demcialove 01.07.09, 08:12 .lubici go.? .ja go uwilebiam. i jego piosenki . ; - DD . .są boskiee . ; - ) .kiedys go nie nawidzilam . ale ostatnio.. .i wogole on sam jest przeboski .♥ xd a co wy o nim sądzicie.? .która jest wasza ulubiona piosenka.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tasior Re: .Eminem.♥ IP: 80.54.93.* 01.07.09, 08:38 we made you - czy jakos tak i jeszcze clinic of my closeth (nie wiem jak się to pisze) w ogole nie mam pamieci do tytułów... Odpowiedz Link Zgłoś
demetria.lovato Eminem ;] 01.07.09, 15:46 .on jest świetnyy uwielbiam jego piosenki. ;D a szczególniee... 'we made you' i 'the real slim shady' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Eminem ;] 01.07.09, 15:51 "We Made You" Poprostu Koffam a Teledysk to Jest poprostu...SUPER ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pleaseshutup Re: Eminem ;] 01.07.09, 16:04 Jak moja sissterka powiedziała "we made you" jest bossskie, on jest superrrr, kocham jego piossenki Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Eminem ;] 01.07.09, 16:39 .ta , xd we made you rządzi ,. x d. mam tylko nadzieje , ze ci wszyscy , ktorzy "wustepowali" w tym teledysku nie zsotana oskarzeni , pzrez te wszystkie naburmusone gwiazdy . xd mowie oczywicie o Amy,jessice , Kim Lidansey i inni . xde Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: .Eminem.♥ 02.07.09, 11:15 piosenki ma spoko, ale moim zdaniem trochę przesadził z ,,We made you". chodzi mi o słowa, np. jak śpiewał że Kim ma wielki tył, ona na pewno musiała sie poczuć urażona . czytałam że cała jego płyta podobno jest o gwiazdach, krytykuje je i wgl. jak bym miała go ocenić w skali 1-10 dałabym mu 5, bo ma extra piosenki, ale krytykuje innych zamiast popatrzeć na siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: .Eminem.♥ 02.07.09, 12:25 czytałam w gazecie że jedna z jego piosenek z nowej płyty jest o Miley, że kiedy brała udział w sesji do Vanity Far uprawiała se.ks z sześcioma facetami... to już jest dla mnie przesada.. ale We Made You luubie ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: .Eminem.♥ 02.07.09, 16:39 pedał.! a wiesz, że oficialnie spalił flage Polski i powiedział, że nie bezie śpiewał dla Polaków i Żydów.?? takich macie "idolów".. haha. wpadka. ;p ps. o tej fladze na wikipedia pisalo. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: .Eminem.♥ 02.07.09, 16:45 candy.e napisał(a): > a wiesz, że oficialnie spalił flage Polski i powiedział, że nie bezie śpiewał > dla Polaków i Żydów.?? > to plotka x-DD polscy homo sie na niego wkuzyli za jego teksty o gej.ach i wymyslili cos takiego . on potem mowil ze to nie prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: .Eminem.♥ 02.07.09, 20:51 jaa b.lubiee Eminem'a podobają mi sie jego piosenki : We made you. Lose yourself. <333 i wgl. on jest śliczny ma takie niebieściutkie oczkaa. mmm ciaachoo Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Eminem 03.07.09, 21:11 Bardzo go lubię! Moja ulubiona piosenka to "We Made You" Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Eminem 04.07.09, 15:57 Ja go raczej nie lubię Nie podobają mi się jego piosenki. Bo ten rap to nie do końca taki fjny jest. Ani bitów ani nic tylko nawija bez sensu a to We made you nawet fajne, ale reszta jego piosenek raczej nie... A jak Lil wayne albo timbaland zapuszczą jakieś bity to poprostu bosko !! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Eminem 04.07.09, 16:04 moze byc. we made you i when i'm gone lubie. a to z tymi zydami to plotka byla. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: Eminem 05.07.09, 17:31 Eminem tocw..., a z tymi żydami i polakami to PRAWDA!!! dziewucho jakby cie ten pedal zobaczyl i dowiedzial się że jesteś polką to by ci naplulw twarz!! nadal go tak lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś