klaudysia 19.06.09, 00:20 Jupi,jupi jeee!!!!! Już dziś wreszcie rozdadzą nam świadectwa i mamy luuuz!!! dwa miesiące!!!Albo troche więcej Ciesze się że wreszcie mogę odpocząć a wy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauli13 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:26 Ooo ja też się cieszę! Dwa miesiące wolności i swobody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.09, 13:43 nareszcie wakacjie: Odpowiedz Link Zgłoś
syylwia Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 15:14 yee za 2 tygodnie lece na teneryfe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 213.76.150.* 19.06.09, 16:02 tylko co robić w wakacje? macie jakieś fajne pomysły.? Odpowiedz Link Zgłoś
milli Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 15:18 wreszcie koniec! można trochę odpocząć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 22:50 Niby już koniec i wszyscy się cieszą ale ja kończe podstawówkę i jest mi przykro że już nigdy nie będę miała lekcji z naszą wychowaczynią Ale taka jest kolej rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_127 Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 13:44 2 miesiące wolne od szkoły! JESTEM W 7 NIEBIE! Chociaż brakuje kolegów ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
jyka Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:47 A mnie jest przykro. Płakałam. Tylko że ja rostaje się z moją ukochaną klasą. Po wakacjach liceum. A ak zadowolona byłam że nie płakałam w środe na moim zakończeniu i dzisiaj a tu wychodze jkuż po rozdaniu śiadectw spojrzenie na koleżanke i w ryk. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaaa Koniec,świadectwo i wg. 19.06.09, 13:54 Ufff...Wreszcie wolne i brak tekstów typu: -Odrobiłaś zadanie??? -A może byś się pouczyła Lol...;D Udało się!!! Mam świadectwo z paskiem i starzy nie będą się czepiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silvvia Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:58 Ja już tęsknię za klasą ... Koniec gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SanDraaa_13 Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 192.168.1.* 19.06.09, 15:17 ja już skończyłam 6 klase ,tak ide przez korytarz a tam takie 2 laski stoją koło drzwi i płaczą a ja do nich i z nimi z ryk!!!!! 3g to najlepsza klasa !!!!! tylko chłopaki nie płakali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 23:55 Ja również kończyłam 6 klasę, wszyscy płakali, każdy się przytulał, pocieszał... Każdy z nas teraz pójdzie swoją drogą, nie będzie zwracał uwagi na innych... szkoda, bo te 6 lat na zżyło i to naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hers Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:56 JA SIĘ WCALE NIE CIESZĘ.! MUSIAŁAM ROZSTAC SIĘ ZE SWOIMI NAUCZYCIELAMI I PRZYJACIUŁMI.! I JUŻ NIE MOGĘ DO NICH WRÓCIĆ, BO IDE DO GIMNAZJUM.! I W OGÓLE NIE JESTEM SZCZĘŚLIWA.! CHCE Z POWROTEM ROK SZKOLNY I TO W TEJ SZKOLE.! GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ, WY SIĘ CIESZYCIE Z WAKACJI, A JA PŁACZĘ I NIE MOGĘ PRZESTAĆ.! CO CHWILA SOBIĘ PRZYPOMINAM SZKOŁĘ.! BARDZO, BARDZO NIE CHCĘ SIĘ Z NIA ROZSTAWIAĆ.! JA CHCE DO SZKOŁY.! JAK RANO JUŻ SIĘ BUDZIŁAM TO MYŚLAŁAM, ŻE MUSZĘ SIĘ SPIESZYĆ, ALE PRZYPOMNIAŁAM SOBIE, ŻE PRZECIEŻ JUŻ NIE IDĘ DO SZKOŁY.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela 87 Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:52 A JA SIE CIESZE BO SKOŃCZYŁAM SZÓSTĄ KLASE I UWOLNIŁAM SIE OD MOJEJ PRZYBITEJ KALSY WKOŃCU IDE DO GIMNAZJUM JUPII NARESZCI ZAFARBUJE SOBIE WŁOSY I NIKT SIE NIE BĘDZIE CZEPIAĆ NO I OCZYWIŚCIE DZIURKA W UCHU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo..tka Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 82.160.64.* 19.06.09, 19:30 Ja też tak mam..to jest jakaś masakra..wszyscy się cieszą z wakacji a ja pierwszy rok nie..tylko siedzę i płacze..może już nigdy więcej nie zobaczę moich przyjaciół..mojej szkoły..nauczycieli których tak nie lubiłam a teraz będę za nimi strasznie tęsknić.. bo wyprowadzam się do innego miasta..szkodami się zrobiło.. Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Dziś już koniec roku !!! 19.06.09, 14:24 Taak... nareszcie prawie 2,5 miesiąca błogiego lenistwa Zakończenie roku szkolnego to moment, dla którego kocham szkołe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.ists.pl 19.06.09, 14:24 A ja sie nie ciesz ze koniec roku nie lubie szkoly ale kocham przyjaciół i nie chce sie z nim rozstawac. I z chlopakiem tez bo najpierw on wyjerzdza a potem ja i tak na zmiane wiec sie nie zobaczymy. Choc dobrze ze odpoczne od wrednych nauczycielek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolibaugrapy Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:28 hers : ty chyba chora jesteś.. no wybacz ale z przyjaciółmi też się możesz w wakacje spotkać skoro tacy wspaniali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:27 No niby tak, ale właśnie skończyłam gimnazjum i musiałam rostać i z kochaną klasa i to smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 16:14 Dzisiaj widziałam jak trzecie klasy ryczały ze to juz koniec. Jestem w drugiej i kiedy pomyslałam ze ja tez bede muziala sie zegnac to zrobiło mi sie zmutno. z kolezankami i wogóle z klasa zegnalismy sie po pare razy tak jakby miałby byc juz koniec. Kc: Aśś Angela tęsknie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia A ja się nie cieszę! IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.06.09, 19:50 ja sie nie cieszę bo koniec roku oznacza dla mnie koniec chodzenia do szkoły z moja klasą Odpowiedz Link Zgłoś
anula12 Wakacje 19.06.09, 19:56 Ja się cieszę, ze są wakacje, ale dziś musiałam sie pożegnać z osobami, z którymi chodziłam do klasy przez 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczka Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:51 A ja się nie ciesze... Kończę podstawówkę i nie umiem sobie wyobrazić, jak to bedzie dalej wyglądało bez ludzi z mojej kochanej klasy... A, że idę do innej szkoły niż pozostali z mojej klasy to totalna załamka ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wakacje:):( IP: *.171.143.162.static.crowley.pl 20.06.09, 10:47 Ja się strasznie ciesze z wakacji ale będę tęskniła za dawna klasą bo idę do gimnazjum na zakończeniu roku się nie popłakałam, ale potem mi się chciało. A potem po zakończeniu roku koleżanki były u mnie i było ekstra nażarłyśmy sie jak świnie i już za soba tęskni i jeszcze na pożegananie przytullałysmy do mosób które nie lubimy za nimi tesz bede tesnkniła Odpowiedz Link Zgłoś
uniqex33 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:45 taaa.;d fajniexdd ja jade za tydzień w góry.;dd osobiście wole morze, ale to się jeszcze zobaczy.:d ale cieszę się, ze są wakacje już.xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndzialuŚ. Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 79.162.170.* 19.06.09, 13:47 a ja się nie ciesze .! będzie mi smutno bez 3 klas gimnazjum .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SanDraaa_13 Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 192.168.1.* 19.06.09, 15:20 dokładnie jak mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:49 Troche bedzie się za szkołą tęskinić Alee ja się ciesze Luuuz na caałego I teraz bedzie tylko biba biba i dyskoteki x) A może i wakacyjna loove ;** Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:51 suuper dzisiaj jade na kilka dni do mojej przyjaciółki ale trochę będę tęsknić za moją klasą Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxxx :) 19.06.09, 13:54 Tak ja się ciesze z wakacji ale niestety będe tęskinić za klasą 3 gimnazjum.. to oni z nami na wycieczki wyjeżdżali i to oni nam pomagali((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaa...!!! Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:51 Normalnie zajebioza jest świetnie idę do nowej szkoły!!!! Będą nowi ludzie imprezy ale teraz wakacje już jutro pierwsza porządna biba ;D xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziaaa Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:54 Tęskno będzie za 3b Ale mówi się trudno Jak na razie jadę tylko do Włoch z moją klasą na 2 tygodnie x) Będzie ostro ;pp 32 osoby + 2 nauczycieli x) Życzę udanych wakacji 2009 ;** Pozdrawiam 3b/1 liceum Koooocham was crejzole ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
