rosaline14 21.07.09, 19:22 wasza ulubiona część harrego pottera . ? # . moje to : kamień f. , więzień azkabanu , czara ognia , zakon feniksa . i czeeekam na księcia półkrwi . ! . 3x. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt. Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 21.07.09, 21:33 moja to więzień azkabanu i kamień filozoficzny. ; q nie mogę się doczekać księcia półkrwi. ; d idę z mamą, w piątek. na ZF też poszłyśmy razem, lubię chodzić z mamą do kina. : D Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 21.07.09, 21:42 chodzi o filmy czy książki?? Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 21.07.09, 21:44 filmy . ; d . do nikt - heh . ,33 . ja z tata . ;d. on też lubi hp . he he. ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 21.07.09, 21:49 Hmmm... To z filmów ewentualnie może być 1,2 i może 3... 4 jest okropna, a 5 to już zupełna porażka... Mam nadzieję, że 6 będzie dobra, chociaż z tego co czytam na różnych portalach to podobno strasznie odbiego od książki. Ogółem wolę książki od filmów, bo filmy jak dla mnie są skaszanione... Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 ;) 21.07.09, 21:49 Strasznie lubię Harry'ego ;PP Oczywiście wolę książki niż filmy , ale filmy też są niezłe ;] Więzień Azkabanu i Kamień Filozoficzny , zdecydowanie najlepsze.. Ale rzecz jasna czekam na Księcia Już nie mogę się doczekać !! Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: ;) 21.07.09, 22:18 książka- książę półkrwi i insygnia śmierci, a film więzień azkabanu. i myślę ze zakon feniksa będzie super ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: ;) 21.07.09, 22:22 Film to zdecydowanie azkaban a książka książe półkrwi bez 2zdań Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 21.07.09, 22:27 ` mnie sie najbardziej podobał więzień azkabanu i czara ognia . i książka i film . Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.07.09, 13:40 nie wiem czemu ale najbardziej lubie Więzień Askabanu.. tak jakoś ; D Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.07.09, 17:39 Moja tak samo Uwielbiam Więzień Azkabaqnu ;D Później Komnata Tajemnic ;D A z książek to te dwie ww i Książę Półkrwi i Insygnia Śmierci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.07.09, 17:42 z filmów więzeiń azkabanu xd zakon feniksa totalnie spieprzyli ;/ a z książek książe półkrwi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.07.09, 17:47 zgadzam się z Tobą hermiona13... ZF to totalna porażka, moje ulubione z filmów to zdecydowanie "Więzień Azkabanu" i "Czara Ognia"... Mam nadzieję, że "KP" będzie wporządku... Ale ogółem filmy nie dorastają książką do pięt... Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.09.09, 15:01 Najlepiej wyszeł według mnie, Książę Pólkrwi. Reszta jest rówież w porządku, ale nic, powtarzam NIC nie zastąpi książek. One są nieśmiertelne. Co do ZF: jestem inna, i powiem że mi się podobało. Scena w MM była świetna, a szczególnie walka Dumbledore'a z Tomem. xD Zgadzam się, trochcę scen ucięto i to jest STRASZNE, bo ZF jest u mnie na trzecim miejscu w serii HP (znaczy książki). Podobal mi się Radcliffe w ZF, wyglądał jak takie małe-dorosłe zagubione dziecko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.09.09, 15:15 Czara Ognia i Książe Półkrwi Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.09.09, 16:34 "Harry Potter i Kamień Filozoficzny", "Harry Potter i Komnata Tajemnic" oraz "Harry Potter i Czara Ognia". Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.09.09, 16:43 "Więzień Askabanu", "Czara Ognia", "książę Pół Krwi" Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.09.09, 16:54 "Harry Potter i Komnata Tajemnic" i "Harry Potter i Insygnia Śmierci" Odpowiedz Link Zgłoś
sonea_ Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 22.09.09, 17:03 Czara ognia ^^ Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi przypadła do gustu Już piszę, że to nie z powodu Pattinsona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 26.09.09, 01:22 Był już taki temat ;xx...chyba HP i Książę Półkrwi jeszcze Więzień Askabanu a na HP i Insygnia Śmierci popłaczę się najbardziej bo będzie ostatnia ;OO Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 26.09.09, 14:28 Moja to "Więzień Azkabanu", a na księciu pół krwi byłam i takie sobie było xD Ale fajne ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: wasza ulubiona część harrego pottera . 26.09.09, 14:39 filmowa czara ognia a książkowa książe półkrwi Odpowiedz Link Zgłoś