Dodaj do ulubionych

Dziś już koniec roku!!!

19.06.09, 00:20
Jupi,jupi jeee!!!!!
Już dziś wreszcie rozdadzą nam świadectwa i mamy luuuz!!!
dwa miesiące!!!Albo troche więcej wink
Ciesze się że wreszcie mogę odpocząć a wy??big_grin
Obserwuj wątek
    • pauli13 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:26
      Ooo ja też się cieszę! Dwa miesiące wolności i swobody...
      • Gość: mila Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.09, 13:43
        nareszcie wakacjie:smile
        • syylwia Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 15:14
          yee za 2 tygodnie lece na teneryfepiwo
          • Gość: olcia Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 213.76.150.* 19.06.09, 16:02
            tylko co robić w wakacje? macie jakieś fajne pomysły.?
        • milli Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 15:18
          wreszcie koniec! big_grin można trochę odpocząć.. wink
        • Gość: :P Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 22:50
          Niby już koniec i wszyscy się cieszą ale ja kończe podstawówkę i jest mi przykro że już nigdy nie będę miała lekcji z naszą wychowaczynią crying Ale taka jest kolej rzeczy smile
      • Gość: Magda_127 Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 13:44
        2 miesiące wolne od szkoły!
        JESTEM W 7 NIEBIE!
        Chociaż brakuje kolegów ;[
        • jyka Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:47
          A mnie jest przykro. Płakałam. Tylko że ja rostaje się z moją ukochaną klasą. Po wakacjach liceum. A ak zadowolona byłam że nie płakałam w środe na moim zakończeniu i dzisiaj a tu wychodze jkuż po rozdaniu śiadectw spojrzenie na koleżanke i w ryk. Zdarza się.crying
          • karolaaa Koniec,świadectwo i wg. 19.06.09, 13:54

Ufff...Wreszcie wolne i brak tekstów typu:
            -Odrobiłaś zadanie???
            -A może byś się pouczyła
            Lol...;Dtongue_out
            Udało się!!!
            Mam świadectwo z paskiem i starzy nie będą się czepiać...big_grin
        • Gość: silvvia Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:58
          Ja już tęsknię za klasą ... Koniec gimnazjum.
          • Gość: SanDraaa_13 Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 192.168.1.* 19.06.09, 15:17
            ja już skończyłam 6 klase ,tak ide przez korytarz a tam takie 2 laski stoją koło
            drzwi i płaczą crycrycrycrycrycrycry a ja do nich i z nimi z
            ryk!!!!!crycrycrycrycrycrycrycry 3g to najlepsza klasa
            !!!!!cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying sad tylko chłopaki nie płakali smirk
            • Gość: jaaa Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 23:55
              Ja również kończyłam 6 klasę, wszyscy płakali, każdy się przytulał, pocieszał... Każdy z nas teraz pójdzie swoją drogą, nie będzie zwracał uwagi na innych... szkoda, bo te 6 lat na zżyło i to naprawdę... cryingsadcry
        • Gość: hers Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:56
          JA SIĘ WCALE NIE CIESZĘ.! MUSIAŁAM ROZSTAC SIĘ ZE SWOIMI NAUCZYCIELAMI I
          PRZYJACIUŁMI.! I JUŻ NIE MOGĘ DO NICH WRÓCIĆ, BO IDE DO GIMNAZJUM.! I W
          OGÓLE NIE JESTEM SZCZĘŚLIWA.! CHCE Z POWROTEM ROK SZKOLNY I TO W TEJ
          SZKOLE.! GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ, WY SIĘ CIESZYCIE Z WAKACJI, A JA PŁACZĘ I
          NIE MOGĘ PRZESTAĆ.! CO CHWILA SOBIĘ PRZYPOMINAM SZKOŁĘ.! BARDZO, BARDZO
          NIE CHCĘ SIĘ Z NIA ROZSTAWIAĆ.! JA CHCE DO SZKOŁY.! JAK RANO JUŻ SIĘ BUDZIŁAM
          TO MYŚLAŁAM, ŻE MUSZĘ SIĘ SPIESZYĆ, ALE PRZYPOMNIAŁAM SOBIE, ŻE PRZECIEŻ JUŻ
          NIE IDĘ DO SZKOŁY.!
