bucikowa 21.07.09, 22:41 Co o niej sądzicie? ma ładny głos? Fajne piosenki? Według mnie bardzo! P.S. W następnym odcinku kolejna wokalistka, zapraszam do komentowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygeniumoflife Re: I odcinek z cyklu wokalistki: Lenka 22.07.09, 12:25 Ma świetny głos! Taki...nieśmiały, delikatny, trochę dziecięcy. Taki niesamowity. Myślę że zapadający w pamięć Piosenki też ma bardzo fajne. Oczywiście najbardziej podoba mi się 'The Show' i wcale nie uważam że to pusta piosenka. Raczej myślę, że jest na tyle głęboka, że niektórzy po prostu nie potrafią jej zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: I odcinek z cyklu wokalistki: Lenka 22.07.09, 12:45 Tak, to nie jest kolejna gwiazdka Disneya tylko prawdziwa piosenkarka! Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: I odcinek z cyklu wokalistki: Lenka 22.07.09, 13:52 Zobaczymy jak długo przetrwa. Być może to będzie gwiazda tylko jednego hitu. A czy jej się uda dojść dalej? Czas pokaże. <b>The Show</b> bardzo mi się podobało, ale już się tego 'przesłuchałam'. Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: I odcinek z cyklu wokalistki: Lenka 22.07.09, 14:24 Nic do niej nie mam ,ale uważam ,że jest to jak dotąd gwiazda jednej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: I odcinek z cyklu wokalistki: Lenka 25.07.09, 13:53 lenka nie jest niesamowita. lenka to w sumie nikt. mamy na świecie mnóstwo dobrych singer'ek-songwriter'ek, nie mam pojecia, czemu akurat ona wypłynęła. nie należy się jej. Odpowiedz Link Zgłoś