wampmaryska Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:26 uwielbiam pilkę nożną Kibicuję oczywiście Lechowi Poznań !!! Arboleda jest genialny xD Odpowiedz Link Zgłoś
deszczem_upita Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:37 Pewnie ze wiem ! Gram w pilke juz od 5 lat ;p przez 2 lata bylam kapitanem druzyny ale z czasem strasi i tez niktorzy lepsi mnie wygryzli ale dalej jestem w druzynie.. nie lubie ogladac meczy w Tv ale na zywo owszem . znam sie na pilce noznej ;* Odpowiedz Link Zgłoś
rayan Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:40 uwielbiam piłkę nożną gram w klubie i nie wyobrażam sobie życia bez niej Valencia FC Odpowiedz Link Zgłoś
domisiaxxxmisia Piłka nożna . # 26.08.09, 10:37 [b]Ja tam z braatem zaawsze jak mecz to oglaadamy raazem . Kibicujemy Manchester United, chodz teraz jest inaczej bo cris odszedl a on dla mnie byl spoko. Ale nigdy nie bede kibicowac tym ciotom Realu. xd Co to spaalony to chyba kazdy wie.. albo rozny. dlaa mnie to normalka z braatem jak sie wydzieramy jak jest braamka. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:38 Ja piłką nożną interesuję się tak trochę... To znaczy wiem co to spalony Mecze też zdarza mi się od czasu do czasu oglądnąć, ale nie żebym na tym punkcie miała jakiegoś świra Ja kibicuje Wiśle Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
bellscullen Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:46 ja wiem wszystko o piłce nożnej znam nawet wszystkie gole i kto je strzelał na mś, me, i elminacjach znam wszystkich zawodników z najwyższych lig: hiszpanii, anglii, włoch, polski, niemiec, francji, kibicuje: barcelonie, manchesterowi und, lechowi (wiem co to spalony) Odpowiedz Link Zgłoś
raiinbow Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:49 Nie czytałam wypowiedzi, więc być może mam takie zdanie jak ktoś. ;d Lubie, uwielbiam piłkę nożną, [Chodź, to nie jest mój ulubiony sport bo siatka wymiata] Ta atmosfera na stadionie, a szczególnie na Śląskim ;P Ciekawy sport, spalony - wiem o co chodzi, ale jak byłam mała to zawsze się pytałam taty co to znaczy, on mi tłumaczył, rysował a ja i tak nie wiedziałem o co chodzi . ;d Ale to już było. Co do drużyny, to uwielbiam lecha, ze względu na .. wszystko ;P Drużyna, mecze, gra no były trener . ;PP jutro grają o 20:30 na polascie ;d. Bd oglądać i kibicować. ! Kolejorz. ;d Pozdrawiam ;** Odpowiedz Link Zgłoś
seldem12 Piłka Nożna 26.08.09, 10:59 Ja kocham piłkę nożną. Kibicuję WIŚLE!!! Wisła, to jedyna drużyna, kocham ją. A co to spalony to wiem, bo sama jestem w drużynie xD Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:01 Ja kocham sport! Interesuję się nożną,żużlem,siatkówką,koszykówką i wszystkim co z tym związane. Dziewczyny w mojej klasie uważają, że jestem jakaś nie ten teges no ale cóż. Kocham oglądać mecze piłkarskie na żywo, uwielbiam grać Moje serce bije też do żużla! Ulubiony klub piłkarski w Polsce to KKS LECH POZNAŃ!! a zagraniczny FC BARCELONA A no i UNIAAA LESZNOO (wiem co to spalony ) Odpowiedz Link Zgłoś
buzzeks_luz Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:03 oglądam mecze . x DD taa , wiem co to spalony . i kibicuje Manchesterowi United . * , * Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka9000 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:06 oczywiście ze wiem co to spalony, aut, karny, rożny.. itp. ;pp kocham takie imprezy sportowe jak mundial czy euro. Kibicuje Man United i Zagłebiu Lubin. a jeśli chodzi o reprezentacje to Hiszpania i Anglia no i oczywiście Polska.. ;P kocham grac w piłkę jak i oglądać mecze.... czasami myślę ze jestem trochę chłopięca ale co ja zrobię ze ja kocham piłkę nożną ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
deminoid Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:06 FC Barcelona.! taa,, wiem xD banalne pytanie .. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Cześć ;) 26.08.09, 11:10 Ja czasem tylko oglądam mecze.. zwykle gdy nie ma niczego w telewizji. Co do drużyn, to nie mam ulubionej. Nie interesuje się zbytnio piłką nożną.Ale wiem co to spalony xDD Odpowiedz Link Zgłoś
nixon1719 piłka - nie. żużel - tak! xD 26.08.09, 11:13 no, więc... ;D kiedyś jak byłam młodsza to bardzo lubiłam piłkę nożną. Nawet sama grałam. Na przeciwko mojego domu znajduje się boisko i często grałam z chłopakami. xD Byłam nawet w szkolnej reprezentacji, ale teraz... Teraz niestety nie wiem co jest ciekawego w oglądaniu 22. gostków biegnących za jedną piłką ;D bez obrazy oczywiście ;D każdy lubi to co lubi ;D ja np bardzo lubię żużel ;D świetny sport. szkoda tylko, że nie jest aż tak znany w Polsce, bo to chyba jeden z niewielu sportów, w którym Polacy są na prawdę niezli. xD Np. w tym roku Polacy zdobyli puchar Ove Fundina xD Byłam na stadionie xD Niesamowite emocje xD tutaj dodam link z filmikiem ze SWC: www.youtube.com/watch?v=dYA39OXyDmA chociaż to nie to samo co na żywo ;D pozdrawiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karolz95 Re: piłka - nie. żużel - tak! xD 26.08.09, 12:09 ja tez lubie zuzel jestem na tym wychowana od dziecka ;D i jestes pierwsza osoba ktora spotkalam ktora wie co to za sport xD pozdro D Odpowiedz Link Zgłoś
nixon1719 Re: piłka - nie. żużel - tak! xD 26.08.09, 13:49 no właśnie. Mało osób wie co to żużel. a na serio szkoda. ;D hmm. Po Twoim profilu wsnioskuję, że kibicujesz Polonii Bydgoszcz xD Lubię Andreasa Jonssona i Antonio Lindbacka z Polonii xD pozdro ;D Odpowiedz Link Zgłoś
daruss_x3 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:15 Ja lubię patrzeć jak grają chłopacy mniej więcej w moim wieku ; P wtedy można ładne ciacha zobaczyć . haha ; D xd a z drużyn to najbardziej lubię Manchester United .. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:21 nie przepadam za piłką nozną ale czasem oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
pysiak Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:22 moimi ulubionymi drużynami polskimi są : Jagiellonia ( bo to moje miasto ) i Lech Poznań ( bo są tam mega ciacha ;DD ) tylko szkoda , że Robert Lewandowski odszedł z Lecha ;cc a tak to uwielbiam FC Barcelona ! . # I tam lubię Messiego . <3 a piłką nożną interesuję się od 1,5 roku . xd z polskiej extraklasy znam już wszystkich zawodników . ! ech , zauważyłam , że nagle w centrum uwagi znalazł się Real Madryt , bo ? bo tam jest Christiano ;/ chciałam zauważyć , że mam program na którym lecą mecze clubów zagranicznych i polskich tak się składa , że oglądałam 2 mecze Realu Madryt i nie zauważyłam , żeby Cristiano grał . ;pp nie oglądałam całych tylko kawałki . może zszedł czy coś , ale on wtedy nie grał co się stało ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rbdparasiempre Re: Piłka nożna . 26.08.09, 11:28 Ja nie mogę żyć bez piłki nożnej. Poprostu ją uwielbiam. Moje ulubione kluby to Real Madryt, Arsenal Londyn i polski Lech Poznań. Wg. mnie najlepszym piłkarzem jest oczywiście Cristiano ROnaldo Odpowiedz Link Zgłoś
fiazta Piłka:* 26.08.09, 11:32 Ja osobiście uwielbiam piłkę nożną. Zresztą, jak większość sportów, ale ją najbardziej. Mecze oglądam nałogowo. Ogólnie kibicuję drużynie Hiszpanii (tak wiem, nie jestem oryginalna), a moimi ulubionymi klubami są FC Liverpool i ... Arsenal Londyn. Nie gram w drużynie, bo u nas w tej pseudo-szkole jej nie ma. Ale w gimie już jest i zamierzam się do niej zapisać Ale na wf-ach zawsze gram z chłopakami. Jak mówią, jestem niezastąpionym Ikerem Moimi ulubionymi piłkarzami są Nando Torres, Ricardo Izecson ( zagadka dla fanek <- Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl LFC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! 26.08.09, 18:55 ZROZUMCIE WRESZCIE O LIVERPOOL FC A NIE FC LIVERPOOL ! ------.------ żałosne. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:47 ja nożną interesuje się już ładnych pare lat , uwielbiam grac z chłopakami , gdy tylko mam wolną chwile Uwielbiam AC Milan , , ulubionym moim piłkarzem jest Kaka Odpowiedz Link Zgłoś
selenkaa Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:54 Piłka nożna jest moją wielką pasją , poprostu kocham to . Bardzo się cieszę , że na kotku jest aż tyle dziewczyn , które też jak ja kochają piłkę nożną bo myślałam , że nie ma tu takich dziewczyn . Moje koleżanki wogóle nie interesują się nogą , nie mam z kim o tym pogadać , najczęściej dyskutuję kumplami i kuzynami albo piszę z innymi na różnych sportowych stronach . Gram w nogę też z chłopakami .Ja od kiedy pamiętam kibicuję ARSENALOWI LONDYN Krajowi to HISZPANII no i Polakom też trzeba kibicować Mam wielu ulubionych piłkarzy , ale tacy których najbardziej lubię to : Cesc Fabregas , Robert Lewandowski , Łukasz Fabiański , Van Persi , Walcott ... Mam mnóstwo plakatów , breloczków , koszulki , flagi z Arsenalem Londyn , naprwdę kocham ten klub Jeśli jakaś dziewczyna która też kocha noge chciałaby pogadać niech pisze : 5376977 , chętnie podyskutuję . Ach i dzisiaj mecz Arsenal-Celtic , muszę oglądać GO GUNNERS <3 A oprócz piłki nożnej lubię też skoki narciarskie , oglądam w tv i jeżdzę do Zakopanego bo nie mam tak strasznie daleko , mam autografy skoczków naprawdę na skokach jest super atmosfera , najbardziej ze skoczków lubię Gregora Schlierenzauera i Martina Eggenhofer . Pozdro dla fanek piłki nożnej :] Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:02 No pewnie ;]] nawet gram w dziewczęcej drużynie ;dd A kibicuje LKS Victoria Pakoszówka & Stal Sanok Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:05 oglądam meczy jeśli nie gra polskai kibicuje Liverpool z Torresem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
karolz95 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:07 Pilka nozna to moje drugie ja ;D Bardzo lubie ogladac mecze i wgl Kibicuje Lechowi Poznan z polskiej ligi ale moim ulubionym klubem jest Fc Barcelona ;D ^^ no i oczywiscie naszej kochanej reprezentacij ) i tak wiem co to spalony xD pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
monia555 NIE xd 26.08.09, 12:23 Ja nieee.. Nienawidzę po prostu. Ani grać ani oglądać, to takie nudne że nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś