ladyy 17.07.09, 12:05 Jaką gwiazdą chciały byście zostać i dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Gwiazda marzeń !!! 17.07.09, 12:12 juz pisałam , ze Whitney . ale teraz moze napiszę , ze Agatą Mróz . ;d ponieważ z dużym poświęceniem trenuję siatkówkę w szkole sportowej . i marzę by kiedyś grać i reprezentowac Polskę .;] a jeszcze większym marzeniem jest grać tak jak Agata Mróz . i chcoiaz wiem , ze odeszła . i bardoz żałuję . była jedną z najlepszych i moich ulubionych siatkarek . kto wie . . . mzoe kiedy smi sie udaa . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: Gwiazda marzeń !!! 17.07.09, 13:07 .ja niedawno chciałam być Demi Lovato <3 ale stwierdziłam, że wolałabym zostać Kristen Stewart.;D ale nie po to, żeby zagrać u boku Taylora lub Roberta, ale po prostu aktorstwo to moje największe marzeniee.;p no i chciałabym być choć w połowie tak dobra jak Kristen.;D i wiem, że mi się uda. Grunt to wiara w siebie.xd Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove [...] 17.07.09, 14:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Powielasz Temat! 17.07.09, 15:00 demcialove - jane_ jest moderatorką więc ma prawo do tego, jak każda z nas... Ona po prostu chce żeby tematy na forum się nie powtarzały. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: Powielasz Temat! 17.07.09, 22:04 demcialove napisał(a): > jane_ > wez ku... sie > ogarnij . > ok . > jest taki temat , > i bedzie następny ! > i następny! > i nic na to nie poradzisz! jane_ jest tu moderatorem zlotko! i to ty nic na to nie poradzisz, bo ona może usuwać każdy wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove [...] 17.07.09, 22:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Gwiazda marzeń !!! 18.07.09, 12:08 Miley. Bo ma piekny glos, moze grac w HM. Jest super aktorka. Jest mila i ma szalone pomysly. A no i , ze zna Nicka jonasa. xd. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Gwiazda marzeń !!! 18.07.09, 14:19 mi ciebie bardziej jest żal demcialove Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Gwiazda marzeń !!! 18.07.09, 14:26 sory za powtórzenie tematu ale każdemu może sie zdarzyć nie! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove [...] 18.07.09, 14:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Gwiazda marzeń !!! 19.07.09, 17:54 Ashley Olsen 8_o.Jest śliczna i mądra (studiuje psychologię).chciałabym ,zagrać chociaż w jednym filmie ,w tym którym wystąpiła ona..no i oczywiście chciałabym mieć bliźniaczkę Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Gwiazda marzeń !!! 19.07.09, 18:04 Ja chciałabym być Nikki Reed ;p jest piękna, zabawna, ma zgrabną figure, ma świetny gust muzyczyny, no i oczywiście zagrała w Zmierzchu. Nie jest wielką gwiazdą, ale raczej znana już jest, to mi sie właśnie podoba. No i ona zna Kellana Lutza Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Gwiazda marzeń !!! 21.07.09, 18:50 Ashley Tisdale, jest piękna, ma wspaniały głos. Śpiewa super piosenki, jest sympatyczna i miła, wiele osob ją uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: Gwiazda marzeń !!! 21.07.09, 21:17 Zdecydowanie Selena Gomez ponieważ ma ogromny talent aktorski i wokalistyczny. Jest słodziutka, miła, wesoła i sympatyczna. Idealna dziewczyna poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Gwiazda marzeń !!! 22.07.09, 16:17 Chciałabym być podobną do Seleny Gomez i troszkę do Vanessy Hudgnes.Seleną-bo jest miła,sympatyczna,jest super aktorką i ładnie śpiewa i ładnie się ubiera Vanessą-bo jest śliczna i ma super styl ubierania się i jest miła i cudnie śpiewa i....jest ZAWSZE uśmiechnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Gwiazda marzeń !!! 27.08.09, 19:15 Ja myślę o dwóch gwiazdach.Kristen bo bym znała Roberta Pattinsona i wszystkich z planu ,,Zmierzchu" albo Ashley Tisdale,ponieważ ma obecnie super przystojnego kolesia Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Gwiazda marzeń !!! 27.08.09, 20:06 hmm. niewiem może kristien stweart, lub miley cyrus. Albo demi lovato. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Gwiazda marzeń !!! 27.08.09, 20:12 chyba seleną gomez xD poprostu bycie nią ma wiecej plusow niz kims innym xD Odpowiedz Link Zgłoś