ladyy 17.07.09, 11:28 Zawsze mam pomalowane paznokcie ale nie wiem jaki kolor jest odpowiedni na lato nie chce wyglądać jak nie wiadomo co. Jak myślicie jaki kolorek lub kolorki będą dobre Błagam pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia7896 Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 17.07.09, 11:56 może żółty ja mam zamiar pomalować na biało Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 17.07.09, 21:43 dodam jutro fotkę moich lakierków jak zrobię...mam bardzo letnie kolorki <3 Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 25.07.09, 17:36 wszystkie kolory ! żółte pomarańczowe, czerwone, zielone , Odpowiedz Link Zgłoś
natalia8696 Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 17.07.09, 19:05 ja mam pomalowane paznokcie całe wakcaje i maluje na rózne kolory takie jak czerwony,fioletowy,różowy ,czarny,biały i rózne odciennie brązu Odpowiedz Link Zgłoś
carrie. Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 17.07.09, 19:17 w wakacje można sobie pozwolić na bardziej żywe kolory jak np . jaskrawy zielony , błękitny , biały , różowy . Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 17.07.09, 21:38 teraz mam na taki neonowy fiolet xdd wczesniej żółty, zielony, różowy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 17.07.09, 21:45 fioolet xxd i zieleń Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 18.07.09, 12:40 fiooletowe sa cool . musze kupic Odpowiedz Link Zgłoś
sweetstar Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 20.07.09, 19:33 ja uważam, że fioletowe są fajne [no właśnie muszę sobie kupić ;P] a tak to czarny nie jest zły, czerwony, zielony, żółty ... Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 20.07.09, 19:37 ja zawsze mam pomalowane paznokcie na czerwone a teraz w wakacje mam pomalowane w kolorze rasty czyli żółty, czerwony i zielony Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 20.07.09, 19:38 ja w wakacje lubie cos zywego, co sie rzuca w oczy;D dziwne b przed chwila wymalowalam znowu na czarno ;D ale wczesniej mialam na zmiane, zielony i zolty chcialabym jeszcze zielony i rozowy, lubie kontrasty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ka.rolla lakier 21.07.09, 12:37 najmodniejszy i najładniejszym w tym sezonie lata jest kolor granatowy i czerwony Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
olakra96 Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 21.07.09, 12:48 ladyy napisał(a): > Zawsze mam pomalowane paznokcie ale nie wiem jaki kolor jest odpowiedni na > lato nie chce wyglądać jak nie wiadomo co. > Jak myślicie jaki kolorek lub kolorki będą dobre > Błagam pomóżcie!!! ja też sądzę że żółty będzie ok, to modny kolorek w tym sezonie ;D ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 21.07.09, 20:20 ja teraz mam na fiotel ;p ale lubie czarny. I myśle, że teraz modne są np. granaty i czerwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 21.07.09, 20:33 Zielony, żółty, pomarańczowy, i odrobinkę ciemnego różu. To są letnie kolory Odpowiedz Link Zgłoś
lady_girl Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 25.07.09, 09:09 tego lata modne są granaty, więc jeżeli pomalujesz sobie paznokcie na taki właśnie kolor na pewno nie będziesz wyglądała jak ty to powiedziałaś jak nie wiadomo co ;D stawiałabym też na wszystkie żywe kolory Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ ;pp 25.07.09, 20:20 ja lubie ciemne. ale wakacyjne.. hmm ´nie wiem u mnie na osiedlu kazda girl ;* maluje na oczojebnyy kollor . Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: ;pp 29.07.09, 20:42 Tego lata modne kolory to: czerwień, soczysta pomarańcz, różne odcienie zieleni, beże. Ale jak wiadomo każdy ma inną urodę i do każdego pasuje inny kolor, więc będziesz musiała dobrać go do siebie. Jeśli chodzi o dobre firmy lakierów do paznokci polecam firmy M.A.C Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 29.07.09, 20:58 Ja ostatnio maluje na granatowo ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
alimiley Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 29.07.09, 22:34 ja pomalowałam sobie na ...granat.xd i wszystkim bardzo sie to podoba mi oczywiście też xd.`! Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 30.07.09, 12:09 fiolet jest cudowny a ogólnie wszystkie kolorowe wściekle kolorki są ok na paznokciach Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Najładniejszy lakier do paznokci na lato 30.07.09, 12:10 no i turkus jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś