xxxiikermaxxx 12.07.09, 15:27 O CZYM MOZNA ZAŁOŻYĆ BLOGA.? PODAWAJCIE FAJNE TEMATY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: Blog^^ 12.07.09, 15:31 Muzyka, obrazki (ja mam z emblematami), filmy, gwiazdy, wlasne oczucia.. O wszystkim wlasciwie Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Blog^^ 12.07.09, 15:32 o gwiazdach,opowiadaniach,poradach,z emblematami,avatarami.. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Blog^^ 12.07.09, 15:38 o czym chcesz ja mam bloga takiego o tych gwiazdach co większość na kotku pisze i piszę o tym co dwa dni i piszę też na nim o imionach na wesoło itd...ale piszę też o mnie coś tam i o moich dniach a ty pisz o czym chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Blog^^ 15.07.09, 10:29 Masz głowę to myśl bo ja mam pełno blogów. O ulubionym filmie [.!.] O ulubionej gwieździe [.!.] O ulubionej muzyce [.!.] O szkole [.!.] O kumpelskich wrażeniach [.!.] O uczuciach po byciu samym. (dzięki temu wiele osób będzie uratowane z samotnego życia0) O sprzeczkach itp. bye Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Blog^^ 15.07.09, 10:50 Ja przed chwilą założyłam bloga w formie takiego jakby pamiętnika;] Jeśli ktoś chce to niech wejdzie Kliknij tutaj Odpowiedz Link Zgłoś