Dodaj do ulubionych

Chłopak i przyjaciółka..

18.06.09, 14:45
Ostatnio podoba mi się chłopak.. jest bardzo fajny, ma fajny charakterek i wgl super smile
Niestety moja najlepsza przyjaciółka zaczęła z nim pisać i on sie w niej zakochał.. nie mam
pojęcia co tam sobie pisali..ale ona chyba też sie w nim zakochała ;/ Nie wiem co robić ?
Pomuszcie !sad
Obserwuj wątek
    • mandy_ Re: Chłopak i przyjaciółka.. 18.06.09, 15:40
      po pierwsze
      pomóżcie
      a co do
      pytania:
      zapytaj sie
      czy napewno
      sie w nim zakochala.
      skoro nie masz pewnosci,
      lepiej nie startowac..
      wkoncu to przyjaciolka </3
    • Gość: En Re: Chłopak i przyjaciółka.. IP: *.bb.sky.com 18.06.09, 17:21
      Cześć, jestem tu zupelnie przypadkowo i przypadkowo odpisze na Twój post. Po
      pierwsze - jeśli Ona jest Twoja najlepsza przyjaciółka itp "plus" są oboje w
      sobie zakochani, to uważam, ze to koniec tematu - odpuść. Choć życie układa
      rożne scenariusze. Najpierw zadaj sobie pytanie - na kim bardziej Ci zależy - On
      czy Ona? Potem zorientuj się w sytuacji. Na "przypuszczeniach" nie ma czego
      budować.

Dwa, nawet jeśli im nie wyjdzie ze sobą itp... radze byś poszła powiedzieć o
      swoich uczuciach przyjaciółce NIM zaczniesz cokolwiek robić w kierunku tego
      chłopca. Będziesz w porządku w stosunku do niej a to ważne i pozostawi Ci czyste
      sumienie a tego chyba pragniesz.

cya! piwo
    • alice_chochlik Re: Chłopak i przyjaciółka.. 18.06.09, 17:45
      Kur** jak jeszcze raz zobaczę, że piszecie 'zakochałam się' to mnie coś trafi! Miłosć to
      bardzo mocne uczucie, którego wiele osób nie doznało, a szczególnie nie w tym wieku.
      Sądzę, że to typowe zauroczenie.

Ale co do sprawy...

Trudno to ocenić, gdyż nie wiem czy Ty mówiłaś swojej przyjaciółce, że owy chłopak Ci
      się podoba. Jeśli nie, to cóż... Ona ma do niego prawo startować, chodź jeżeli to
      prawdziwa przyjaciółka to pewnie zerwałaby z nim kontakty i koniec.

Więcej nie powiem, ponieważ Twoja historia nie została zbyt szczegółowo opisana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka