Dodaj do ulubionych

Sabrina- Zbuntowani!

29.07.09, 17:37
Ogromna ilość osób z kotka ogląda ten wspaniały serial, Zbuntowani. Napewno też szaleją
one za Robertą Pardo, obdarzoną cięta ripostą. Mią, która jest urocza i niestety pusta. Za
Lupitą, czyli dziewczyną, skłonną pomagać wszystkim dookoła. Ale niestety znaczna
większość widzów nie zwraza uwagi na postacie drugo-planowe. Takie jak np. wspaniała
Sabrina, która chce odebrać Mii Miguela. No właśnie, jest to wątek właśnie o niej. Co
myślicie o Sabrinie ze Zbuntowanych?
Ja uważam, że jest o 1000 razy lepsza od typowej Mii czy Roberty. Może i Miguel jej nie
kocha, ale w końcu to z nią zdradził Mię. Słyszałam też, że będzie udawała ciąże. A co wy o
niej myślicie?
P.S. Wątek tylko dla fanów Zbuntowanych smile
Obserwuj wątek
    • tish [...] 29.07.09, 17:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • tokiohotel_01 [...] 29.07.09, 17:50
        • tish [...] 29.07.09, 17:57
          • tokiohotel_01 Re: Sabrina- Zbuntowani! 29.07.09, 17:59
            A co jest w ostatnim odcinku?! Bo napewno Mia i Miguel nie będą razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • tish [...] 29.07.09, 18:01
              • tokiohotel_01 Re: Sabrina- Zbuntowani! 29.07.09, 18:04
                Dobra, wygrałaś. Zakończmy te wojnę, nie lubię się kłócić wink
                • tish Re: Sabrina- Zbuntowani! 29.07.09, 18:06
                  a ja uwielbiam ;d
                  ale jak chcesz .xd
                  aha...
                  i tak cie nie lubie .;]
                  bo głupi wątek zalozylaś ;d
                  • demilovato04 [...] 29.07.09, 18:12
                    • sysiek4444 Re: Sabrina- Zbuntowani! 29.07.09, 19:16
                      BoSs a teraz to mi was żal !
                      Po co wy sie klucicie ?? Jakby co to jestem po stronie tej "tokiohotel..." (cos tam...)
                      XDEDD
                      • tokiohotel_01 [...] 29.07.09, 20:18
                        • kristen. Re: Sabrina- Zbuntowani! 29.07.09, 20:33
                          Tish, mojaa niuńkaa.! kiss
                          Oczywiściee, się z tobą
                          zgadzam kochana serce
                          a ta cała tokiohotel_01
                          niech sie wypchaa smile
                          aha... ale w jednym
                          ma racje, choć z trudem
                          mi to przyznać...
                          mi też żal siusiek4444 big_grin
                          pozdrawiam ;*
                          • kristen. Re: Sabrina- Zbuntowani! 29.07.09, 20:34
                            fee, to sysiek4444 big_grin
                            chociaż siusiek4444 bardziej jej pasuje tongue_out
                            • cocomaroko Re: Sabrina- Zbuntowani! 30.07.09, 13:12
                              sabrina jest fee , nie lubie jej . tą grzywke ma taką dziwną . x DD
                              • pink_queen Re: Sabrina- Zbuntowani! 30.07.09, 13:31
                                tez sie zgadzam z tish.
                                Mia i Robert sa przynajmniej soba i nie udaja nikogo. a sabrina? klamala i oszukiwala zeby miguel sie w niej zakochal, potem specjalnie go upila. sciana ale czytalam ze ktos (chyba Roberta, ale nie jestem pewna big_grin ) pomoze mu zdobyc kasete z kamery z biora ojca sabriny i okaze sie ze ona wszystko sobie zmyslila...
                                • tish Re: Sabrina- Zbuntowani! 30.07.09, 14:04
                                  pink_queen napisał(a):

> tez sie zgadzam z tish.
                                  > Mia i Robert sa przynajmniej soba i nie udaja nikogo. a sabrina? klamala i oszu
                                  > kiwala zeby miguel sie w niej zakochal, potem specjalnie go upila. sciana ale
                                  > czytalam ze ktos (chyba Roberta, ale nie jestem pewna big_grin ) pomoze mu zdobyc ka
                                  > sete z kamery z biora ojca sabriny i okaze sie ze ona wszystko sobie zmyslila..
                                  > .

kochanaa mojaa,
                                  a wiesz moze w którym
                                  to odcinku.?
                                  .kiss
    • iness_pendragon Re: Sabrina- Zbuntowani! 30.07.09, 13:40
      Sabrina?!

Jak ja jej nienawidzę!
      Mia jest 1000000000 razy lepsza!
      Ale Robert to ja nie trawię...uncertain
    • elizza Re: Sabrina- Zbuntowani! 30.07.09, 17:07
      Ja jej nienawidzę!!!!! Ona jest okropna i kłamie że "niby " pomaga dzieciom i
      że jest chora! Ona jest na poziomie Sol!
    • bella_anahi Re: Sabrina- Zbuntowani! 05.08.09, 17:15
      Sabrina to wiedźma głupia! ja uwielbiam Mię ! wink
    • kasia.misiak12 Re: Sabrina- Zbuntowani! 06.08.09, 19:24
      Ona jest brzydka i wolę od niej roberte, mie i lupite ;p
      • mycha96xd Re: Sabrina- Zbuntowani! 07.08.09, 21:23
        Nienawidzę Sabriny !!!!! Rob Lupe i Mia są milion razy lepsze od tej czarownicy ...
    • hermiona13 Re: Sabrina- Zbuntowani! 07.08.09, 21:28
      Przepraszam bardzo, Mia pusta? Ehh..NIektórzy pewnie tak uważają, a wcale nie mają
      postaw, żeby tak uważać. Samo zachowanie nie świadczy o mądrości danej osoby uncertain
      A Mia tak naprawdę nie jest pustą dziewczyną, tylko rozpieszczoną. A to są dwie różne
      rzeczy, których niestety większość osób nie umie rozróżnić.

Co do tematu, to ja nienawidzę Sabriny. Jest brzydka, wredna, chamska, samolubna,
      i chcę odebrać Mii Miguela. Jest zdecydowanie moja najgorszą postacią w całej telenoweli,
      ustąpiła nawet miejsca Sol.
      • hermiona13 Re: Sabrina- Zbuntowani! 07.08.09, 21:32
        A i jeszcze jedno: BĘDĘ SPOJLEROWAŁA, WIĘC JAK KTOŚ NIE CHCE WIEDZIEĆ CZEGOŚ
        NA PRZÓD NIECH NIE CZYTA wink
        Miguel może i całował się z Sabriną, ale nic więcej między nimi nie zaszło. Miguel nie kochał
        się z Sabriną, bo usnął. Niestety dowie sie o tym dopiero wtedy, gdy Mia dowie sie
        wszystkiego ^^
        • andziulkaxd Re: Sabrina- Zbuntowani! 08.08.09, 11:47
          No to tak: Ja nie znosze tej całej Sabriny tak jak i Sol. A Miguel nie zdradził
          Mii bo on się tylko całował z Sabriną i z nią nie spał...A Mia mu przebaczy po
          wypadku który Miguel będzie miał i zajdzie w śpiączkę
        • casablanka Re: Sabrina- Zbuntowani! 11.08.09, 14:56
          hermiona 13 ma racje ja mam o nich bloog więc wiem lepiej ,chociaz jedna mądra która
          wie że miguel nie spal z sabrina usnął,będzie póżniej w szpitalu naawet się z mii zaręczy a
          wy takie głupoty że sabrina i miguel bleeeeeeeeeeee jestem ich fanko ale nie lubie sabriny
          jak postaci z filmu bo tak to nikt jej dobrze nie zna więc nie wiem jak jest i nie będe nikogo
          tu obrażac niektórzy to fani rbd są prawdziwi fanami tak jak hermiona 13 przecież o rbd
          jest tyle bloogów nawet na kotku o nich pisza a wy tak wpadka nic o nich nie wiecieserce
          pozdrowienia dla fanów rbd
    • casablanka Re: Sabrina- Zbuntowani! 10.08.09, 16:12
      ja jestem fanko rbd i POWIEM JEDNO MIGUEL Z NIĄ SIĘ NIE PRZESPI ONA TSK MU
      POWIE A TO BĘDZIE NIE PRAWD JEŚLI JESTEŚ FANKO RBD TO ZAPRASZAM NA
      MOJEGOMBLOOGA anahi-dulce-maite.bloog.plserce
      • patusiaaa16 Re: Sabrina- Zbuntowani! 10.08.09, 21:44
        anahi-dulce-maite.bloog.pl świetny blog wink
        Ja nie lubię tej Sabriny. Moim zdaniem jest strasznie brzydka i wkurzająca.
        • dio223 Re: Sabrina- Zbuntowani! 19.08.09, 16:39
          ja nie cierpię tej sabriny! wkurza mnie jeszcze bardziej niż ta sztuczna polly
          pocket (sol).
          z dziewczyn najbardziej lubię Roberte i Mie, potem Lupe i Pilar(mimo że jest
          czasem chamska to gdy zacznie chodzić z Tommim bardzo się zmieni).
          aaaa i Miguel będzie z Mią!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka