niebespeczenstwo jest w stanie zrobic wszystkoo ~!.......
    • josie120 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:36
      Kundelek rulez!big_grin
    • joasia_ashlee Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:37
      Jackob jest the best
    • agusiak01 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:37
      ja mam suczke jamnika (czarna podpalana) jest naprawde ładna i przyjazna wiekrzość
      ludzi uważa że jamkniki są wredne jednak to nie prawda są przyjazne i kochane!! i do tego
      bardzo przywiązują sie do właściciela
      • Gość: Gość Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:53
        najlepszy jest terier austriacki podobny jest do kundelka odrobinkę ale tak na 1%
        a do jorka na 60%
        trochę wyższy od tego
        www.mprzybyt.forweb.pl/Ali_Pao.gif
        miej więcej tak wygląda
      • Gość: Gość Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:58
        najlepszy jest terier austriacki podobny jest do kundelka odrobinkę ale tak na 1%
        a do jorka na 60%
        trochę wyższy od tego
        www.mprzybyt.forweb.pl/Ali_Pao.gif
        miej więcej tak wygląda
        Są miłe śliczne najbardziej takiego polecam ,ponieważ pekińczyki i jamniki są
        strasznie nerwowe.
        JA sama mam takiego teriera austriacki jest miły ładny przyjacielski silny i
        mądry smile nigdy mnie nie zawiódł
    • puncos Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:39
      ZDECYDOWANIE ratlerki, są małe, kochane i grzeczne. A najlepsze jet to, że śpi
      na łóżku, bo to straszny zmarzluchsmile) big_grin
      • Gość: Madźź . co moge dać psu . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 18:16
        mieszkam w domu z ogrodem więc ma możliwość się wybiegać
        poza tym mieszkam niedaleko parku gdzie również mogę go zabierać na spacery
        ; ]
    • Gość: Olcia*** Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:39
      Dalmatyńczyk !!serceserceserceserce
    • Gość: Miley Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:41
      Owczarek niemiecki ja mam takiego jest bardzo grzeczna chce się bawić słucha się daje
      łape łatwo się go przyzwyczaja do wszystkiegosercebrawosmile
    • Gość: Miśkaa < 3 3 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 28.05.09, 17:41
      Wiesz co każda rasa jest na swój sposób fajnaa xd. Ja mma własnie psa Husky i on
      wymaga tylko chodzenia na 2 h spacery i fakt biega po ogródku ale nie przewraca
      nic bo jest mądry xd mam też yorka ale powiem szczerze że te psy są troche
      wredne xd a tak to są słodkie tylko trzeba je czesać i myś im zębyy xdserce
    • karolcia3486 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:41
      LATRELKI SĄ NAJSŁODSZE MAM W DOMU 4. SĄ PRZECUDNEsmilesmilesmilesmilesmile
      • Gość: Ewa Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.tktelekom.pl 28.05.09, 18:26
        Latrelki?! R A T L E R K I, ratlerki, jeśli już...
    • Gość: Samanta Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:42
      Ja też myśle że owczarek niemiecki
      • puma12 Jaka rasa psa jest najlepsza ? 29.05.09, 15:13
        Według mnie najlepszą rasą na świecie jest labrador. Jest słodziutki! Tu jest kilka zdjęć
        ladradorów.

images.google.pl/images?hl=pl&q=labrador&gbv=2&aq=f&oq=
    • ketrin Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:42
      golden retriever smile))
      • dziamdzia Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:51
        Moim zadaniem najfajniejsze sa owczarki nimieckie i pudle
        Sama mialam owczarka i byl super grzeczny moja mama mogla by mnie sama z nim
        zostawic i nic by sie nie stalo i byl tez super posluszny
        Pudelka mam i jest super grzeczny i nie potrzebuje az tak duz ruchu jak owczarek lub
        inne duze psy pudle tez bardzo lubia dzieci smile
    • Gość: Sylwia Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:44
      Owczarek niemiecki jest bardzo fajnym i sweet pieskiep polecam
    • ka.i.te. Re: Kundelek ! 28.05.09, 17:44
      Nie ma to jak kochany, słodki bezrasowy kundelek wink Chociaż moim zdaniem wszystkie psy
      są fajne wink
    • pati123153 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:45
      hasky, shi tzu, yorki, bernardyn i chihuahua ;D Chyba tyle ;*
    • Gość: aduch Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:46
      Labrador . ! :d taaak .sama posiadam laba, jest wspaniały, może trochę nierozgarnięty, ale
      jest tak uroczy, opienkuńczy, słodki i pieszczotliwy . te psy są wspaniałe, najlepsze pod
      słońcem . <333
    • Gość: agataaa Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:46
      ja mam yorka i kundelka . ; - dd
      oboje są świtne . ; )))
    • Gość: Paula;) Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:47
      ja mam SHI TZU smile i to jest najukochansza rasa pieska jaka znam !big_grin jest slodziutkiii ;d;**wink
    • Gość: ja Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.adsl.szeptel.net.pl 28.05.09, 17:48
      z tym husky, to powiedz mamie, ze wszystko zalezy od tego jak go wychowasz... smile
      atak pozatym, to najbardziej lubie jack russel terriera- sma mam jednegokiss
      • kasula96 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 07.11.09, 15:34
        ja mam kundelka i miałam amstafa(był na maksa przyjazny anie grożny jak niektórzy
        mogą sądzic) ale ja uważam że małe kundelki sa najfajniejsze dlatego że są bardzo
        przyjazne i pokochają każdego kto je pokocha smile
    • Gość: Mariolcia Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:50
      Jack russel terrier ;]
    • demiiselena18 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 17:51
      ja mam psa rasy west highland white terierre.serce ta rasa jest
      wspaniała!!!!!!!!!! kiss są bardzo przyjacielskie i milusie. polecam je
      baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo. na pewno bedą świetnymi przyjaciółmi!!!!!!!!!!!!!!!
      pzdrsmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilekisskisskisskisskisskiss
      • Gość: Gość Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 18:32
        Dla mnie wszystkie rasy psow oproczow groznych xD
        Najbardziej kocham Yorka i Kundelki no i cziłałe xDD ;P tongue_out
    • Gość: (. . .) Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:54
      ja mam goldena retrivera... jest on najlepszy wink to bardzo spokojny piesek, nie trzeba się
      strasznie męczyć nad jego wychowaniem big_grin no i moim zdaniem jest to
      najodpowiedniejszy pies dla początkujących big_grin - no chyba że mażysz o malutkim
      piesku indifferent aaa!!! zapomniałabym, wcale nie potrzebuje strasznie dużego ogrodu... jak
      powiesz mu raz a porządnie czego mu nie wolno na pewno zrozumie i posłucha cię! a poza
      tym goldenki to straszneeeee pieszczochy i potrzebują duuuuuużo miłości serce jest
      jednak jeden minus (co do suki)... jak jest mała to czasami w ogrodzie kopie dołki... ale z
      czasem przestajesmirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka