blah___rock 13.06.09, 20:58 Kto ogladał ten film ? Bo ja jeszcze nie ;P zawsze jak już zamerzam to coś mi wypadnie . Spotkałam się z różnymi opiniami, jedni polecają inni odradzają ; | . A wy co o nim myślicie ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellatheone Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 13.06.09, 23:47 ojej mam tak samo jak Ty ;P nie wiem jak film, ale muzyka o tym samym tyt. jest wprost idealna ;] codziennie dziękuję, że ktoś ją stworzył ;P Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 14.06.09, 12:04 Nie ogladalam, ale w koncu obejrze. Ta muzyka zawladnela moim sercem ) Odpowiedz Link Zgłoś
bemad Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 30.08.09, 17:09 Ja się zawiodłam na filmie. Tanie granie na emocjach. Film dla Emo - właściwie. Albo kochasz, albo nienawidzisz. Jakoś mną nie wstrząsnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 14.06.09, 22:46 No własnie ta muzyka ;PP o niej głośniej niz o filmie ; ))) A co do filmu to nadal go nie obejrzałam ale znalazłam na YT ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 15.06.09, 16:10 obejrzyj.film swietny.naprade.nie dla wszystkich ale oplaca sie obejrzec. a muzyka?cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka007 Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 15.06.09, 20:36 Ja mam to samo... zawsze coś wypadnie... ale ta muzyka poruszyła moje serce... na co dzień słucham czego innego... raczej rock'a no i troche Jonasów ale ta melodia a szczególnie ten jeden motyw gdzie przyśpiesza towarzyszy mi już od dobrych kilku lat i nadal jestem w niej zakochana... Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 15.06.09, 21:20 Film w końcu obejrze ;PPPP Chyba ..... A muzyka ... Kiedy słucham ciarki mnie przechodzą ) Kocham to ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 15:37 Bardzo polecam Film opowiada o problemach z narkotykami. Świetna muzyka i naprawdę fajna fabuła Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 17.06.09, 08:25 Film jest cudowny. Obejrzałam go tak szczerze po tym wątku. Miałam tak naprawdę zamiar obejrzeć go już dawno, ale całkiem wyleciał mi z głowy Film jest strasznie wstrząsający i trudny, momentami aż tragiczny. Aktoży zagrali tam na najwyższym poziomie i nie wiem czy ktoś inny mógł by to zrobić lepiej .Zarezerwuj sobie na weekend 2 godziny na ten film, a obiecuje nie będzie to zmarnowany czas, chociaż by przez melodnię, która towarzyszy filmowi od początku do końca Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 18.06.09, 19:32 Obejrzałam i nie żałuje . Film świetny i teraz ja moge go polecić tym którzy nie oglądali ; ))) Daje słowo że warto ; )) Film o tej tematyce powinni puszczać w gimnazjach i liceach ..... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
video_girl Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 20.06.09, 21:18 na co ty jeszcze czekasz kobieto? ten film jest zniewalający! poza tym jared leto, który tam gra jest niesamowitym aktorem (piosenkarzem też. polecam posłuchać muzyki marsów). film z pewnością dla ludzi z mocnymi nerwami. mną wstrząsnął i napawałam się nim dobre kilka dni. muzyka też genialna. requim for a dream, ta melodia jest powalająca. naprawdę obejrzyjcie. nie ważne czy jesteście fankami jareda, czy nie to warto poświęcić uwagę, bo to dzieło sztuki. na wysokim poziomie. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
blondie. Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 15.07.09, 11:19 To jest do kitu Nie polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tus_05 Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 30.07.09, 01:05 do kitu? nie powiedziałabym że ten film jest do kitu Dzięki niemu można wiele rzeczy przemyśleć. Myślę że wiele osób po tym filmie nie będzie chciało mieć kontaktu z narkotykami i chyba takie było przesłanie Requiem for a dream. GORĄCO POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 06.08.09, 09:29 blondie. napisał(a): > To jest do kitu > Nie polecam.... do kitu? hahahaha, chyba nie wiedzialas o co chodzi w tym filmie. mnie osobiscie sie bardzo, bardzo podobal i zrobil wode z mozgu. : D uwielbiam Jareda i jego grę aktorska. Odpowiedz Link Zgłoś
little Requiem for a dream 06.08.09, 01:01 Jeżeli ktoś naprawdę zrozumie ten film to po jego obejrzeniu ma się świadomość tego dlaczego narkotyki są tak złe "jak się o nich mowi". Pokazuje jak młodzi ludzie którzy dopiero powinni zaczynać życie już je kończą... Sytacja aputacji ręki u Harrego zdarza się w 35% u ćpunów. Ale najbardziej wzruszyła mnie historia jego matki, która wpadła w nałóg, bo czuła się samotna i opuszczona... A muzyka jest genialna i nadaje cały urok temu filmowi. GORĄCO POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
bringitgirl Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 06.08.09, 01:43 Film jest bardzo dobry, daje do myślenia. Zdecydowanie dla dojrzalszych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 07.08.09, 19:10 Film świetny. Jeden z moich ulubionych. Daje do myślenia, przedstawia rzeczywistość, a nie bajkowe klimaty, jak niektóre filmy. Bardzo refleksyjny, nie dla każdego. Trzeba do niego dorosnąć i zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 07.08.09, 22:27 obejrzałam. i nigdy więcej nie zamierzam. Film naprawdę mną wstrząsnąl. mimo że leciały napisy końcowe ja siedziałam i gapiłam sie w monitor. Naprawdę polecam, ale osobom dojrzałym. Bo dzieciom oglądającym same hms'y i inne, na pewno nie przypadnie do gustu. Wspaniała muzyka, aktorzy.. arcydzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 08.08.09, 18:50 "fajna fabuła"? :o jak można tak powiedzieć? według mnie film niezwykle realistyczny i wstrząsający. wątpię, by każdy dotrwał do napisów końcowych, bo niektórym może nie starczyć sił. to film trudny, ale prawdziwy. nie polecam osobom nadwrażliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia. Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 10.08.09, 18:09 Może być, ale nie jest jakiś rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 10.08.09, 18:20 ale za to jest W CH*J ŻYCIOWY i prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 10.08.09, 21:15 independent_ .. popieram.. bardzo życiowy. historia która mogła się przytrafić każdemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 10.08.09, 21:34 gdzieś nawet czytałam że ileś procent narkomanów ma amputowaną rękę, bo, jak w filmie, zaczęła gnić. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 10.08.09, 23:01 też o tym czytałam o ile się nie mylę to było 34% narkomanów , albo pomyliłam jakieś liczby ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bombastic Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 12.08.09, 10:54 Ja polecam!jeden z moich ulubionych filmów ^^<br /> Tylko nie oglądaj go ze starymi,bo będą Ci gadać nad głową,że a to tego za dużo a to tego xd<br /> Wiem,na przykładzie głupiutkiej koleżanki.<br /> Muzyka i film świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 23.08.09, 00:31 oglądałam, film jest świetny xd Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswancullen Requiem dla snu 23.08.09, 13:42 Polecam ten film. Jest godny obejrzenia. Film jest wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
zjedz_kota Re: Requiem dla snu 29.08.09, 16:43 To jest zupełnie inny film. Ale daje dużo do myślenia. Po tym, co w nim widziałam, już nigdy w życiu żadnej tablety do ust nie wezmę. Super jest. Naprawdę polecam ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 29.08.09, 17:00 jeden z moich ulubionych filmów ,wstrząsający. polecam. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 30.08.09, 10:24 jeden z moich ulubionych filmów. daje dużo do myślenia. warto zobaczyć. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 30.08.09, 10:48 Zgadzam się z kuku_ ;] Może nie jeden z moich ulubionych, ale daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 30.08.09, 15:04 ja serdecznie polecam ten film ... jest swietnie zrobiony... na poczatku troche niezrozumialy.. ale potem... ahhh... jest to jeden z moich ulubionych filmow, swietnie pokazuje zycie narkomana i to co on przechodzi i czuje. a jared jest w tym filmie przeboski ^^ XD Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: " Requiem Dla Snu "....? ? ? 30.08.09, 17:24 dobra. mam go na kompie, zaraz ide oglądać ;d zobaczymy ;D Odpowiedz Link Zgłoś