Dodaj do ulubionych

ciuchy x33

10.08.09, 21:19
jestem ciekawa jakie ciuchy wolicie ,macie po rodzinie ?
Lubicie te z górnej półki ? Ja taak x333surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised
Ale zawsze czekam na wyprzedaże i kupuje za mniejszą cenę
np.tunikę kupiłam za 40 koron [ok.20 zł] firmówkę z Kapahala czy jak to się
piszę a kosztowała 140 k.[ok.70 zł] więc niezła różnica x333tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
A jak wy robicie ?kisskisskisskisskissbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinkisskisskissbig_grinbig_grinbig_grin

kisskisskisskisskisskiss
Obserwuj wątek
    • ladyy Re: ciuchy x33 11.08.09, 08:30
      Teraz na wakacjach czekałam na wyprzedaż żeby nie przepłacić i opłaciło sięsmile
      Ja najczęściej kupuję kiedy mi trzeba coś
      Nie lubię kupować zbyt drogich rzeczy bo póżniej tak żałuje...
      Nie mam ciuchów po rodzinie wole nowe
    • showmelove Re: ciuchy x33 12.08.09, 18:03
      Ooo.. uwielbiam zakupy <33 Heh.. ostatnio kiedy byłam w sklepie kupiłam sukienkę
      za 150 zł a co na drugi dzień się stało? była przeceniona i kosztowała 65 xD
      Oj..miałam załamkę tongue_out
    • valhalla Re: ciuchy x33 12.08.09, 19:35
      Ja kupuję to co mi się podoba i zazwyczaj nie zwracam uwagi na cenę. Nie kupuję
      strasznie drogich ciuchów, ale nie czekam też na wyprzedaż. Po prostu idę do
      sklepu i jak coś mi pasuje i jest w miarę przystępnej cenie to kupuję smile
      Nie noszę po nikim z rodziny, swoje stare oddaje sąsiadce, która ma młodszą ode
      mnie córkę, albo wyrzucam.
      Wolę droższe ubrania, które są lepsze jakościowo.
    • agusiak01 Re: ciuchy x33 12.08.09, 21:58
      mieszkam w średnim mieście i owszem są fajne sklepy które lubie ale bardzo mało w nich
      ciuchów dlatego musze jechać dalej na zakuoy i kiedy trafie na wyprzedaż ciesze sie jak
      dziecko i kupuje duużo rzeczy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka