sysiek4444 28.07.09, 18:45 Co sądzicie o tej bajce ? Ja sądze że to jest świetna bajka ! Ciągle ją oglądam, czasem nawet te same odcinki, i wcale mi sie nie nudzą ! Najlepszy jest ten Pepe !!! Grrrrr....hehe Fretka też jest spoko ... A wy, co o tej bajce sądzicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysiek4444 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 18:46 Oj i sorki wzięłam ten wątek do złego nooo tematu Chciałam do tych filmów.... Sorki .... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 18:52 ja ich uwielbiam! na Youtube obejrzałam wszystkie 33 odcinki ; ] kocham too . najbardziej lubię Fretkę i Fineasza : ) Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 18:54 Hmm .... Myślałam że jest ich więcej...xD tych odcinków.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 18:54 na youtube.com/user/meshmichal masz kilka odcinków i będą dodawane nowe Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 19:02 `Najlepszy jest Dundersztyc xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 19:06 Najbardziej lubię Fretkę I Dundersztyca... Nie wiem jak to się pisze xd Ale i tak jest fajny x] Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 19:06 Hahahaano Duntersztyc niezły jeeest !!! Ale moim zdaniem fajniej bylo by gdyby w kazdym odcinku bylby inny wrog a nie caly czas ten dundersztyc....ale tak to spox Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 19:07 Najlepszy pepe i dr. Dunerszty ;lol; haha uwielbiam tą dwójkęę ;d Oto jaja znoszący ssak który rusza na akcjeee ... xd Wgl te piosenki..są booskie xd Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 19:09 Hahaha no racjaaa Oto jaja znoszący ssak który rusza na akcjeee ... xd haha wciąż to spiewam ! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 19:12 jaa teeż..wgl . ciąągle mi to jakos w gl. albo z tąą plażżą..też bosskie oo a największy HIcior (ich) Baum ciki baum baum..tak miły mówi mi xd koocham tą piosenkę xd Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 19:18 Bau ciki bau bau tak mily mowi mi, bau bau bau moje serce bije ciki ciki gua nie zatrzyma mnie, ciki ciki ........ itd hehe ! Odpowiedz Link Zgłoś
tish Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 28.07.09, 23:57 taa, Fineasz i Pepe too moi ulubieńcy.=3 iks dee ;d Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 29.07.09, 20:04 Kocham tom bajkę ; - x - dd ________________________ , Lubięę naj bardziej Fredkę i Fineasaz ; - pp ________________________ , Ma 2 młodszych braci i mama i większość znajomych mówią na mnie Fredka ! .Nie wiem tak dokładnie czemu bo ja na nich nie skarżę tylko się z nimi wiecznie kłócę x- DD Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Fineasz i Ferb... 29.07.09, 20:18 Za bardzo tego nie lubię ale to oglądam, sama nie wiem dlaczego. Hehe... A ta bajka nie jest taka zła. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Fineasz i Ferb... 29.07.09, 20:41 Ja też uwielbiam tą bajke co z tego, że jest animowana i wygląda raczej na bajke dla dzieci ? mnie to nie powstrzymuje żeby oglądając ją śmiać sie i dobrze bawić oni są świetni, ale czasem wkurza mnie to jak Fredka jest zdesperowana, bo nic nie może udowodnić xd Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 15.10.09, 14:11 Nie zla bajka;DD mi sie w kazdym razi podoba ) Mysle ze disney potrzebuje wiecej takich kreskoweek ;p pozdrawiamm Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 22:27 pepe i dundersznycl[czy jakoś tak rząda]fretka też jest fajno na i finesz i ferb Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 29.07.09, 21:13 Jest świetna najlepsze zawsze na końcu ja Fretka chce ich zdemaskowac Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 29.07.09, 21:27 ojj tak, a jej sie to niestety nie udaje Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 04.08.09, 18:07 Ta bajka jest super ... !! uwielbiam ją ;- * Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 04.08.09, 18:12 Też ją lubie. Doofenschmirtz najlepszy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 04.08.09, 18:14 dobra co, jak co, ale uwielbiam tą bajkę;p to jeden z nielicznych wytworów disneja, który mogę strawić xd wśietna jest ;d Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 04.08.09, 21:44 kocham Fineasza i Ferba. ! świetna bajka. uwielbiam ją. ciągle oglądam - nawet jeśli widziałam ten odcinek wieele razy. najlepszy odcinek F&F to ten z tą piosenką "Glitchi Glitchi Goo". jakby co to piosenka jest tu : tu . [ piosenka w wersij polskiej ] Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 04.08.09, 21:49 też nieraz oglądam i jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 05.08.09, 13:17 na bajka wymiata . x D najlepszy jest odcinek z tą piosenką gitchi gitchi goo . to dopiero hicior . : PP Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 11.08.09, 19:23 ja też kocham te bajke . x DD najlepsza Fretka . ! hahaha . ; p uwielbiam jak nigdy nie udaje sie nakryć braci ... x DD Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 09:21 kocham ich najbardziej.!! oczywiscie zaraz po Bieberku. najlepsza Fretkaa tyle śmiechu z nią.! ale trochę mnie Ferb wkurza prawie nic nie gada. Dundersztyc i pepe też są nieźlii.! a moja piosenka to.: kici kici bu znaczy kocham cię.! a kici kici miał miał nie zatrzymasz mnie i tak dalej.! zajebista jest znalazłam ją na wrzucie. a Fineasz i Ferb lecą nqa dwóch kanałach super.! xdd więc jak się skończy na Diisney XD to idę na Disney Channel.! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 11.08.09, 22:48 oo ja to uwielbiam!!! nawet moja mama to oglądała ze mną kiedyś i stwierdziła że czasem mi obija jak Frendce ;p no i ma troche racji najczęściej przy znajomych i Pepe też jest świetny z tym Grrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
wampmaryska Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 12.08.09, 22:44 Super jest xD moja siostra ciągle ogląda disney channel i jak leci ta bajka to też zaczynam oglądać ;p a najlepsza jest ta piosenka: bam ciki bam bam tak miły mówi mi ... xD (nie wiem jak to się pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 15.08.09, 17:27 Ooo. Trochę późno piszę, ale po prostu uwielbiam tę kreskówkę. Najbardziej PEPE i DUNDERSZTYCA. Dundersztyc to taki idiota..., ale bardzo, bardzo sympatyczny. Uważam, ze to najlepszy serial na Disney Channel. Fajnie byłoby jakby kiedyś zrobili film pełnometrażowy. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 15.08.09, 17:30 hehe ja to uwielbiam ^^ mam 12 lat i co z tego lubie czasami oglądać takie bajki . _________________ moje gg 16233094 - piszcie bo nudy PLIS Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 29.08.09, 11:30 Ja mam niespełna 14 lat i też lubię oglądać Fineasza i Ferba. ;] Ale głównie to dla piosenek, bo tzreba przyznać, że niektóre są naprawdę dobre... Np. takie 'Evil Love Song'... świetnie brzmi po polsku, a po angielsku.. nie koniecznie ;p Och, też fajne jest 'Młodszi Bracia' w wykonaniu Stefy xD Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 29.08.09, 12:09 Pepe Pan Dziobak i doktor dundersztyc rządzą! ; D Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 29.08.09, 20:14 No ta bajka też mi się podoba. Ja najbardziej lubię Pepe i fineasza. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 29.08.09, 20:43 jest super niezłe są brechty Odpowiedz Link Zgłoś
majka1314 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 30.08.09, 16:26 Najlepsza jest Fretka xD i Pepe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
12kolos12 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 31.08.09, 15:27 Dość fajna kreskówka. Tylko te stare odcinki trochę mi się nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 13.10.09, 19:54 Naprawdę jest to świena kreskówka. Jedyna jaka mi się podoba Nie mogę przestać jej oglądać =) Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 13.10.09, 19:58 Uwielbiam.! W końcu coś innego niż te Pokemony czy Bakugan... bleee.... W 'P i F' najbardziej lubię Fretke... XD No i oczywiście Pepe pan Dziobaka.! Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 13.10.09, 22:45 to jest zaje.biste. najlepsza jest Fretka i jej matka. xD ta jej non stoop próbuje coś pokazać, a ona uważa ją za psycholke. x DD Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 09:33 czasami oglądne ale nie zebym to jakoś uwielbiała Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 xD 14.10.09, 09:37 oto jest spółka zło Duntersztyyc ! ta bajka rządzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka1482 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 09:49 Haah , ! Wszyscy mówią ,ze to bajka dla dzieci . Fineasz i Ferb jest fajną bajką . Ja pomimo tego iż mam 12 lat nei oglądam już bajeczek ale F & F zawsze oblejże . Bajka jest suuper . Czasem trochę dziwna i Fretka dużo krzyczy CZASEM ale jest dobsz . Moja mama tylko czasem na mnei drze się ,zę oglądam bajki co się strasznie drą . ! Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 10:13 Fineasz i Ferb rządzą . hahah. ) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 10:26 zaje.bista bajka. ; - * podoba mi się wyobraźnia chłopców. jest też dużo humoru.... ^^ Fredka rządzi.. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 12:45 Dundresztuc trzyma wiaderko O Pepe pan dziobak Dundresztuc i Pepe są najlepsi, a i Fretka jak wspomina o Jeremiaszu XD Odpowiedz Link Zgłoś
purplee ;P 14.10.09, 12:53 Phineas and ferb jest fajne . najbardziej lubie oglądać po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 13:02 Pepe jest super! Lubię tą bajkę Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 13:25 ja uwielbiam tą bajkę. jest świetna. mogę oglądać ten serial ciągle i tak mi się nie znudzi lubie prawie wszystkich bohaterów ten bajeczki Odpowiedz Link Zgłoś
martidemi Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 13:28 Ja też uwielbiam ją oglądać czasem oglądam ten sam odcinek 5 razy i nigdy mi się to nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
tysiiaa.a Re: Fineasz i Ferb x D ! ! ! 14.10.09, 23:07 heh. bajka zaje.bista xd Pepe mój xd Ostatnio mi na jego punkcie nieźle odwaliło i miałam go wszędzie,np na tapecie fona xd Odpowiedz Link Zgłoś