          • Gość: Angela 87 Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:52
            A JA SIE CIESZE BO SKOŃCZYŁAM SZÓSTĄ KLASE I UWOLNIŁAM SIE OD MOJEJ PRZYBITEJ
            KALSY WKOŃCU IDE DO GIMNAZJUM
            JUPII NARESZCI ZAFARBUJE SOBIE WŁOSY I NIKT SIE NIE BĘDZIE CZEPIAĆ NO I
            OCZYWIŚCIE DZIURKA W UCHU
            smilesmilesmilesmilesmiletongue_outtongue_outtongue_outtongue_outbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirksmirksmirksmirkcoolcoolcoolcool
          • Gość: Karo..tka Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 82.160.64.* 19.06.09, 19:30
            Ja też tak mam..to jest jakaś masakra..wszyscy się cieszą z wakacji a ja
            pierwszy rok nie..tylko siedzę i płacze..może już nigdy więcej nie zobaczę moich
            przyjaciół..mojej szkoły..nauczycieli których tak nie lubiłam a teraz będę za
            nimi strasznie tęsknić.. bo wyprowadzam się do innego miasta..szkodami się
            zrobiło..sad
      • vanella Dziś już koniec roku !!! 19.06.09, 14:24
        Taak... nareszcie prawie 2,5 miesiąca błogiego lenistwa big_grin Zakończenie roku szkolnego to
        moment, dla którego kocham szkołe wink
      • Gość: lola Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.ists.pl 19.06.09, 14:24
        A ja sie nie ciesz ze koniec roku nie lubie szkoly ale kocham przyjaciół i nie chce sie z nim rozstawac. I z chlopakiem tez bo najpierw on wyjerzdza a potem ja i tak na zmiane wiec sie nie zobaczymy. Choc dobrze ze odpoczne od wrednych nauczycielek
        • Gość: kolibaugrapy Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:28
          hers : ty chyba chora jesteś.. no wybacz ale z przyjaciółmi też się możesz w
          wakacje spotkać skoro tacy wspaniali..
      • Gość: Edzia Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:27
        No niby tak,smilesuspicious
        ale właśnie skończyłam gimnazjum i musiałam rostać i z kochaną klasa i to
        smutne...uncertainsadserce
        • mileyandnick Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 16:14
          Dzisiaj widziałam jak trzecie klasy ryczały ze to juz koniec.
          Jestem w drugiej i kiedy pomyslałam ze ja tez bede muziala sie zegnac to zrobiło mi sie
          zmutno. z kolezankami i wogóle z klasa zegnalismy sie po pare razy tak jakby miałby byc
          juz koniec. Kckiss: Aśś Angela tęsknie!!
      • Gość: kasia A ja się nie cieszę! IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 19.06.09, 19:50
        ja sie nie cieszę bo koniec roku oznacza dla mnie koniec chodzenia do szkoły z
        moja klasą crying
      • anula12 Wakacje 19.06.09, 19:56
        Ja się cieszę, ze są wakacjesmile, ale dziś musiałam sie pożegnać z osobami, z którymi chodziłam do klasy przez 7 latcrying confused
      • Gość: Kaczka Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:51
        A ja się nie ciesze... Kończę podstawówkę i nie umiem sobie wyobrazić, jak to
        bedzie dalej wyglądało bez ludzi z mojej kochanej klasy... A, że idę do innej
        szkoły niż pozostali z mojej klasy to totalna załamka crying(

sadsadsad

cryingcryingcrying
      • Gość: Gość Wakacje:):( IP: *.171.143.162.static.crowley.pl 20.06.09, 10:47
        Ja się strasznie ciesze z wakacji ale będę tęskniła za dawna klasą bo idę do
        gimnazjum na zakończeniu roku się nie popłakałam, ale potem mi się chciało. A
        potem po zakończeniu roku koleżanki były u mnie i było ekstra nażarłyśmy sie jak
        świnie i już za soba tęskni i jeszcze na pożegananie przytullałysmy do mosób
        które nie lubimy za nimi tesz bede tesnkniłasadsadsadsadsad
    • chupachups Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:45
      No jasne big_grin
    • uniqex33 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:45
      taaa.;d fajniexdd
      ja jade za tydzień w góry.;dd
      osobiście wole morze, ale to się jeszcze zobaczy.:d
      ale cieszę się, ze są wakacje już.xdd
    • Gość: AndzialuŚ. Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 79.162.170.* 19.06.09, 13:47
      a ja się nie ciesze .!
      będzie mi smutno bez 3 klas gimnazjum .! sad
      • Gość: SanDraaa_13 Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 192.168.1.* 19.06.09, 15:20
        dokładnie jak
        mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1crycrycryuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainsadsadsadsadsad
    • Gość: Gienia Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:49
      Troche bedzie się za szkołą tęskinić big_grinbig_grinbig_grin
      Alee ja się ciesze wink
      Luuuz na caałego wink
      I teraz bedzie tylko biba biba i dyskoteki x)
      A może i wakacyjna loove ;*kiss*kiss
      • vanesa Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:51
        suuper dzisiaj jade na kilka dni do mojej przyjaciółki ale trochę będę tęsknić
        za moją klasąsadserce
      • misiaxxx :) 19.06.09, 13:54
        sadTak ja się ciesze z wakacji ale niestety będe tęskinić za klasą 3 gimnazjum..sad to oni z nami
        na wycieczki wyjeżdżali i to oni nam pomagalisad(((((
    • Gość: Jaaaaa...!!! Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:51
      Normalnie zajebioza jest świetnie idę do nowej szkoły!!!!
      Będą nowi ludzie imprezy ale teraz wakacje już jutro pierwsza porządna biba ;D xD
    • Gość: Edziaaa Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:54
      Tęskno będzie za 3b uncertainuncertain
      Ale mówi się trudno wink
      Jak na razie jadę tylko do Włoch z moją klasą na 2 tygodnie x)
      Będzie ostro ;pp
      32 osoby + 2 nauczycieli x)
      Życzę udanych wakacji 2009 ;**
      Pozdrawiam 3b/1 liceum Koooocham was crejzole ;***kisskissbig_grinbig_grin
    • karox3 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 13:55
      ehhh crying ja sie nie ciesze crying skonczylam teraz 3 klase gim ;/ i strasznie bede tesknic za moja
      stara klasa ;/ wogole nie czuje ze juz sa wakacje ;/ ja bym mogla jeszcze do szkoly
      chodzic...
    • Gość: gosc Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.09, 13:55
      ta koniec roku ale wakacji nie czuc .........
      żalcryingcryingcryingcryingcrying
    • momorre s 19.06.09, 13:57
      suspicious oł yeah ja tam za nikim nie bede tęskniła x]
      ` ale kurde już mi sie nudno robi a jeszcze 2 msc.
      jeszcze rok i pożegam sie z tą budą na dobre. niesety jestem na jej widok
      skazana dopóki sie nie wyprowadze.
      ogólnie to extrasmilesmirkpiwo
      • emciaaa Re: s 19.06.09, 14:05
        tak tak tak ..naaaaareszcie...kocham ..wakacje , slonce, i wgl ...;'serceserce ale z
        drugiej strony jest mi trohe smutno...w tym roku duzo sie wydarzylo w moim zyciu ..i
        teraz troche smutno mi to wszystko zostawic..bo wiem ze po wakacjach juz bedzie
        inaczej ..sad ale przede mna 2 m-ce bez szkoly, nauki , wczesnego wstawania ...taaaaak ,,
        nareszcie ,,devildevil
    • ame_profonde Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:03
      ja tam będę tęsknić za przyjaciółmi...sad
      • Gość: pati:) Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.master.pl 19.06.09, 14:06
        fajnie macie bo jestescie w gimiesmile ale zobaczycie jak to bedzie w szkole sredniej ;/
        codziennie nie przespane noce,full nauki i niesprawiedliwi nauczyciele no i poprawki w
        sierpniu z przedmiotów masakra mnie jedna czekasad(
        • momorre Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:10
          no nie tylko w liceum są niesprawiedliwi nauczyciele. w gimnazjm tez ].
          najlepiej jest pod koniec roku jak nie mogą wstawic zadnej kapy są tacy mili .
          mówią: no odwiedzicie nas kiedyś prawda uśmiechają sie debilnie. ja jak
          skończyłam podstawówke , nie byłam w niej już dwa latasmile . devil
      • Gość: kate:* Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:59
        ja wlasnie skonczyla 3 gimn i bede tesknic za moimi kolegami i kolezankami z klasy bo kazdy
        do innej szkoly idzie a znalismy sie 10 lat i nagle sie rozstajemy ja tego nie wyobrazam sobie i
        nie chce zeby sie wqakacje skonczyly moge miec lekcje ale chce byc ze swoja klasacrying
    • patussa Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:05
      Nom zajebiście bd w te lato xD
    • lily_95 tęsknie...wakacje.. ;'( 19.06.09, 14:09
      nareszcie wakacje!!! nareszcie możemy odpocząć od klasówek,nauczycieli..itp..
      smile chociaż też niektórzy wychodzą z naszych szkół i nie będziemy ich widywać
      crying sadsad osoby bardzo z nimi związane na pewno będą tęsknić czyli ja crying no
      cóż.. a wy????? cieszycie się na wakacje lub na rozstania z waszymi
      przyjaciółmi??????????????? piwo
      • Gość: nastolatka Re: tęsknie...wakacje.. ;'( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:28
        Bardzo cieszę się na wakacje!!! No i nie będę tęsknić za znajomymi, bo nie byłam
        zbyt związana z 6 klasą. Po prostu ich nie znałam. Mimo wszystko jest mi
        przykro, bo odchodzi nasz ukochany ksiądzsadsadsad, ale jakoś to będzie.
        • Gość: andzia Re: buu , i wakacje ;d szkoda mojej kl ;[ IP: *.eltronik.net.pl 20.06.09, 13:46
          zajebiście że są wakacje ; x
          ale pogoda taka NIJAKA ;/ :p
          ę i KONIEC mojej kl,
          ;[
          kosianej ;x ;[ teraz inne osoby i wgl , tęsknie już za nimi i za wychowawcą bo
          był super zawsze bk była itd, a teraz aż ryczeć mi sie chce ! ;[[
    • Gość: Malenka Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.system-net.pl 19.06.09, 14:09
      smutno bedzie bez mojej klasy. Teraz do liceum.. Ale moja klasa byla super takie akcje
      mielismy wink
      ciesze sie ze wakacje sa ale jakos ich nie odczuwam.
