rosaline14 22.07.09, 13:01 mam pytanie . czy macie rodzeństwo . ? i czy jeśli jesteście jedynaczkami nie jest wam smutnooo . ? ja mam brata który ma 4 latka ; xd. ale zawsze chciałam mieć rodzeństwo . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loove_miley Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 13:05 Ja mam o dwa lata starszą siostrę Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 13:14 ja jetem jedynaczką...czasem mi się w domu nudzi z tego powodu ale żyję;d no i rodzice poświęcają mi dużo uwagi..;p Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 18:21 rosaline też mam brata co ma 4 latkaa. .ehh. no czasem to mnie denerwuje ; /. nó ale takie życia, cieszę się że go maam < 33. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 19:10 ja też cię cieszę . <333. bez niego nie to samo . Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 21:12 Na szczęście,brata o 4 lata starszego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 21:17 A ja jestem najstarsza .... Mam 2 braci - 8 i 11 lat Mam też siore 5 lat To jest straszne nie moge nigdzie wyjsc z przyjaciolkami bo muszeee pilnowac rodzenstwaaaaaaaaaa Co za zjebane zycie No ale w kazdym razie gdy sie nudze mogde sie z nimi pobawic x D I kiedys bede miala u kogo szukac pomocyyy xD Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 21:17 Ja mam 7 letnią siostre I raz sie z tego ciesze, a raz nie xd niby częto mówie: " Boże dlaczego nie mogłam być jedynaczką?" Ale wiem, że te słowa to kłamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
luisca15hl Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 21:21 Mlodsze: siostra 13 i brat 8 mam ich po dziurki w nosie ale nie wyobrazam sobie zycia bez nich ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 21:23 Brat 18 lat ;P Wkurzający , ale zawsze przy komputerze pomoże ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 22:34 ja mam braci jeden jest starszy odemnie o 10 lat a drugi o 16, i jeszcze siostra starsza o 13 lat, brata tego co o 16 i siostre widuje raz na kilka miesiecy ale ten starszy o 10 czasami mnie do szalu doprowadza Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 22:58 hmm . mam . niestety . ale mozee i stety . xd siostrę starszą ma 17 lateek . ;d . i ona jest nawet fajowaa . xd moge z nią pogadac i wg . ;] nigdy nie słyszałam od niej słów:Ty gównairo!,Wynocha z moejgo pokoju!,Ale ty jestes wkurzająca! itp . jest kochanaa . =* i czuje sie bardzo zle , bo ja na nią duzo razy powiedzilam pare złych słów . i bardzo tego zalujee . ;| i jeszcze został BRAT . . ma 15 lat . i o bosh . dlaczego.> jak przychodzą do niego kumple i jak starych nie ma , to co chwilaa jest : Prznies nam wode , prznies to przynies tamto . spokojniee usiąsc nie moge . . . ale i tak nie wyobrazam sobie bez niego zycia.;* . zawsze mi pomoze w nauce . nigy nie domówi gdy go poporszę o pomoc w naucee . NIGDY . ;d mama mi opowiadała , ze jak sie urodzilam to chyba cieszyl sie najbardziej ze wszystkich . ;d mial 3 lataa jak sie urodzilaam . nom . takzee . wg chybaa nie zaluje ze ich mam .xd Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: czy macie rodzeństwo ? 22.07.09, 22:58 .jakby co to ja Demcialove ;d tylko konto zmieniłam . Odpowiedz Link Zgłoś
missdebbyryan_ Re: czy macie rodzeństwo ? 24.07.09, 18:32 mam dwie młodsze siostry... jedna ma 11 lat a druga 9....... czasami naprawdę trudno z nimi w domu wytrzymać, ich wrzaski doprowadzają mnie do szału, ale nie chciałabym być jedynaczką Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: czy macie rodzeństwo ? 26.07.09, 15:58 Ja mam też młodszego ode mnie braciszka ale ma 5 latek Odpowiedz Link Zgłoś