trysia13 13.06.09, 15:02 na tym wątku podajemy tytuł i wykonawcę naszych ulubionych utworów (jeżeli już jest taki wątek to przepraszam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: ulubione piosenki . 13.06.09, 15:43 żeby było jasne, co ja sądze o słuchaniu pojedyńczych utworów. to zło. nie po to artysta wydaje płyty, aby słuchać tylko jednej piosenki w jego wykonaniu. często się teraz z takim czymś spotykam. co innego, jeśli chodzi o ulubione momenty albumów. tu juz mogę podyskutować. ostatnio najbardziej zajmują mnie płyty: royksopp - junior. i tu wyróżnię 'you dont have a clue', zresztą wspaniałą na zywo, która doskonle wryła mi się w pamięć i dlatego sięgnęłam w ogóle po royksopp. jedna z cudowniejszych ostatnio piosenek. zresztą cała płyta jest równa i świetna. fischerspooner - odyssey - get confused. najpiękniejszy moment płyty. kamp! - breaking a ghosts heart, ładnie się zespół zapowiada. dizzee rascal - bonkers. i tak, to na teraz moje ulubione piosenki. pewnie za dwa dni się to zmieni, cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: ulubione piosenki . 13.06.09, 15:53 John Lennon - "Imagine", "Jealous Guy", "Woman", "Beautiful Boy (Darling Boy)" i inne The Beatles - dosłownie wszystkie. Są niesamowici! Limahl & Kajagoogoo - "Neverending Story", "Too Shy" Celine Dion - "I'm Alive", "That's the way it is", "My heart will go on", "A new day has come" Bryan Adams - "I do it for You", "I'll be right here waiting for You" Modern Talking - oj dużo też mają fajnych Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ulubione piosenki . 13.06.09, 16:00 Aktualnie WSZYSTKIE utwory Escape The Fate, Alesany, LoveHateHero, Silverstein, Brokencyde i Hollywood Undead Niezaleznie ktora sobie puscisz, to ja uwielbiam xd Odpowiedz Link Zgłoś
bella.swan Re: ulubione piosenki . 13.06.09, 16:00 Paramore- Decode Paramore- That's what you get Eminem- We made you Green Day- Know your enemy I jeszcze innych, ale nie chce mi się pisać xd Odpowiedz Link Zgłoś
slomniki Re: ulubione piosenki . 13.06.09, 16:05 Demi Tiler - Romeo i Julia (testyabc.blog.interia.pl/TestyABC/?id=1717862) Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: ulubione piosenki . 13.06.09, 16:16 Miley Cyrus - Fly On The Wall Miley Cyrus - One in Milion Demi Lovato - Party Mi się te piosenki podobają, posłuchaj ich może i ty je polubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2414 Re: ulubione piosenki . 17.06.09, 18:21 moje ulubione piosenki to wszystkie piosenki Jamala Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: ulubione piosenki . 23.06.09, 17:57 Ja nie za bardzo lubię Jamala ponieważ większość tych piosenek bardzo lubić mój brat Ja wolę: Bratz-change the world Bratz-I don't care miglo-Listen to your heart urbanize-warten auf dich Ariel Moore- Living on the Edge Selena Gomez - Head First nick jonas & miley cyrus-before the storm joy williams-say goodbye mitchel musso-let's make this last forever miley cyrus-mixed up ariel moore-Up Against The Wall Tiffany Giardina - Hurry Up And Save Me taylor swift-love story Jesse McCartney - Beautiful Soul tiffany giardina-love story i jeszcze więcej i tylko za dużo ich żeby wszystkie wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: ulubione piosenki . 23.06.09, 20:29 Ostatnio : 3oh 3 - Don't Trust Me <3 ;PPPP Flo Rida - Right Round (rock mix) The All - American Rejects- I Wanna Weezer - Island In The Sun Jay Sean ft. Lil Wayne - Down (wtcc mix) ................... ; ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikikanibal Re: ulubione piosenki . IP: *.tktelekom.pl 24.06.09, 20:11 DUŻO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miley Re: ulubione piosenki . IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 21:48 WSZYSTKIE MILEY!!! Odpowiedz Link Zgłoś