    • kol888 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:09
      ja wczoraj miałam zakończenie roku bo kończyłam 6 klase na wakacjach jade do rodziny i
      na Węgry na 10 dni jestem taka happybig_grin
    • Gość: Paula Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:10
      No nawet fajnie... big_grin ale ja sie tak bardzo na razie nie ciesze bo ide do
      gimnazjum i już pewnie nie będe z moją klasą chodzic crying(
    • Gość: olka Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 14:10
      ja to od wczoraj mam wolne xD a w sobote imprezka xDx) fajniusiobig_grin
      • Gość: ala Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.master.pl 19.06.09, 14:15
        czy wiecie co to znaczy prawdziwa imprezka?? wszyscy tak piszecie a za pewno siedzicei
        przed telewizorem hahahaha ach ta dzisiejsza młodziez
        • Gość: marta Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.as.kn.pl 19.06.09, 14:30
          sercesercesercesercesercekwiatkwiatKto siedzi ten siedzi od poniedziałku do
          10lipca półkolonia a potem nie wiem i w sierpniu NAD MORZE
          BAŁTYKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKsmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • dosia93 Re: Dziś już koniec roku ;D ;( 19.06.09, 14:17
      Z jednej strony się ciesze bo nareszcie wakacje !! big_grin Ale z drugiej nie bo musze sie
      rozstać z moją wspaniałą klasą (wychodze z gimnazjum) będzie mi ich baardzo brakować
      angryconfusedcrying KOCHAM WAS !!!!! IIIA kisskisskisskisskissserceserceserce
      • Gość: gosciu Re: Dziś już koniec roku ;D ;( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:24
        Ja też odchodze z gimcrying bede tesknic za najwspanialsza klasa swiata IIIBserce
    • Gość: asq Re: Dziś już koniec roku!!! IP: 195.116.132.* 19.06.09, 14:17
      mi jest cholernie smutno crying(. Skończyłam 6 klasę, idę do innej klasy, inne
      dziewczyny idą do innych kas. wgl ten dzień jest jakiś taki posrany ;///
      • paula_bus_xd KONIEC BUDY 19.06.09, 14:26
        A ja jestem zdołowana sadsad kończe podstawówkę bd tęsknić
        Ten dzień jest do d**yuncertainuncertainuncertainindifferentindifferentindifferentcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
    • nicola_g Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:19
      Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie koniec budy przez 2 miesiące!!!!
      Wkońcu można pospac troche!!!! wink Ja myśle ze sie wszyscy lub większość cieszy wink
      • Gość: zuz Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.range86-159.btcentralplus.com 20.06.09, 20:15
        a ja lece jutro do mamy i do brata do usa[chicago]razem z tata.potem na floryde,i
        ny,la.dla mie to norma bo moja mam i brat tam mieszkajá do 5 lat a ja czesto tam bywam
    • Gość: dana Re: Dziś już koniec roku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:32
      a ja ... w sumie nie ciesze się, że są wakacje sad
      Właśnie skończyłam 2 klasę gimnazjum ... na myśl, że za równy rok będe musiała
      pożegnac się z moja WSPANIAŁĄ klasą płakac mi się chcę... i cieszyłabym sie
      gdyby tych wakacji nie było ...a druga klasa trwała wieki razem z klasą ;*
    • vanhud Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:34
      Super ze są wakacje
      bardzo sie CIESZE smile
      • demi1112 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:36
        Z jednej strony fajnie że wakacje a z drugiej nie. Przynajmniej mi jest trochę
        smutno bo będę miała nową nauczycielkę a za tą będę tęsknićsad
        • momorre Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 16:51
          shockshockjak można za NAUCZYCIELKĄ tęsknic rozumiem jakichś kolegów ale
          naczycielka. w pale mi sie nie miesci. ja często miałam ochote wysadzic szkole
          wraz z nauczycielami >>.
          devildevilbig_grin
          smile jakoś dotrwałam.
          może wszystkim dzisiaj tak smutno bo pogoda do kitusanta
    • olisss Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:39
      no ja też sie cieze ale big_grinale mam troche kiepską średniąuncertain
    • pati123153 Re: Dziś już koniec roku!!! 19.06.09, 14:39
      Yeah ! ^ ^
      W końcu koniec roku ;D
      Świadectwa rozdane i luzz ;o
      Zero nauki przez całe dwa miesiące ;p
      Ale napewo szybko zleci, co jest smutne ;/