Dodaj do ulubionych

Co z Alą Boratyn?

06.07.09, 13:12
Pamiętacie szał na Blog 27 w 2005r? Wtedy też byłam ich fanką, ale kiedy Ala odeszła
przestałam interesować sie Tolą i zaczęłam się interesować samą Alą. Ale później robiło sie
coraz gorzej, blog27 zaczął tracić fanów a Ala zaprzestała ostatnio coś z karierą. Tola
pojechała zasmakować wielkiego światu, a Ala? Co sie z nią dzieje,? Ostatnio nigdzie nie lecą
jej piosenki, w gazetach nawet o niej nie wspominają? Czyżby to koniec jej kariery?
Czemu akórat ona? Ta z lepszym głosem? Czemu ta mniej utalentowana wyjechała z
Blogiem27 i rozwija sie dalej? Po ,,higher''(albumie ali) nic sie z nią nie dzieje! Czy wiecie coś
na ten temat??? I wgl jak sądzicie? Czy to dobry pomysł odchodzić z zespołu? Ja uważam
ze zły, była na samym szczycie, a teraz jest nikim! I po co jej to było?! Chciała się wybyć
sama żeby Tola jej drogi nie tarasowała?!! I po co jej to było? Jak wy uważacie?
Obserwuj wątek
    • independent_ Re: Co z Alą Boratyn? 06.07.09, 14:27
      Angel było nawet. A tak to nie przepadam za nią.
      • hermiona13 Re: Co z Alą Boratyn? 06.07.09, 16:05
        Ani jedna ani druga nie miała talentu, i ani jedna ani druga nie powinna się znaleźć na tym
        etapie, co sie znalazła. Piosenka Angel Ali to porażka, podobnie jak teledysk. Tola również
        nie zachwyca, bo juz nie pamiętam, kiedy nagrała jaki kolwiek singiel. a skoro Ala chciała
        odejść od B27 i tak zrobiła, to teraz powinna coś zrobić, żeby dalej się rozwijała..ale skoro
        ona nic nie robi, to co się dziwić, że jest o niej cicho?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka