Gość: NIMIJADKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:36 CZY LUBICIE Jasona Dolley"a ????????Chyba wszyscy powiedzą tak !!!! Mam prośbę do kotka piszcie o nim więcej jest lepszy niż JB a nikt w polsce o nim nie wie!!!!W USA robi furrore !!!!!!!!!!! Czy mnie popieracie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naraza Re: Jason Dolley IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:37 KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSA Re: Jason Dolley IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:37 TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK !!!!!!!!!!! ON JEST COOL!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Jason Dolley 02.06.09, 13:40 kocham go szczegolnie w cory w bialym domu Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Jason Dolley 02.06.09, 14:55 świetny jest ( : w corym w białym domu wymiata x DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Jason Dolley 02.06.09, 14:58 y.. można powiedzieć że go lubię , ale nie mów że nikt go nie zna w Polsce.. ! W Polsce chłopak też jest znany, tylko może nie ma tylu fanów co tam zagranicą . A i on nie jest lepszy od chłopaków z Jonas Brothers bardzo mi przykro , no cóż, po prostu nie jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Jason Dolley 02.06.09, 15:12 No właśnie on jest boski . ^^ A najlepiej gra w "Cory w białym domu" Albo w " O kurczę " też fajnie gra . x d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośś Re: Jason Dolley IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.09, 15:10 no zgadzam się z wami jest super i ten jego uśmiech.... ach... Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Jason Dolley 03.06.09, 18:45 No on jest naj lepszy.! Kocham go. Przystojniak zniego hehe. Ale najlepszy jest w Corry w biłaym domu <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Jason Dolley 03.06.09, 21:24 Tak w Cory'ym ma inne fajniejsze włosy i udaje takiego debila i super te jego żarty są. Odpowiedz Link Zgłoś