Dodaj do ulubionych

Jaka rasa psa jest najlepsza ?

• julcia10 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 31.05.09, 20:18
      Hej ja mam psa lablador retriver i jest on najbardziej przyjazną rasą dla
      dzieci.Ja bym ci radziła rasę lablador retriver ale to już jest twoja
      decyzja.(jeżeli chcesz mieć przyjaznego psa)big_grinsurprisedsmirkscared
    • tala Golden retriever 01.06.09, 16:17
      Golden retriever
    • Gość: InKuSiA LaDrAdOr!!!! IP: *.mielec.mm.pl 01.06.09, 17:36
      Labradorki najsłodsze.. kocham te psy...mam szczeniaka-Xavier przecudny zabawny i taki słodki! Polecam big_grin Nie można się z nim nudzic.. jest najlepszym przyjacielem i tak słodko patrzy w oczy jakby chciał coś powiedziec!!! Kocham labradorki serce
    • Gość: paulka Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:48
      moim zdaniem sznaucer mały domowy ale nie za mały i niegubi sierściwink
    • Gość: Moniczka:* Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 212.127.95.* 03.06.09, 18:59
      Ja mam jamnika długowłosego mało rozrabia jest grzeczny nie bałagani mój wprawdzie
      ma 9miesięcy ale już o małego wyglądał jak cocer spaniel angielski. Lubi aportowaćsurprised
      ale też cocer spaniel angielski jest super polecam jedną z tych rasbig_grin
    • Gość: ktoś z ktosiowic Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:46
      Musiałabyś napisać wiecej,bo różne rasy mają różne wymagania.Napisz ile godzin możesz poświęcić psu dziennie,ile możesz wydawać na niego miesięcznie (odpowiednia karma,szczepienia,kontrole u weterynarza,fryzjer itp.) Ja osobiście polecam kundelka ze schroniska bo one wiedzią ze nie wolno sie załatwiać w domu.
    • Gość: kto$$$ Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.xdsl.centertel.pl 03.06.09, 21:50
      według mnie to labrador - super pies bardzo wesoły i w ogóle, dalmatyńczyk - też
      spoko piesek zwłaszcza maść ... big_grinbig_grin yorki chyba też są spoko ale o nie trzeba
      dbać bardzo.... no i są często upierdliwe smile
    • funjb Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 05.06.09, 15:36
      Ja mam coker-spaniela i bardzo jestem z niego dumna kiedy jestem smutna przychodzi i sie do mnie lasi bo udaje ze tez jest smutny sad
    • Gość: parasolka Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 22:44
      Ja miałam 3 psy tera mam 2 crying niestety pewnie się domyślasz ale mam jamnika i owczarka
      kaukaskiego . jesli chodzi o duze psy to wlasnie owczarek kaukaski ale jesli mieszkasz w
      bloku lub masz male podworko to prosze nie kupuj duzych psow bo one sie nie wybiegaja
      i bedzie dla nich to meczarnia . najlepsze sa male pieski np. jamniki , yorki, ciułały itp.
      polecam zycze powodzenia z zakupem psa smile
    • Gość: Mada Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:53
      Ja polecam Shih-tzu Sama mam jednego shih-tzu są bardzo słodkie i takie przytulanki smile) Pozdro smile smirk
      • love.selena.x3 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 11.06.09, 11:55
        Yorrki <33

www.yorkii.fora.pl
    • paulinajonas505 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 12.06.09, 17:39
      Sznaucer albo Golden Retriever.
      www.breederretriever.com/photopost/data/530/medium/PUPPY_LOVE001_GOLDEN_RETRIEVER.JPG

Zobacz sobie jak wygląda Golden. Jest naprawdę śliczny do tego wierny i ma głównie
      same zalety smile . Jestem pewna, że przekonasz mamę do kupna takiego pieska ;]
    • ewellinkaa Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 12.06.09, 18:10
      hasky
      i git'es
      super pupil
      taki..hm.DUŻY
    • Gość: Olka > ! Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 00:09
      Husky , Alaskan malamut , delmatyńczyk , Bernardyn , York . ! Jest dużo pięknych
      psów smile
    • papi09 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 13.06.09, 12:07
      moim zdaniem mieszaniec jest najlepszy...smileserce
      • Gość: miless Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.icpnet.pl 13.06.09, 12:28
        miless - nie zalogowana.

boksery - miłe, kochane, grzeczne.. <3
        i do tego kochają dzieci! kiss
    • klaudysia Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 13.06.09, 13:11
      wiesz co też bym chciała psa hasky bo jest przesliczny wink)
      No ale jednak masz podworko wiec ja bym sobie kupila nie wywruci odrazu podworka do
      gory nogami xD
      moj kolega ma hasky a mieszka w bloku shock i nic jeszcze nie wywrucil do gory
      nogami ;-D
      no ale takie male pieski tez są slodkie np maltanczyk wink) albo york ale nie radze bo szybko
      zdychaja z byle powodu...
      • ashley. Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 19.07.09, 20:34
        Yorki big_grin
    • dziewczyna09 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 19.07.09, 21:27
      a ja mam pekinczyka i mieszanica yorka z chichuaułą(nie wiem jak sie to
      pisze)smilesmile Pekinczyk jest bardzo stonowany dumny i spokojny ale chrapie w
      nocy i czasem zaczyna się dusić.A mieszanka yorka z tym drugim jest bardzo
      pogodna zabawna i bardzo dużo szczeka.Ja polecam oba pieski bo nie są bardzo
      drogie gdy sie je kupuje pekinczyk ok.200zł
      a mieszaniec yorka z tym drugim ok.400.Mają dwa odmienne charektery ale polecam
      oby dwa
    • xmilijkax Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 23.07.09, 21:45
      Wszyscy piszecie że najlepszy jest labrador albo golden nie zaprzeczam są to psy przyjazne jak i również mądre ale czy fajnie jest wyjsc na spacer i idąc po dużym mieście i spotakć na np. 100 psów 80 labradorów z goldenami . Raczej nie uncertain Ja osobiście posiadam 8 miesięczną suczkę rasy border collie ( jak to powiedział hodowca odmiana soft city )
      jest mądra , przyjazna i opiekuńcza ale czasem jej instynkt pasterski jest tak mocny że najmłodszą owce zagoni do kąta i pilnuje tongue_out Twój wybór co do rasy psa ale nie wybieraj bo golden czy labrador to piękny pies zastanów się czy podołasz zadaniu posiadania psa i czy może nie lepiej wybrać inną rasę. POzdrawiamsmile
    • kamcia.95 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 25.08.09, 21:49
      Mi bardziej podobają się duże psy niż małe (np.yorki). A najbrdziej to labradory. smilesmile
    • miley05 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 10.09.09, 15:48
      ja bardzo cenię sobie maltańczyki masz tutaj link www.kynologia.psy24.pl/art.php?art=2919 a tu o jego pielęgnacjimaltanczyk.republika.pl/psy/pielegnacja.htm#start
      IserceMaltese
    • ardnaskela Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 03.10.09, 14:56
      Źle sformuowane pytanie. Nie ma NAJLEPSZEJ rasy psa. wink Każdy ma inny gust, każdemu
      podobają się inne rzeczy, inne zwierzęta, różne rasy psów.
      Wszystkie psy mają w sobie coś wyjątkowego, mają to coś i dlatego to jest piękne, bo nie
      są takie same i różnią się od siebie.
      Nie potrafię teraz jednoznacznie określić jaka rasa mi się najbardziej podoba. Uwielbiam
      małe szczeniaki. Podziwiam starsze psy za to, że są wierne.tongue_out
      • mileycyrus23 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 04.10.09, 09:38
        Kundelek ;* Najwierniejszy smile
    • blondi727 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 04.10.09, 13:38
      mi strasznie podobaja sie maltipoo ;D ale osobiscie mam owczarka niemieckiego i
      tez go ubostwiam ^^
    • lolli_pop Re: Jaka rasa jest najlepsza? 16.10.09, 19:49
      Według mnie nie można na wybrać tej najlepszej rasy. Każda ma swoje wady i
      zaletysmile, więc wszystko zależy, co kto lubi, ja np. kocham owczarki
      niemieckie, husky, goldeny i owczarki szkockiebig_grin
    • pauliska1212 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 16.10.09, 20:17
      York. tongue_out
      są zaje.bist.e kiss
      • selcia17 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 24.10.09, 15:07
        Boksery i Beagle

Pies to pies a nie wpadający pod nogi mały szczur...!
        • kaasia96 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 24.10.09, 18:26
          Ja kocham labradory i goldenyserce
          Są bardzo ruchliwe i potrzebują się wyszaleć, ale są wierne i kochają swoich właścicieli.
          (Nie mam labradora, ani goldena, ale interesuje się psami więc trochę wiem)
    • maite_perroni Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 26.10.09, 19:58
      Maltipoo.
      www.peoplepets.com/images/000017974.jpg
      serce
    • collage *-* 26.10.09, 20:02
      mhm, golden .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka