ketrin 19.06.09, 20:31 Hej, jestem ciekawa, czy wsytępujecie na różnych apelach i wgl. ? ja praktycznie na każdym przedstawieniu jestem, i jeszcze tera bd sztandar nosila, dzisiaj pierwszy raz xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy.e Re: Angażujecie się ? 19.06.09, 21:30 no tak. #chór #apele ;p bo punkty ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Angażujecie się ? 23.06.09, 21:17 ja wystepuje praktycznie w kazdym apelu po podobno ladnie recytuje czy spiewam ;..dla mnie to tam zadna rewelacja ..ale nauczycielki tak uwazaja ..i mam przechlapane ..bo juz mnie zapisali do kolka teatralnego ..a to mi sie tak srednio usmiecha zobaczymy co bedze po wakcjach ) Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Angażujecie się ? 23.06.09, 21:28 ja tak jak emciaaa Też nauczyciele mnie biorą bo podobno ładnie mówię wiersze No a ja bardzo lubię występować xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaalice Re: Angażujecie się ? 23.06.09, 22:00 Reprezentuję szkołe na jakichś zawodach sportowych itp. ; pp Zwykle nie biorę udziału w takich apelach, ale w zbiórkach, akcjach tak. Teraz idę do nowej szkoły, więc zobaczę jak to będzie ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Angażujecie się ? 24.06.09, 08:50 Ja w apelach . ; D Praktycznie zawsze jestem . I w niektórych zawodach sportowych . # Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Angażujecie się ? 24.06.09, 22:27 Ja to chyba na wszystkiech apelach byłam teraz idę do gimnazjum i juz chyba tak nie bedzie... a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_ Re: Angażujecie się ? 24.06.09, 22:55 ketrin_ napisał(a): > Hej, jestem ciekawa, czy wsytępujecie na różnych apelach i wgl. ? ja > praktycznie na każdym przedstawieniu jestem, i jeszcze tera bd sztandar > nosila, dzisiaj pierwszy raz xD angażowałam się Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Angażujecie się ? 26.06.09, 10:25 nie lubie występować ale i tak mnie biorą ^^ ja raczej jeżdże na zawody sportowe, w tym roku byłam na wszystkich xD kocham sport ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Angażujecie się ? 26.06.09, 10:25 Ja tam muszę być wszędzie Apele, akademie, samorząd szkolny, organizacja różnych rzeczy Tym się zajmuję I bardzo to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Angażujecie się ? 04.07.09, 16:31 ja tam nie lubię się angażować w apele,różne uroczystości to nie dla mnie w życiu bym przed całą szkołą nawet nie zaśpiewała... Odpowiedz Link Zgłoś
pleaseshutup Re: Angażujecie się ? 05.07.09, 14:39 Lubię śpiewać, grać na gitarce. Ale w życiu bym przed szkołą nie wystąpila!! Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Angażujecie się ? 05.07.09, 16:15 a ja olewam wszystko co dzieje się w szkole. ;] bo to jest mega nudne. nie mogę wysiedzieć w miejscu. a oni jeszcze w jakiś przedstawieniach każą mi grac! niech się wypchają. sami niech se grają ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Angażujecie się ? 05.07.09, 16:17 Śpiewam w chórze, w scholi. Chodzę na kółko teatralne. Także często występuję na apelach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Angażujecie się ? 05.07.09, 16:32 w podstawówce byłam w sztandarze, w gim później też pewnie będę. Przedstawienie jak najbardziej. Głównie role komediowe;d taa uwielbiam robić z siebie idiotkę przy całej szkole, a do tego moje stroje sceniczne <333 i kocham dramaty;p Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Angażujecie się ? 05.07.09, 19:52 no tak ! -Schola Mamy taką je.bnietą babe od polaka (poprawka mielismy!) że do przedstawin brala same najlepsze kujonyyy !!! Ja nie ucze sie najlepiej, wiec no nie brala mnie do rzadnych przedstawien (Co za debilka xD) Ledwo co wystąpilam w dwuchprzedstawieniach z taką inną babą (nauczycielką) xD Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Angażujecie się ? 05.07.09, 20:07 Pewnie Nawet z mojej strony nie wypadałoby, bo nauczyciele pamiętają mnie za bardzo uczynną xD ;] Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś