angela54j 10.06.09, 15:38 gdybyście mogły zmienić swoje rodzeństwo to kogo chciałybyście mieć? siostre / brata starszego/młodszego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek. Re: rodzeństwo.. 10.06.09, 15:41 mi moja starsza siostra odpowiada. chciałabym mieć jeszcze starszego brata. najlepiej tak o dwa lata, żeby miał kolegów... Odpowiedz Link Zgłoś
angela54j Re: rodzeństwo.. 10.06.09, 15:46 tak ja bym chciała miec starszą siostre i brata a mam wścibską młodszą siostre i raczej nie bedzie juz starsza xd a co do brata to sie zgadzam starszy który przyprowadzałby kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olina <3 : rodzeństwo.. IP: 79.97.225.* 10.06.09, 17:13 A ja nie mam wcale rodzeństwa i mi to nawet odpowiada Mogłabym mieć starsza siostre o rok czy cuś..albo bliźniaczkę Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: rodzeństwo.. 10.06.09, 17:23 Ja mam o 2 lata(rocznikowo trzy bo on jest ze stycznia a ja z grudnia. Mam 12 lat, a on 10) młodszego brata i nie zamieniłabym go na żadną siostrę, ani braciszka. Fakt...Czasem się kłócimy, ale nie wiem co bym zrobiła gdyby go nie było. Pamiętam, że jak się urodził byłam strasznie zazdrosna i chciałam, żeby spał i mieszkał pod łóżkiem x3(na serio, małe dzieciaki mają różne pomysły). Kocham tego łobuza i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ ;pp 10.06.09, 17:49 haah ja mam 2 braci . jeden starszy o 3 lata a drugi mlodszy o 2 ;pp musze powiedziec ze ciagle sie klocimy, bijemy , wyzywamy ale nie wiem co bez nich bym zrobila.. no a starszy ma plusy : ma duzo kolegow loll Odpowiedz Link Zgłoś