Dodaj do ulubionych

Zjawiska Paranormalne.

03.08.09, 22:08
Jaa się rzadko czyms interesuje...wgl jestem typem ktory woli miec wolną głowę od czegos takiego.
Ale o tym moge gadac godzinami..kręcą mnie paranormalne zjawsika..dla mnie to jest ciekawe..; d
Do takich zjawisk należą m.in:
UFO<br />
Channeling
Sny
Demony
Życie po Życiu
Wiara, Religie, Sekty
Tajemnicze Miejsca
Proroctwa i Wizje

i wieele ,wiele innych
co o tym myslicie? ; d

str.
Obserwuj wątek
    • the_best Re: Zjawiska Paranormalne. 03.08.09, 22:59
      mnie ten temat też kręci tongue_out fajnie słuchać o strasznych domach, diabłach, duchach itp.
      ostanio słyszałam że w miejscowości do której jeżdże co wakacje był dom w którym
      straszyło. wszyscy mówią że na górze tego domu coś chodziło i podłoga skrzypiała. jak się o
      tym dowiedziałam to od razu chciałam tam pójść, ale okazało się że się spalił, a że był
      drewniany nic z niego niestety nie zostałosad. ty znasz jakieś straszne historie ???(tylko
      prawdziwe bo te z filmów o duchach mnie nie interesują bo wszystko jest poprzekręcane i
      ubarwione tongue_out)
      • fuck.you Re: Zjawiska Paranormalne. 03.08.09, 23:04
        woow ; p
        na discovery ,bylo ,że facet kupil z rodziną dom ,w nim kiedys mieszkal lekarz z dzieckiem i zoną..dziecko umarło i matka .i potem ich duchy zostaly w tym domu...matka -duch okaleczala mezczyzne itd.oni wynajeli specjalistow ,aby to wytropili..itp

wgl przesle jutro ci filmiki ,abys sobie obejrzala ..są zajebist.e kiss
        • the_best Re: Zjawiska Paranormalne. 03.08.09, 23:08
          z chęcią obejrzekiss
          • ashley. Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 10:54
            rzeczywiscie..ciekawe są takie tematy ; p
            KILIK

• blood_ Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 10:58
              zajebisty watek! interesuje sie zyciem po zyciu i w ogole. Chcialabym czytac
              ludziom w myslach tongue_outtongue_out seryjnie big_grin Wiem, jestem nienormalna, ale chcialabym
              umiec cos takiego smile
              • ashley. Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:02
                blood_jaa bym chciała przepowiadać przyszłosć..wieem ,żall ,za dużo bajek i filmów się naoglądałam jak byłam młodsza ; d
                ciekawi mnie temat:
                duchy
                życie po smierci
                sny
                i Wiara, Religie, Sekty

jak o tym gadam to gesiej skorki dostajęę xd
              • madziula_58 Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:22
                blood_ napisał(a):

> zajebisty watek! interesuje sie zyciem po zyciu i w ogole. Chcialabym czytac
                > ludziom w myslach tongue_outtongue_out seryjnie big_grin Wiem, jestem nienormalna, ale chcialabym
                > umiec cos takiego smile
                Nie martw się, ja też ;p
    • natalie Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:12
      Ej no szczerze to też czaem lubię o tym pogadać wink powiem wam coś ale to jest serio ja
      nie kłamie bo nikt mi uwierzyc nie chce no więc tak ja mam sama pokój i kiedyś miał ten
      pokój mój dziadek noi on umarł sad ale to nie to , no więc postanowiłam się wprowadzić do
      tego pokoju , obok ma pokój moja siostra więc się za bardzo nie bałam , ale którejś nocy
      nie mogłam zasnąć i tak se leżałam chyba do 2 w nocy i se tak leże leże a na moim stole
      był talerz w którymś momencie on się poruszył , nie widziałam jak bo się akurat wtedy nie
      patrzałam i poruszył się tak chyba z 5 razy i słyszałam jak by ktoś chodził po tym
      pokoju indifferent straaasznie się bałam , nie wiedziałam co zrobić ,zasnęłam dopiero gdzieś o 4 ale
      okey na drugi dzień myślałam że to tylko wiatr bo miałam okno otwarte uncertain noi rano se
      wstaje i postanowiłam sobie włączyć wiatrak (wiecie o co mi chodzi) noi ja se go włączam i
      się na chwilę obróciłam i on mi się sam wyłaczył !!!!!!!! Ej ja wam mówie to serio nie
      kłamie !!!!! indifferent bałam się tak chyba przez 3 dni i spałam u sis ale po 3 dniach przeszło smirk
      kurde jak chcecie to wierzcie jak nie to nie ale ja wiem że to jest prawda !! smirk
    • jassmin888 Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:12
      Nom..mnie też to kręci hehe tongue_out
      W mojej miejsowosci zdarzyło sie cos takiego ze..
      W takim zameczku kiedys mieszkało małżeństwo..
      Byli tam jacys warzni, ale jego żona miała dziecko ze służącym uncertain
      Więc ten jej men go zabił i zamurował w scianie..
      Teraz robią tam cos i zburzyli nie tą ściane co mieli..
      I niby uwolnili tego ducha..Teraz pracownicy widzą dziecko, które poprostu przechadza sie
      po korytażach i cos tam robi uncertain Wzywali tez tam własnie jakis specjalistów uncertain
      Nie wiezyłam w to najpierw, ale potem mówiła nam o tym nawet nasza wychowawczynie
      więęc...
    • jassmin888 Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:15
      Albo kiedys na wycieczce gadałysmy sobie z dziewczynami w pokoju i przyszła do na taka
      fajna pani, która uczy techniki i w-f..Czasami jest taka wredna i nawet nie wiedzielismy jak
      fajnie sie znia gada..Zaczełysmy jej opowiadac cos o duchach i ona wspomniała, ze kiedys
      jak była w naszym wieku też wzywała duchy z koleżankami i kolegami..i działy się straszne
      rzeczy..Jak to mówiła to chciało sie jej juz płakac..Ale nie chciała nam powiedziec co sie
      działo..Nie chciała do tego wracac..wtedy wyszła, a my potem zastanawiałysmy sie co sie
      mogło stać..''
      • jassmin888 Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:16
        Tak jakby te duchy ich opętały...uncertain
        • ashley. Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:18
          Moja mama ma młodszego brata. I jak ten jej brat (wujek) ,miał 4 ltka ,umarł mój dziadek (ich tata).I ten mój mały -wujek został sam w domu i polozyl się na stole i zaczal sie po nim slizgać i nagle zobaczył ręce ,ktore mialy czarne paznokcie..zaczal wrzeszczesc ,rzyczal co chwile taato .Przez 2 tygodnie zaglądał pod lozka,do szaf i mowil :Tatusiu nie chowaj się,przezciez cie widzialem"..plakac mi sie zachcialo..; (
    • daylight Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:19
      A ja np. wierze, że po zyciu jesteśmy kimś innym. Jeżeli za tego życia byliśmy
      złymi ludzmi itp. to zostajemy w czyścu, a jeżeli byliśmy dobrzy to idziemy
      dalej tongue_out Stąd się bierze moim zdanie deja vu smile w poprzednim zyciu bylismy w
      tym miejscu i pamietamy big_grin Wiem ze to glupie przypuszczenia, ale... :p
      • ashley. Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:20
        powiedziałam to samo księdzu..ten mnie zjechał i powiedział ,że niby nasza wiara tego nie uznaje ; dd ale to tez ciekawe.
      • bella96 Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:21
        daylight napisał(a):

> A ja np. wierze, że po zyciu jesteśmy kimś innym. Jeżeli za tego życia byliśmy
        > złymi ludzmi itp. to zostajemy w czyścu, a jeżeli byliśmy dobrzy to idziemy
        > dalej tongue_out Stąd się bierze moim zdanie deja vu smile w poprzednim zyciu bylismy w
        > tym miejscu i pamietamy big_grin Wiem ze to glupie przypuszczenia, ale... :p

też tak czasami myślę. Wiele razy się nad tym zastanawiałam i okazało się,że to
        nie jest głupie. Nigdy nie wiadomo co każdego z nas czeka shock
        • madziula_58 Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:27
          A mi mama opowiadała, że jak była w moim wieku to miała pokój ze swoim bratem(moim
          wujkiem) i pewnej nocy się obudzila i patrzy, a nad moim wujkiem jakiś koleś stoi. Bała się,
          ale później zasnęła. I mój wujek się potem obudził i patrzy, a nad moją mamą jakiś koleś
          stoi. I na następny dzień to sobie opowiedzieli i okazało się, że to ten sam koleś!shock
    • madziula_58 Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:20
      fuck.you napisał(a):

> Jaa się rzadko czyms interesuje...wgl jestem typem ktory woli miec wolną głowę
      > od czegos takiego.
      > Ale o tym moge gadac godzinami..kręcą mnie paranormalne zjawsika..dla mnie to j
      > est ciekawe..; d
      > str.
      Ja zupełnie tak samo jak ty! Wolę o tym nie myśleć, ale z jedną z moich przyjaciółek
      mogę wciąż o tym gadać.
      • ashley. Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 11:35
        Filmik1

hehe ;d
        • nicola_16 Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 12:17
          interesują mnie takie rzeczy ale potem sie panicznie boję confused nie mogę zasnąć i wydaje mi
          się że ktoś chodzi uncertain wasze opowieści mnie przestraszyły big_grin pewnie nie będę mogła dzisiaj
          zasnąć big_grin hehe
    • klaudysia Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 15:27
      haaah xD
      ja też lubie o takich rzeczach gadać xdd
      godzinami moge sie zastanawiać czy rzeczywiście gdy ktoś umrze w gniewie lub żalu rodzi
      się klątwa xDD
      (kto oglądał klątwe wie o co kaman ;p )
      ogulnie lubie gadac na takie tematy xdd
      • klaudysia Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 15:37
        a jak interesują was opowie ści o duchach obejrzyjcie sobie udręczonych na FAKTACH!!
        • ox Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 20:28
          hmmm....
          czasem fajnie jest takich rzeczy posłuchać tongue_out
          • bucikowa Re: Zjawiska Paranormalne. 05.08.09, 23:13
            przez was dzisiaj juz nie zasneshock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka