pata 05.08.09, 14:37 Ja go nie lubię no bo spójrzcie na niego: Tekst linka on jest ładny??!! mi się nie podoba dlatego jestem Jego ANTY FANKĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashley. Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 05.08.09, 15:00 żałosne ,byz ANTY ze względu jak wygląąda..ok ..jak już Joe Jonas ,tez jest brzydki..;d co do tego ,czy go lubięę..nie obejrzałam z nim zadnego filmu ..,więc nie moge ocenić go,przeczytalam sporo artykulow i moge stwierdzić ,ze jego charatker nie jest najgorszy...,ale wiadomo ,ze z wywiadow duzo sie nie dowiem.Nie zabronie ci go nie lubić... Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 05.08.09, 15:13 Ja też jestem antyfanką, jest obleśny, feeee. <brrr..> Odpowiedz Link Zgłoś
azii Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 05.08.09, 15:14 Ja też go nie lubię. Ale jaka jest konieczność pisania "mi się nie podoba dlatego jestem Jego ANTY FANKĄ!!"? Nie lubisz go bo jest ohydny, czy dlatego bo w roli Edwarda jest jakiś dziwny i przymulony? W ogóle to kwestia gustu czy komuś się podoba czy nie. "Ja go nie lubię no bo spójrzcie na niego" <- Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 05.08.09, 15:17 Ja też za nim nie przepadam...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 05.08.09, 15:20 eee...jesteście jego antyfankami tylko dlaatego że jest brzydki.??? hehe no sory ale ludzi po wyglądzie się nie ocenia ;p może on nie jest najprzystojniejszy czy jakiś tam O_o ale spójrz na jego wypowiedzi...czy wywiady *_* widac , że nie jest głupi O_o i jest zabawny ;D nie mówie, że jestem jego fanką bo wcale tak nie jest ... no ale ludzie! troszke kultury.! Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 05.08.09, 15:32 to popatrzcie na niego! I on niby jest taki piękny??? Rob przy nim jest jeszcze piękniejszy niż jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 19:42 nicola_16 no dokładnie Szczerze,to nie lubie Roberta ale Joe jest 1000 razy brzydszy Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ -,- 08.09.09, 20:01 nie lubisz kogoś ze względu na wygląd? żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:04 Hhahahaha , a ty jak wyglądasz ? Czy tutaj chodzi o wygląd ? O ja . ja sobie założe any fanka joe jonas , bo jest brzydki . no proszę , nie rozśmieszaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:11 Ja też go nie lubię. Sagę Zmierzchu uwielbiam, film i jego obsadę też, z wyjątkiem niego. Jest brzydki i strasznie dziala mi na nerwy. Już lepszy jest Taylor Lautner. Odpowiedz Link Zgłoś
brutal_barbie Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:09 On ma tłuste włosy cały czas xD Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:12 hahaha , a co ? mieszkasz z nim ? XX- D Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:32 y nie rozumiem ciebie , to ze jest brzydki to nie znaczy ze go nie wolno lubić , pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:34 maasz rację . ja go lubię jako aktora , naprawdę jest w tym dobry . a o gustach się nie dyskutuje . Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:39 ja też go nie lubię według mnie to on jest obrzydliwy a dziewczyny lubią go bo zagrał Edwarda jak by nie zagrał nawet na niego by nie spojrzały Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:42 ja pie... widac kto tu ocenia ludzi po wyglądzie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 08.09.09, 20:46 własnie tez chciałam zauważyć, ze ludzi nie powinno oceniać się po wyglądzie. Owszem piekny nie jest, ale przystojny najwyraźniej tak, bo skoro dostał rolę Edwarda ? a to, że nosi zarost i się tak ubiera to już jego styl. ja go lubie za charakter, oglądałam, czytałam już wiele wywiadów z nim i z jego wypowiedzi widać, że to szczery, nie 'owijający w bawełne' facet . nie raz się z niego śmiałam xd jak to ktoś fajnie na kotku powiedział "on ma swój swiat i swoje kredki" ;p to zdanie mi się bardzo podoba i zresztą to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 09.09.09, 13:57 tyle mówi się się o tym, że nie ocenia się człowieka po wyglądzie...Ty jesteś żywym przypadkiem, ze wciąż mówi się za mało! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:03 żałosna jesteś... niektore z nas uważają ze JEST ładny i ja do nich należę Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:10 oczywiście masz prawo , również nie lubię kilku piosenkarzy , aktorów ( ulubieńców nastolatek ) , lecz każdy ma swoje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:11 Ty jesteś żałosna. Może ty go lubisz, ale to nie znaczy, że ja muszę. Mam prawo wyrazić swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:12 skąd do ch*ja pana wiecie, że on się nie myje? byłyście u niego? wąchałyście? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:32 Popatrz sobie na niektóre prywatne fotki, to zobaczysz jaki gościu zaniedbany jest. W filmie jest nawet przystojny, ale prywatnie to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:42 I nie rozumiem w ogóle jak ktoś o takim okropnym głosie mógł wziąć się za śpiewanie. Moja babcia lepiej śpiewa od niego. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:42 on przynajmniej umie grac na gitarze i pianinie . Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:45 Grać umie, ale śpiewać nie Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:42 Prywatnie go nie widziałaś . Wyobraź sobie , że o tobie mówią , że się nie myjesz . To nie jest miłe . Pozatym jakby się nie mył , to by było czuć ..... i fanki by się skarżyły . pozatym o czym my gadamy ? czy tylko wygląd się liczy . mi się on podoba , ale to moje zdanie . już w hp go lubiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:44 Ja nie pisałam o wyglądzie tylko o higienie. Gdyby się mył, albo przynajmniej dbał o stosowny wygląd to na pewno nikt nie pisałaby, że śmierdzi. To jest wątek dla jego antyfanów i mam prawo wyrazić tu swoje zdanie, które jest takie, a nie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:49 Hahahahahahahahahahahhahahahhahhahahhahhahahahhahhahhahahahahhahahahhahah hahahhahahhahahhahhahahahahahahahahahahhahahhahahhahahhahahahah... Nie no, normalnie leżę i kwiczę!!! Myślałam, że dzisiaj nic mi humoru nie poprawi, a tu patrzcie - znalazła się taka tępota, która swoim "myśleniem" doprowadziła mnie do niekontrolowango ataku śmiechu xD Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 20:51 Miła to ty nie jesteś. Ale cóż, nie ma sensu dalej kłócić się z zagorzałymi faneczkami Pattinsona, które pokazują odpowiedni poziom. Ja się do niego zniżać nie będę. Bye. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 10.09.09, 21:13 hahaha , jestem fanką i co ? zrobiszm i coś ? no nie , haha . naprawdę jesteś żałosna . co cie obchodzi , jak on dba o higienę . czy ty nie widzisz , że to głupie plotki , bo teraz wsyzscy go kochają i niektórzy chcą mu zrobić na złość . nie widzisz , nie mój problem . ; -D Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 13:11 Ja niby jestem żałosna? Bycie fanem, a fanatykiem, który wyzywa innych, dlatego, że nie lubi jego ulubionej gwiazdy to różnica. Ja tylko wyraziłam swoje zdanie, czyli, ze go nie lubię, a wy już od razu się rzucacie Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 14:37 masz coś do jego talentu wokalnego? -.- oraz do jego higieny osobistej? żałosna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 14:51 Jakiego TALENTU wokalnego? Proszę cię, chyba nie napiszesz, że on umie śpiewać. On tylko ładnie gra na gitarze, ale śpiew to moim zdaniem porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 15:08 proszę cię, chyba nie napiszesz, że śpiewasz lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 18:40 Na pewno lepiej od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 18:51 może nie potrafi śpiewać, ale nadrabia innymi umiejętnościami. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 14:52 ta , lepszego zdanie nie słyszałam . bo się nie myje , hahha . to jest żałosne . Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 14:59 Każdy ma swoje zdanie, a ja nie muszę go lubić. Nie przeszkadza mi z "Zmierzchu", ale prywatnie go nie lubię i tyle... Nie wiem po co ciągnąć tą całą dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 12.09.09, 21:40 Wiem , można go nie lubić . Ale za wygląd ? No sorry , nie lubię kogoś , bo jest brzydki . Przecież to żałosne . Tak naprawdę nie wiemy jaki on jest .. Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 17.09.09, 20:26 och przestań jesteś żałosna, ja go i lubię jako aktora i podoba mi się z wyglądu i co łyso Ci, zrobisz mi coś???!!!I żeby zakładać "Anty fani Roberta Pattinsona" nie wiem musisz go znać i potem powiedzieć Robert był dla mnie nie miły, a ty go oceniasz po włosach i stylu ubierania żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 11.09.09, 19:05 mi tez sie nie podoba nie wiem co w nim takiego oh...i ten zarost... Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 12.09.09, 19:43 Też go nie cierpię ;/ . Blee Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 17.09.09, 16:46 Fanki widza w nim Edwarda... Zaczarowane fanki...Bez urazy... Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 12.09.09, 21:49 to jest żałosne . nie lubisz go dlatego, że nie podoba ci sie jego wygląd . ?! ja nie przepadam za robertem . ale go nie obrażam . Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 13.09.09, 07:51 I znowu zacznie się kłótnia Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 13.09.09, 19:18 ktoś wymyślił idiotyczny wątek . Odpowiedz Link Zgłoś
gwanka_2009 Re: Fani Roberta Pattinsona 14.09.09, 15:28 może Robert nie jest jakimś tam wielkim przystojniakiem,ale wierz mi jest o wiele ładniejszy od twojego lalusiowatego joe jonasa,którego masz na avatarze... Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Fani Roberta Pattinsona 17.09.09, 15:02 a ja uważam że aktorem jest dobrym. ale nie mogę zaliczyć go do ulubionych. ;d ogólnie nic do niego nie mam . ale podoba mi się jak gra . ;d a co do wyglądu , każdy ma swoje zdanie . mi się on nie podoba, ale to tylko moje zdanie. i nie uważam się za anty fankę tylko dlatego że mi się nie podoba . ;x no ludzie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Fani Roberta Pattinsona 17.09.09, 17:26 na zdjęciu, które wstawiła założycielka tematu źle nie wyszedł ;q jest dużo fotek, na których wyglądał o wiele, wiele gorzej. xd nie jestem ani fanką, ani anty fanką. jest mi obojętny xd Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Fani Roberta Pattinsona 17.09.09, 20:13 ocenianie po wyglądzie jest żałosne . tak właśnie robisz . każdy ma swój gust , ale to nie powód by go nie lubić . mi się podoba , lubię go , ale nie piszę tego dlatego , że jestem jego fanką . więc zastanów się . wywalić ten wątek . Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Fani Roberta Pattinsona 19.09.09, 08:23 Ocenianie TYLKO po wyglądzie jest jeszcze bardziej żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 17.09.09, 20:16 nie przepadam za gościem. ale nie jestem antyfanką. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
natixdd Re: Anty Fani Roberta Pattinsona 17.09.09, 20:19 Tez nie przepadam za Robertem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś