Gość: Pajka:P Czarodziejki xD IP: 212.244.106.* 01.07.09, 20:31 Ja tam bardziej lubiłam starsze odcinki jak były z Prue Bo teraz tez są spoko ale starsze bardziej mi się podobały..: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia555 Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 81.219.10.* 01.07.09, 20:36 Uwielbiam to oglądać Szczególnie odcinki z Cole'm i tym dorosłym Chrisem. Nie lubiłam Prue, więc te odcinki po jej śmierci są fajniejsze. Jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charmedka Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 20:36 Uwielbiam ten serial, jest super!!!!!! Najbardziej lubię Piper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SyLwuŚ Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 20:37 yymm.. phoebe jest najlepsza wg mnie. taka pozytywnie zakrecona. a ten diabel jej byly mmmmmmm to bylo ciacho ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
bellatrix_ Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 20:47 ja uwielbiam ten serial chociaż ostatnio niemam za bardzo czasu oglondać a moją ulubioną postacią jest phobe i paige Odpowiedz Link Zgłoś
panna.jojo ... 01.07.09, 21:10 Oglądałam go na feriach, jak się okazało, że nie pojadę na zimowisko, bo tydzień przed wyjazdem spadłam ze schodów w szkole i złamałam nogę No to całe ferie oglądałam [i jeden tydzień]. Wtedy akurat były powtórki chyba. Boskie były te odcinki, teraz juz takie nie są. Mój ulubiony? Ten jak odkrywają, że w obrazie jakiegoś zamku jest uwięziony człowiek, a potem je wykorzystuje. On jest boski !!! [odcinek, serial też xD Odpowiedz Link Zgłoś
marta9821 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 21:21 Tak ja też oglądam ten serial Racja te nowe odcinki są trochę nudne Moją ulubioną czarodziejką była Prue ale po tym jak zmarła to bardzo lubiałam Piper I nadal Lubię Odpowiedz Link Zgłoś
vip Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 21:25 ogladam czarodziejki w kazda sobote !! uwielbiam ten serial !! podoba mi sie tez ten sezon chociaz ze nie ma Prue ale za to jest Peige i ja nawet bardziej lubie wszystkie siostry sa spoko !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyla13 Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 21:26 Ja uwielbiam Czarodziejki. Zawsze je oglądam nawet powtórki wszystkich serii Nie mogę się już doczekać by zobaczyć za kogo wyjdzie Phoebe. Najbardziej ją lubię chociaż Piper, Prudence i Paige też lubię Wcześniej lubiłam też Cola Turnera ale potem przestałam Leo też jest fajny tylko szkoda że nie może już uleczać ale za to jego syn to potrafi Wyatt Szkoda że umarła Prue i jeszcze jeden taki fajny gostek który pomógł Phoebe odnaleźć miłość z pomocą Cola Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 21:35 Czasem zdarza mi się obejrzeć. Moją ulubioną czarodziejką jest Phoebe. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 21:49 Ja też wolałam wcześniejsze odcinki . Moją ulubioną czarodziejką była Prue . A teraz żadna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaTe12 Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.chello.pl 01.07.09, 22:03 Bardzo się cieszę, że ktoś stworzył ten temat Bardzo lubię ten serial, chociaż zaczęłam zapominać o sobotnich odcinkach. Teraz za to oglądam go od poniedziałku do piątku o godzinie 9:30 na Polsacie. Co do ulubionej czarodziejki? Piper zdecydowanie Od początku tak było, a serialik oglądam od dwóch lat, a zaczęłam od powtórek w wakacje. Baaardzo mnie wciągnęło i tak zostało do dziś Przeczytałam wszystkie posty, i bardzo rozbawił mnie tekst, chyba 10 letniej dziewczynki, która miała pseudonim Kludia. Chyba miało być Klaudia, ale jak w większości tekstu nie wyszło. Najpierw napisała, że umarł reżyser, a za chwilę, że będzie 9 seria [bez komentarza]. Możecie mi napisać, że jestem jakaś tam i wyzywać od debili, ale spoko, raczej już tu nie wejdę i tego nie przeczytam. No cóż, to dyskusja, każdy przecież wyraża swoją opinię...? A co do serialu-w momencie, gdy Piper i Leo[dzieci LEO, nie LIO!!!] się rozstawali, aż się popłakałam... Było mi ogromnie szkoda Wyatta'a, jest prześliczny, taki słodziutki maluszek Mam nadzieję, że nie przestaniecie oglądać tego serialu, bo jest tego wart A szczególnie finał, którego ostateczną walkę można obejrzeć na youtube'ie-niestety przegraną dla naszych Charmed, co skutkuje zniszczeniem ich domu i zgonem Phoebe i Paige Odpowiedz Link Zgłoś
marta9821 Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 10:45 Gość portalu: KaTe12 napisał(a): A szczególnie finał, którego ostateczną walkę można > obejrzeć na youtube'ie-niestety przegraną dla naszych Charmed, co skutkuje > zniszczeniem ich domu i zgonem Phoebe i Paige Napisz mi link do tego filmiku na youtube Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielka fanka Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:13 Gdybym chciała powiedziec jak bardzo lubię ten wspaniały serial zajęłoby mi to kilka stron. Powiem tylko że przy tym filmie nieraz już śmiałam się i płakałam. Gdyby ktoś chciał wiedziećco jeszcze o nim myslę niech przeczyta komentarz KaTe12. Moimi ulubionymi czarodziejkami są: Piper i Phoebe. Uwielbiam je . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauulinaa! xdd Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:03 Ja tez lubialam baardzo ten serial jak byla Prue! Szkoda ze umarla...teraz sie zrobil taki zmulasty. M,oja najlepsza czarodziejka byla wlasnie Prue! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawcia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:25 Ogladam go co tydzień, a teraz powtórki(chyba że jeszcze śpie), ale akurat tych powtórek nie lubie bo ogólnie nie przepadam za Colem... ale mniejsza o to. Te nowe odcinki są nawet OK, tylko wkurza mnie Leo- taki ciapowaty. No i ktos mógłby już pojawić się w życiu Paige i Phoebe. A tak przy okazji żałuję że nie gra już Drew Fuller9dorosły Chris)- Jest Śliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nadal się zastanawiam dlaczego scenarzyści uśmiercili Prue- czyżby dlatego że kłóciła sięz Alyssą Milano o kase?? ehh... kocham ten serial iżałuję że nie oglądałam pierwszych odcinków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuska kocham czarodziejki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:35 ja kocham i uwielbiam czarodziejki żadko kiedy przegapiam jakiś odcinek szkoda że będą trwać już tylko ok jednego roku. Najbardziej lubie cola i paper są boscy a col przystojny troche tkie dziecinny film ale życie bez niego jest nudne nie wiem co edzie jak się skończą a dla miłaśniczek prue to mam informacje.......pojawi się jescze w czarodziejkach pare razy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
martyncia Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 22:45 często jak mi sie nudzi włączam TV i akurat trafiam na ten serial uwarzem, że jest on nawet fajny zawsze się coś dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
paulka Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 23:41 jeden z najlepszych seriali ja,kiedyś najbardziej lubiłam prue,a później piper,a teraz to wszystkie lubię,bardzo mi się podabają wszystkie sere,polecam go wszytskim watrte obejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 09:08 Ja najbardziej lubie Phoebe jest najładniejszai wogóle wszystko w niej lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.09, 09:38 ja najbardziej lubię Phobe (Fibi ;P) informuję fanów, że na Hallmarku lecą czarodziejki od początku! chyba już z miesiąc, ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
wahe Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 09:38 Ja też najbardziej lubię Piper . ^^ . Ale jakoś wole Paige od Pru . ;D . Teraz jakoś nie oglądam , oglądałam w tamte wakacje . ; D. Teraz leci to samo . ; D . i Oglądałam też w tamtym roku też po południ o ile dobrze pamiętam w sobotę czy w niedziele ; p . Teraz tylko od czasu do czasu , na necie czy te powtórki rano . ; D . Odpowiedz Link Zgłoś
adulka3113 Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 09:50 wszystkie mowicie ze ulubiona jest piper ja nigdy jej nie lubiłam...cos mnie w niej odpycha...zawsze lubiłam prue(zwłaszcza w tym odcinku kiedy znowu miala 16 lat i miala aparat na zeby i wgl xD) potem lubie phibi...taka smieszka fajna paige jest ładna ale charakter mi nie odpowiada...a piper nie lubie za bardzo....nie wiem dlaczego...moze ten ton którego czesto uzywa mowiac do siostr ... ale serial lubie ...tylko ze bez prue to juz nie to samo... ale ją podobno wyrzucili z tego serialu bo była wredna jako osoba... nie raz slyszalam ze ekipa ma jej dosyc... w wielu serialach albo gdzies wyjechała studiowac,albo umarła... szkoda...ale i tak prue jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.cust.tele2.pl 02.07.09, 10:49 Uwielbiam ten serial. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia1995 Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:07 Ja oglądam ten serial na Polsacie codziennie!!!! Bardzo mi się podobają te odcinki w których Prue jeszcze żyła.. a tamte najnowsze są do kitu!!!!!!! Pozdro dla fanów serialu " czarodziejki" Odpowiedz Link Zgłoś
julisia Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 11:23 Uwielbiam to!Najbardziej lubię Page i Pheobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 195.205.202.* 02.07.09, 11:24 uwielbiam czarodziejki najbardziej lubiłam Prue, szkoda że jej już nie ma a teraz lubie wszystkie czarodziejki, Leo i Coole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x D Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.static.xcore.pl 02.07.09, 11:26 Ja też ,, Najbardziej do gustu przypadła mi Piper . Prue też była fajna . Do Phoebe nie czułam zadnej symapti, a pomimi to dałam tak na imie mojej suczce Tamtego roku na wakacjach ogladałam codziennie .. Po naraodzinach Wyatta poogladałam jeszcze z 10 odcinklow i przestałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikusiaa Czarodzieki < 3 IP: unknown 02.07.09, 11:29 No ja je oglądam. Najbardziej lubię Pheobe. Te odcinki już takie najnowsze co w soboty lecą nie są za fajne. Z prue były fajne, z peight ( zapomniałam jak się pisze ) są trochę leprze tak mi się wydaje. A te co w soboty lecą, to że Pheobe moc straciła, nawet już demonów nie ma. Co to za Charmed ? Pozdrawiam wszystkich fanów ; * Odpowiedz Link Zgłoś