bella96 02.08.09, 10:24 Mam wiele koleżanek. Jedne lubię bardziej, inne mniej, ale nigdy nie znalazłam sobie prawdziwej przyjaciółki od serca, o której zawsze marzyłam. Co zrobić by ją spotkać? Jak sprawić, żebyśmy przez długie lata były przyjaciółkami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashley. Re: Jak znaleźć przyjaciółkę ? 03.08.09, 14:39 naajpierw sobie pomysl ,z kim najlepiej gada ci się ,komu mozesz sie zwierzyc ,poobserwuj tez ,kto najchetniej udziela ci pomocy ; ) spotykaj się z tymi dziewczynajmi które lubisz najbradziej ,zrobcie sobie jakąs impre czyy cos. ; d wgl. PRAWDZIWYCH przyjaciół poznaaje sie w biedzie ,a nie na spontana..wez to do serca ; D Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Jak znaleźć przyjaciółkę ? 03.08.09, 18:10 Ciężko znaleźć prawdziwą przyjaciółkę. Musisz po prostu kogoś poznać nowego kogo polubisz. Lub jeśli znasz fajną dziewczynę to możesz spróbować się z nią zaprzyjaźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.you Re: Jak znaleźć przyjaciółkę ? 03.08.09, 21:19 wieesz ,przyjaciół ,takich prawdziwych ,zazwyczaj poznaje się po długich latach. ;/ nie można tak na zawołanie ,od tak mieć naaj przyjaciela..bynajmniej ja takich rzeczy nie widzę i nie lubię. teen kto pomaga ,gdy tego potzrebujesz jest przyjacielem ,a nie tylko osoba z ktorą można się ryć do wieczora ,bo gówn.o z tego ,jak oleje cię przy najbliższej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Jak znaleźć przyjaciółkę ? 03.08.09, 21:22 moja rada: bądź sobą. i połącz to z poprzednimi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Jak znaleźć przyjaciółkę ? 04.08.09, 11:10 Dzięki za wszystkie rady Na pewno sobie jakoś poradzę Odpowiedz Link Zgłoś