karox3 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:55 ehhh ja sie nie ciesze skonczylam teraz 3 klase gim ;/ i strasznie bede tesknic za moja stara klasa ;/ wogole nie czuje ze juz sa wakacje ;/ ja bym mogla jeszcze do szkoly chodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.09, 13:55 ta koniec roku ale wakacji nie czuc ......... żal Odpowiedz Link Zgłoś
momorre s 19.06.09, 13:57 oł yeah ja tam za nikim nie bede tęskniła x] ` ale kurde już mi sie nudno robi a jeszcze 2 msc. jeszcze rok i pożegam sie z tą budą na dobre. niesety jestem na jej widok skazana dopóki sie nie wyprowadze. ogólnie to extra Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: s 19.06.09, 14:05 tak tak tak ..naaaaareszcie...kocham ..wakacje , slonce, i wgl ...;' ale z drugiej strony jest mi trohe smutno...w tym roku duzo sie wydarzylo w moim zyciu ..i teraz troche smutno mi to wszystko zostawic..bo wiem ze po wakacjach juz bedzie inaczej .. ale przede mna 2 m-ce bez szkoly, nauki , wczesnego wstawania ...taaaaak ,, nareszcie ,, Odpowiedz Link Zgłoś
ame_profonde Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:03 ja tam będę tęsknić za przyjaciółmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati:) Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.master.pl 19.06.09, 14:06 fajnie macie bo jestescie w gimie ale zobaczycie jak to bedzie w szkole sredniej ;/ codziennie nie przespane noce,full nauki i niesprawiedliwi nauczyciele no i poprawki w sierpniu z przedmiotów masakra mnie jedna czeka( Odpowiedz Link Zgłoś
momorre Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:10 no nie tylko w liceum są niesprawiedliwi nauczyciele. w gimnazjm tez ]. najlepiej jest pod koniec roku jak nie mogą wstawic zadnej kapy są tacy mili . mówią: no odwiedzicie nas kiedyś prawda uśmiechają sie debilnie. ja jak skończyłam podstawówke , nie byłam w niej już dwa lata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate:* Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:59 ja wlasnie skonczyla 3 gimn i bede tesknic za moimi kolegami i kolezankami z klasy bo kazdy do innej szkoly idzie a znalismy sie 10 lat i nagle sie rozstajemy ja tego nie wyobrazam sobie i nie chce zeby sie wqakacje skonczyly moge miec lekcje ale chce byc ze swoja klasa Odpowiedz Link Zgłoś
patussa Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:05 Nom zajebiście bd w te lato xD Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 tęsknie...wakacje.. ;'( 19.06.09, 14:09 nareszcie wakacje!!! nareszcie możemy odpocząć od klasówek,nauczycieli..itp.. chociaż też niektórzy wychodzą z naszych szkół i nie będziemy ich widywać osoby bardzo z nimi związane na pewno będą tęsknić czyli ja no cóż.. a wy????? cieszycie się na wakacje lub na rozstania z waszymi przyjaciółmi??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolatka Re: tęsknie...wakacje.. ;'( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:28 Bardzo cieszę się na wakacje!!! No i nie będę tęsknić za znajomymi, bo nie byłam zbyt związana z 6 klasą. Po prostu ich nie znałam. Mimo wszystko jest mi przykro, bo odchodzi nasz ukochany ksiądz, ale jakoś to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: buu , i wakacje ;d szkoda mojej kl ;[ IP: *.eltronik.net.pl 20.06.09, 13:46 zajebiście że są wakacje ; x ale pogoda taka NIJAKA ;/ :p ę i KONIEC mojej kl, ;[ kosianej ;x ;[ teraz inne osoby i wgl , tęsknie już za nimi i za wychowawcą bo był super zawsze bk była itd, a teraz aż ryczeć mi sie chce ! ;[[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malenka Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.system-net.pl 19.06.09, 14:09 smutno bedzie bez mojej klasy. Teraz do liceum.. Ale moja klasa byla super takie akcje mielismy ciesze sie ze wakacje sa ale jakos ich nie odczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
