razorlina Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:04 Film animowany... W krainie Bogów...(Piękny! Uwielbiam tą bajkę) i Ruchomy zamek Hauru Wywiad z wampirem, Titanic, Pamiętnik, A z takich dość staruch starych filmów to Chińskie duchy i Martwica mózgu xD Odpowiedz Link Zgłoś
ln Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:05 Zielona Mila, Titanic, Upiór w operze, obie części Step up, Władcę Pierścieni i dużo innych takich typowo klasycznych;] Zmierzch również, ale z całą pewnością nie jako ten, który mnie zachwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
marta1210 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:10 Titanic, Harry Potter i Zmierzch to na 100% Moze własnie disneyówki i pare bajek? No i duzo takich jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana248 Filmy :-) 14.12.09, 18:12 Harrego Pottera Przyjaciółkę na śmierć i życie Iluzjonistę Sagę Zmierzch Władce Pierścienia Innych Czasem słońce czasem deszcz Królowe Potępionych i Złoty Kompas Odpowiedz Link Zgłoś
sysia420 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:19 Ja napewno zapamiętam sagę zmierzch... wiem, ze myślicie, ze teraz tylko tak mówię, ale ja naprawdę się w tym zakochałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re:na zawsze 14.12.09, 18:21 Na pewno Kevin sam w domu i titanica ale również HSM i Harry'ego Potter'a. Uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
rozalka Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:26 Ja na pewno: - Pamiętnik - Keith - Zielona Mila - Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:27 I Od wesela do wesela z Drew Barrymore i Adamem Sandlerem , gdyż jest to najśmieszniejszy film , jaki oglądałam . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne !!! 14.12.09, 18:30 Bliskie spotkania trzeciego stopnia Independence Day Jurrasic Parki I Star Wars: New Hope Star Wars:The Empire Strikes Back Star Wars:Return Of the Jedi The Lord of the Rings:The Fellowship of the Ring The Lord of the Rings:The Two Towers The Lord of the Rings:The Return of the King Odpowiedz Link Zgłoś
ilonkaa Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:31 tak z pewnością titanic. ;p ale też film Kłopoty z Blondynką . wzruszający i jeszce Szkoła Uczuć śliczny film uwielbiam takie filmy i napewno bedę je pamiętała Odpowiedz Link Zgłoś
karka99221 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:34 ja na bank ,,titanic'' i jeszcze ,,dirty dancing 2 " kocham te dwa filmy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ . 14.12.09, 18:41 Ja nie będę oryginalna i również na bank zapamiętam Titanic i Dirty Dancing . Jak ostatnio Titanic leciał na polsacie tak ryczałam, że jak się obudziłam w nocy i tylko pomyślałam o tym filmie to łzy same mi płynęły . Ja bardzo cenię prawdziwe emocje, dlatego lubię filmy oparte na faktach . Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 18:49 Ja na bank zapamiętam ' Kevin sam w domu' haha. No i tam dużo innych filmów, tylko ja mam to do siebie, że nie pamiętam tytułów Ale na pewno, jak zobaczy owy film, to se go przypomnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
cat. Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:02 Mi się wydaję, że zapamiętam Tytanica, Pamiętnik Księżniczki i.. Program Ochrony Księżniczek. Oglądam go co miesiąc xd Odpowiedz Link Zgłoś
grzej Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:13 Tak zawsze, na zawsze? Na pierwszym miejscu na pewno umieszczę Zieloną Milę - był to mój pierwszy film, który tak mocno wdarł się w moje serce, jako pierwszy też zmusił mnie do głębszych przemyśleń. Kiedy pierwszy raz obejrzałam film byłam gó...arzem szalejącym za tym co jest obecnie na tzw. topie. Można powiedzieć, że po filmie tym zaczęłam przywiązywać wagę nie tylko do ukazywanych historii, ale też do drugiego dna Następnie na swojej liście umieszczam Sok z Żuka. O! Film, który mnie przerażał jak byłam młodsza i miałam po nim okropne koszmary. Z czasem moje podejście się zmieniło i teraz Żukosoczka zaliczam do listy najchętniej oglądanych. Kolejno niech będzie 'Podaj Dalej' - pierwszy na którym się popłakałam. W rankingu tych niezapomnianych nie może zabraknąć Blair Witch Project oraz Koszmar z Ulicy Wiązów - horrory po których nie mogłam zasnąć już w wieku lat czternastu/piętnastu. Pan od Muzyki - obejrzałam go tylko raz, ale o tej pory kiedy o nim pomyślę przechodzą mnie ciary. Cudowna historia, wzruszająca i pouczająca zarazem. To chyba tyle, niewiele jest takich produkcji filmowych, które zachwyciły mnie czymś. Nawet, jeżeli wywarły na mnie przyjemne odczucia większość po prostu uleciała z mojej głowy i raczej już nie wrócą (; Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:07 "Przeminęło z wiatrem" <3. Najlepszy film jaki widziałam. Jeden z nielicznych na których płakałam. Pewnie "Władce Pierścieni" szczególnie 2 i 3 część za sceny batalistyczne. Harry Potter-magia. Król Lew-najlepszy film animowany wszechczasów. Kill Bill. Jak coś mi się przypomni to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
kala_n7 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:08 Uważam ze Titanic zapamiętam na zawsze, ale Piraci z Karaibów to naprawdę fajny film. Pewnie się dziwicie że jakaś sweetgirl która ma na avku Alice ze Zmierzchu wymieni w liście swoich ulubionych filmów Zmierzch i Księżyc w Nowiu. Cuż... Nieco rozczarowałam się Księżycem... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja3496 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:09 Na pewno Tytanic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua ja myśle że charlie i fabryka czekolady... 14.12.09, 19:14 moze jestem troche za stara na takie filmy.... ale ten film wczoraj leciał..... bardzo mnie wzuszył pokazał jak dziecko , biedne mieszkające w norzze która sie wali i wgl nie przyjmuje okazji swojego zycia po to byu nadal biedowac ze swoją rodziną , naprawde fajny Odpowiedz Link Zgłoś
bubuu Filmy , które pamiętam 14.12.09, 19:15 no chyba to będzie <<saga zmierzchu>><<titanic>><<części Harrego Pottera Odpowiedz Link Zgłoś
maggy297 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:15 saga Harry Potter, Titanic, HSM<bo to dla mnie żenada>, Notting Hill, Dziennik Bridget Jones...chyba to wszystko...może Zmierzch? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudu1122 xddd 14.12.09, 19:29 ja napewno zapamiętam "The HANGOVER" i "Tajemnica Brokeback Mountain" no i pewnie Zmierzch itd bo cudowncyh filmów nie można zapomniec Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:33 Na pewno 2012 bo takie efekty i jak w kinie na niektórych momentach nie można było oddechu wziąć to się zapamięta xD hh... super hero taka bekowa komedia że nie da się zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Yes :* 14.12.09, 19:34 TaaaaaaKkk - "2012" - "Titanic" - "Transformers" Odpowiedz Link Zgłoś
gypsy Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:45 No oczywiście "Titanic"... "Kevin..." "Forrest Gump". "Beverly Hills 90210", "Alf" i ukochana "Sabrina nastoletnia czarownica" seriale z mojego dzieciństwa Odpowiedz Link Zgłoś
miley787 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:56 A ja zapamiętam takie filmy jak: Harry Potter (wszystkie części) Zmierzch (wszystkie części) Titanic Pojutrze 2012 Forest Gump Dr House (serial) i większość moich ulubionych (chyba, że będę mieć sklerozę) Odpowiedz Link Zgłoś
maciellokocham. Re: 14.12.09, 19:50 U mnie na pierwszym miejscu zawsze będzie Pearl Harbor. Potem Titanic oczywiście. A walk to remember- Szkoła uczuć. Forest Gump. Dirty Dancing. Wolność słowa. Cinderella stroy- Historia kopciuszka. Bodyguard. Nigdy w życiu. Glitter. Uwierz w ducha. Piraci z Karaibów-wszystkie części. I to chyba koniec. No i jest jeszcze serial, który kocham. ONE THREE HILL... Odpowiedz Link Zgłoś
mojnickwymiata Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:50 Oj, dużo jest takich filmów. Uwielbiam filmy Tima Burtona, szczególnie Edwarda Nożycorękiego - wspaniały Johnny Depp (mój ulubiony aktor, z resztą^^). Bardzo lubię również Solistę. - film z tego roku. Znakomita rola Jamie'go Foxx'a, który zagrał bezdomnego skrzypka ze schizofrenią. Wzruszający obraz, ukazuje problemy społeczne i otwiera oczy na prawdę, że nie każdy bezdomny to matoł - czy jak kto woli nieudacznik. A z filmów lżejszych - zdecydowanie Stomp the Yard oraz You Got Served. Znakomite filmy o tańcu - choć znam układy na pamięć i tak wracam do tych filmów bardzo często. Znakomite role Chrisa Browna, Columbusa Short'a, Omariona czy Roba Hoffman'a. Uwielbiam ich!^^' Jeste jeszcze jeden film - teksty w nim mnie rozwalają. Niemiecki western! But Manitu - komedia z 2003 r nagrana przez tych samych aktorów co obsada Gwiezdnych Jaj. Genialne dialogi i wspaniałe poczucie humoru. Wszystkie filmy polecam i mam nadzieję, że Wam się spodobają^^' Miłego oglądania Eśka^^' A na święta polecam This Christmas z Chrisem Brownem i Mekhim Pfifer'em Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 19:52 No Titanic to napewno, no i jeszcze Pearl Harbour, kto wie Zmierzch i Księżyc w nowiu raczej też Odpowiedz Link Zgłoś