Gość: Ania<3 IP: *.skawsoft.com.pl 20.06.09, 13:57 Jakie ciuchy lubicie najbardziej? Mini? Spodnie? czy może rybaczki? W czym czujecie sie najwygodniej?(nie zwracajcie uwagi na błędy jak jakies są jeztem dysortgrafikiem.;p;p) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mini Re: Ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:27 mi najlepiej sie chodzi w spodniach(rurki) i w rybaczkach tez,a w mini czasami jak mam humor Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Ciuszki 24.06.09, 10:41 ja uwielbiam mini ale moje przyjaciolki nie znosza jak przychodze tak ubrana, szczegulnie do szkoly i jeszcze kolorowe rurki lubie Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Ciuszki 24.06.09, 23:36 Dżinsy (raczej rurki), koszulka na krótki rękaw i dużo dodatków. Lubię T-shirty z kolorowymi, krzykliwymi nadrukami, chusty i arafatki. Ubieram się raczej prosto, ale mam swój styl Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Ciuszki 24.06.09, 23:43 ja tam najbardziej lubie zwykłe dzinsy czyli spodnie i bokserki(oczywiście takie bluzki nie że gacie heh..) Odpowiedz Link Zgłoś