daria1150 27.07.09, 11:38 Dziewczyny ciągle myśle o kolesiu który mi się podoba a on mnie olewa co mam zrobić że by o nim zapomniec dla własnego dobraporadzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_rose Re: Dziewczyny Co zrobić? 27.07.09, 12:00 zrób tak: wypisz na kartce wszystkie jego wady. jeżeli je przeczytasz kilka razy to zdasz sobie sprawę,że on nie jest ciebie wart. staraj się o nim nie myśleć,albo... zakochaj się w innym kolesiu! podobno klin klinem trzeba wybijać Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: Dziewczyny Co zrobić? 27.07.09, 22:16 Nie wytrzymalam i napisalam do niego i to same bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie93 Re: Dziewczyny Co zrobić? 27.07.09, 22:58 Najlepszy sposób to zapomnieć. A żeby zapomnieć trzeba zająć głowę czymś innym. Są wakacje więc masz duże pole do popisu. Przede wszystkim nie dawaj nic mu po sobie poznać. Zgadzam się że warto poszukać kogoś innego. Nawet jeżeli miałaby to być miłość platoniczna do jakiegoś aktora czy piosenkarza Odpowiedz Link Zgłoś