Dodaj do ulubionych

Chłopak ... pomóżcie . !!

IP: *.aster.pl 08.06.09, 15:18
Hej . teraz sobie trochę poczytacie, bo mam pewien problem i mam nadzieję, że
mi pomożecie . A więc w 5 klasie [teraz jestem w 6 . ;d] podobał mi się
chłopak . Nazwijmy do ...Rafał ... no i Rafał bardzo mi się podobał i ja mu
też . Ale coś mam nie tak w głowie, że kiedy on mi to powiedział...ja go
zwyczajnie olałam. I tak trwało to do początku 6 klasy. On mnie wyzywał od
dzi.wek, s.uk itp. ja to miałam w dupie. Wiem, że pewnie go zraniłam, ale nie
myślałam o tym . I w 6 klasie znowu się zaczęło . Rafał znów zaczął mi się
podobać . Pewnie się o tym dowiedział ale dalej miał o mnie zdanie takie jakie
miał . ;/ I na ostatniej dyskotece jego kolega powiedział, że Rafał nie chce
ze mną tańczyć było mi przykro, lecz ku mojemu zdziwieniu chciał ze mną
tańczyć . I już myślałam, że jest w porządku, że może jakaś szansa dla nas
jest...nawet normalnie ze mną gadał, a tu niespodzianka. Wracam z koleżankami
ze szkoły i wspominamy naszą ostatnią kłótnię...i dowiedziałam się, że Rafał
nawet po tej dyskotece mówi o mnie...dzi.wka itp. a jego kolega powiedział, że
on mnie nie lubi . sama nie wiem co o tym myśleć, bo kiedy z nim gadam, nie
wygląda na to, żeby za taką mnie uważał...Proszę pomóżcie...zaraz koniec roku,
a ja nie wiem co zrobić . crying(
Obserwuj wątek
    • nikt. Re: Chłopak ... pomóżcie . !! 08.06.09, 15:31
      może ten Rafał się zgrywa ? nie chce wyjść na babę co ciagle zdanie zmienia..
      pogadaj z nim szczerze, żeby był sam, bez wianuszka kolegów, nie bedzie miał się przed kim popisywać. wtedy powiedz mu, że ranią Cię jego obelgi na Twój temat, że to smutne, że nazywa Cię su*ą i dziw*ą.. Np. coś takiego: " Nie rozumiem, dlaczego mnie tak nazywasz! Kiedy rozmawiamy normalnie, nie traktujesz mnie tak, jak nazywasz. Przepraszam ze olałam Cię, kiedy wyznałeś mi swpje uczcucie, to musiało być dla ciebie trudne.. ale ja nie spodziewałam się, że to zrobisz i zwyczajnie nie wiedziałam co powiedzieć.. to był lekko mówiąc szok, bo tak bardzo mi się podobałeś! Chciałam Cię za to przeprosić.. wierz mi, nie chciałam Cię zranić, ale rozumiem, że ci się to niespodobało. Może mogliśmy się pogodzić? Bardzo mi na Tobie zależy.. przepraszam, że odkryłam to tak późno.. kocham Cię.." Coś w tym stylu xDD sory, jeśli za łzawe, czy coś tongue_out Powodzenia wink Mam nadzieję, że Wam wyjdzie kiss
      • Gość: XooXoo . Re: Chłopak ... pomóżcie . !! IP: *.aster.pl 08.06.09, 15:56
        Dziękuję . ! skorzystam...tylko teraz...co zrobić, żeby był sam . ? <lol> ale
        poradzę sobie . ;D
        • Gość: XooXoo . Re: Chłopak ... pomóżcie . !! IP: *.aster.pl 08.06.09, 16:28
          Nikt nie ma więcej pomysłów . ?? =(
          • kari17 Re: Chłopak ... pomóżcie . !! 08.06.09, 16:41
            jak będzie z kolegami to po prostu do niego podejdż i powiedz ze chcesz z nim na chwile
            pogadać, albo kolega niech pomoże Ci go wyciągnąć od kolegów go do Ciebie przyprowadzi.
            Potem mu powiedz to co czujesz albo to co napisała nikt.
        • nikt. Re: Chłopak ... pomóżcie . !! 08.06.09, 18:57
          co zrobić żeby był sam.. najlepiej, żeby to było po lekcjach, bo na przerwie po całej akcji do koleżków pobiegnie i wszystko opowie : // albo no nie wiem.. wiesz gdzie mieszka? Jeśli tak, to kręć się tam, może akurat bedzie wynosił śmieci albo szedł do sklepu czy na dwór z psem.. pomyśl nad tym wink
    • loczek. [...] 08.06.09, 20:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: XooXoo . Re: Chłopak ... pomóżcie . !! IP: *.aster.pl 09.06.09, 17:33
      ma ktoś jeszcze jakiś pomysł . ? =(
      • king312 Re: Chłopak ... pomóżcie . !! 09.06.09, 18:41
        jeśli np. nie chcesz mu mówić wprost to napisz sms
    • miss_mimi094 Re: Chłopak ... pomóżcie . !! 09.06.09, 20:15
      pogadaj z nim i wszystko wyjaśnij!
    • Gość: Miaa . Re: Chłopak ... pomóżcie . !! IP: *.aster.pl 11.06.09, 14:13
      wyrządziłaś mu krzywdę z tego co czytam . wątpię czy ci wybaczy . =/
      • Gość: XooXoo . Re: Chłopak ... pomóżcie . !! IP: *.aster.pl 17.06.09, 06:40
        niestety nie udało mi się z nim porozmawiać . =( ale dziękuję wszystkim za rady . ;D
    • Gość: oh. Re: Chłopak ... pomóżcie . !! IP: *.zone2.bethere.co.uk 19.06.09, 19:12

dziwna sprawa..
      zapomnij jezeli obgaduje i przy toie jest oki
      nie jest wartnawet grosza.

zapomnij powiedz mu prosto w twarz co czxujesz on to zrozumie i napewno przestanie cb
      przezywac a jak nie masz kolegow c'nie??
      poros zeby go nastraszyli. xDD
      kochciam. <3 kiss
    • Gość: Asia Re: Chłopak ... pomóżcie . !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:48
      Porozmawiajcie szczerze. Powiedz mu, że wiesz jak Cię nazywa. Może dałaś mu
      jakiś powód do tego, a jeśli nie to on nie jest Ciebie wart. Pozdrawiam i życzę
      powodzenia kiss
      • Gość: XooXoo . Re: Chłopak ... pomóżcie . !! IP: *.aster.pl 20.06.09, 12:34
        no tak...niestety dałam mu do tego powód...ale mam nadzieję, że kiedyś mi
        wybaczy . ;D
    • daria1150 Re: Chłopak ... pomóżcie . !! 07.07.09, 11:36
      Słuchaj Miałam podobną sytuację podobał mi się chłopak i jak czasem sie gdzieś
      spotkaliśmy to był dla mnie miły ale jak był z kumplami a ja np. przechodziłam koło nich
      to od razu mnie wyzywał itp. Teraz już mnie nie obchodzi co sobie o mnie myśli ale jeśli
      Rafał Cie lubi to normalne że tak się zachowuje przy kolegach nie daje po sobie poznać że
      Cie lubi xD smile pozdro. Dla Ciebie XD
    • little Re: Chłopak ... pomóżcie . !! 07.07.09, 11:54
      Dziwny chłopak. confused
      Ja bym takiemu juz dawno przywaliła, bo nie rozumiem jak ktoś, kto Cię tak przezywa
      może Ci się podbać? Ja rozumiem końskie zaloty, ale bez przesady... uncertain
      Mnie kiedyś taki jedne chłopak nazwał dziwką, ale nie zauważył, że obok mnie idzie brat -
      Marcin. No i chłopak dostał w zęby od Marcina, a potem chodził ze złamanym nosem. tongue_out

A Tobie radzę, żebyś sobie darowała takiego chlopaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka