Gość: Moni$ IP: 195.116.98.* 07.06.09, 15:01 Mam 14 lat... Chciałabym schudnąc,ale boję się że dzieki temu zyskam "efekt jojo"... co to tak w ogule jest i jak mu zapobiec? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: efekt jojo 07.06.09, 18:13 hm.. moze gdy skonczysz diete to wciąż cwiczyć tylko mniej intensywnie i się zdrowo odrzywiać ale już np. pozwalać sobie niekiedy na pizze czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
trysia13 Re: efekt jojo 07.06.09, 18:17 rok temu bardzo dużo ćwiczyłam aby pozbyć się brzuszka , jak już schudłam przestałam ćwiczyć i było tak samo jak przed ćwiczeniami . czy to jest efekt jojo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: efekt jojo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 20:32 w efekcie jojo chodzi o to że gdy nie prawidłowo się odchudzasz i rzeczywiście schudniesz to za jakiś czas (jak już przestaniesz się odchudzać) zgrubnierz jeszcze więcej niż przedtem byłaś ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((help Re: efekt jojo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:22 ja nei wiem cyz da sie uniknac tego efektu ja rok temu schudlam 15 kg jadlam strasznie malo i nie mialam okresu ginekolog przepisala mi chormony i teraz nei wiem czy przez nei mialam apetyt?? i przez nei przytylam cyz to efekt jojo?? teraz waze 3 kilo wiecej niz przed schuudnienciem czyli 18 kg wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_ashley Re: efekt jojo 01.07.09, 21:01 No wiesz... moja mama brała chormony w ciąży, ale to normalne, że się od nich tyje... Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: efekt jojo 01.07.09, 21:26 Efekt jojo to znaczy że jesteś bardziej okrągła (pulchniejsza) nie stosuj diet jedz więcej owoców ,warzyw chodz na spacery ćwicz,przydatny jest również rower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inela Re: efekt jojo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:02 Myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest zwrócenie się z tym do dietetyka. Współpracuję z dietetyczką, która udziela porad na forum we-dwoje.pl Skieruj to pytanie do pani Ewy - na pewno Ci odpowie Odpowiedz Link Zgłoś