kol888 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:09 ja wczoraj miałam zakończenie roku bo kończyłam 6 klase na wakacjach jade do rodziny i na Węgry na 10 dni jestem taka happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:10 No nawet fajnie... ale ja sie tak bardzo na razie nie ciesze bo ide do gimnazjum i już pewnie nie będe z moją klasą chodzic ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 14:10 ja to od wczoraj mam wolne xD a w sobote imprezka xDx) fajniusio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.master.pl 19.06.09, 14:15 czy wiecie co to znaczy prawdziwa imprezka?? wszyscy tak piszecie a za pewno siedzicei przed telewizorem hahahaha ach ta dzisiejsza młodziez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.as.kn.pl 19.06.09, 14:30 Kto siedzi ten siedzi od poniedziałku do 10lipca półkolonia a potem nie wiem i w sierpniu NAD MORZE BAŁTYKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
dosia93 Re: Dziś już koniec roku ;D ;( 19.06.09, 14:17 Z jednej strony się ciesze bo nareszcie wakacje !! Ale z drugiej nie bo musze sie rozstać z moją wspaniałą klasą (wychodze z gimnazjum) będzie mi ich baardzo brakować KOCHAM WAS !!!!! IIIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Dziś już koniec roku ;D ;( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:24 Ja też odchodze z gim bede tesknic za najwspanialsza klasa swiata IIIB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asq Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 195.116.132.* 19.06.09, 14:17 mi jest cholernie smutno (. Skończyłam 6 klasę, idę do innej klasy, inne dziewczyny idą do innych kas. wgl ten dzień jest jakiś taki posrany ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
paula_bus_xd KONIEC BUDY 19.06.09, 14:26 A ja jestem zdołowana kończe podstawówkę bd tęsknić Ten dzień jest do d**y Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_g Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:19 Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie koniec budy przez 2 miesiące!!!! Wkońcu można pospac troche!!!! Ja myśle ze sie wszyscy lub większość cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.range86-159.btcentralplus.com 20.06.09, 20:15 a ja lece jutro do mamy i do brata do usa[chicago]razem z tata.potem na floryde,i ny,la.dla mie to norma bo moja mam i brat tam mieszkajá do 5 lat a ja czesto tam bywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:32 a ja ... w sumie nie ciesze się, że są wakacje Właśnie skończyłam 2 klasę gimnazjum ... na myśl, że za równy rok będe musiała pożegnac się z moja WSPANIAŁĄ klasą płakac mi się chcę... i cieszyłabym sie gdyby tych wakacji nie było ...a druga klasa trwała wieki razem z klasą ;* Odpowiedz Link Zgłoś
vanhud Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:34 Super ze są wakacje bardzo sie CIESZE Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:36 Z jednej strony fajnie że wakacje a z drugiej nie. Przynajmniej mi jest trochę smutno bo będę miała nową nauczycielkę a za tą będę tęsknić Odpowiedz Link Zgłoś
momorre Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 16:51 jak można za NAUCZYCIELKĄ tęsknic rozumiem jakichś kolegów ale naczycielka. w pale mi sie nie miesci. ja często miałam ochote wysadzic szkole wraz z nauczycielami >>. jakoś dotrwałam. może wszystkim dzisiaj tak smutno bo pogoda do kitu Odpowiedz Link Zgłoś
olisss Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:39 no ja też sie cieze ale ale mam troche kiepską średnią Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:39 Yeah ! ^ ^ W końcu koniec roku ;D Świadectwa rozdane i luzz ;o Zero nauki przez całe dwa miesiące ;p Ale napewo szybko zleci, co jest smutne ;/ Ech ... nie myślmy o tym co będzie, lecz o tym co jest ;p Haha xd Pozdr x** Odpowiedz Link Zgłoś