Dodaj do ulubionych

Kolczyk w wargę...

10.07.09, 10:52
Chce miec kolczyk w wardze,ale mama mowi ze jestem na to jeszcze za mloda bo mam
13 lat.Zapytalam sie jej czy moge chociaz miec sztuczny kolczyk tak zwana podkowe,mama powiedziala ze tak.Jestem z tego szczesliwa,lecz nie wiem jaki rozmiar bo sa rozne.Mysle ze raczej najmniejszy.
Obserwuj wątek
    • miss_mimi094 Re: Kolczyk w wargę... 10.07.09, 13:17
      masz dopiero 13 lat i chcesz sie oszpecic kolczykiem w wardze?? blee dla mnie to zqwsze
      bedzie tandeta!! jestes emo czy co
      • elisss92 Re: Kolczyk w wargę... 10.07.09, 13:22
        to, ze podoba jej sie kolczyk, to nie znaczy, ze sie oszpeca. Podoba jej sie i
        nie Tobie to krytykowac.

Mi osobiscie sie podoba, ale chociaz mam 17 lat, to mama tez mi nie pozwala xd
        (jedynie na nos dala zgode), ale i tak sobie zrobie. A o takich o ktorych Ty
        mowisz, to nie slyszalam..
        • pati_ Re: Kolczyk w wargę... 10.07.09, 19:03
          miss_mimi094,jeżeli Tobie się taki kolczyk nie podoba,to Twój problem,poza tym nie pytała nas o zdanie,tylko o rozmiar kolczyków =="

wiesz,nie słyszałam o takich kolczykach,ale możliwe że GDZIEŚ są xD

• mileydemi Re: Kolczyk w wargę... 10.07.09, 19:33
            wow. masz 13l, i już chcesz kolczyka? mnie mama by nie pozwoliła mając już pod 18. jak
            bym skończyła 18 to by mi pozwoliła, bo bym se mogła robić co chce, ale i tak by jej sie
            nie podobał. a jeżeli chodzi o takie kolczyki, to hm. nie wiem, bo nie słyszałam nich. Ale ja
            mam tylko całe ucho prawe i trzy dziurki na lewym, dodatkowo mam kolczyk ale na
            magnes w nosie, a mam 14,5l. hmm... sądze że takiego kolczyka jak ty chcesz raczej sobie
            nie zrobie, nigdy. no ale, twoja sprawa.ogólnie to raczej powinnaś spytać sie
            sprzedawczyni jaki był by dobry, ona sie zna napewno bardziej niz my. smile pozdro <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka