anjaa 10.08.09, 21:19 jestem ciekawa jakie ciuchy wolicie ,macie po rodzinie ? Lubicie te z górnej półki ? Ja taak x333 Ale zawsze czekam na wyprzedaże i kupuje za mniejszą cenę np.tunikę kupiłam za 40 koron [ok.20 zł] firmówkę z Kapahala czy jak to się piszę a kosztowała 140 k.[ok.70 zł] więc niezła różnica x333 A jak wy robicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyy Re: ciuchy x33 11.08.09, 08:30 Teraz na wakacjach czekałam na wyprzedaż żeby nie przepłacić i opłaciło się Ja najczęściej kupuję kiedy mi trzeba coś Nie lubię kupować zbyt drogich rzeczy bo póżniej tak żałuje... Nie mam ciuchów po rodzinie wole nowe Odpowiedz Link Zgłoś
showmelove Re: ciuchy x33 12.08.09, 18:03 Ooo.. uwielbiam zakupy <33 Heh.. ostatnio kiedy byłam w sklepie kupiłam sukienkę za 150 zł a co na drugi dzień się stało? była przeceniona i kosztowała 65 xD Oj..miałam załamkę Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: ciuchy x33 12.08.09, 19:35 Ja kupuję to co mi się podoba i zazwyczaj nie zwracam uwagi na cenę. Nie kupuję strasznie drogich ciuchów, ale nie czekam też na wyprzedaż. Po prostu idę do sklepu i jak coś mi pasuje i jest w miarę przystępnej cenie to kupuję Nie noszę po nikim z rodziny, swoje stare oddaje sąsiadce, która ma młodszą ode mnie córkę, albo wyrzucam. Wolę droższe ubrania, które są lepsze jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: ciuchy x33 12.08.09, 21:58 mieszkam w średnim mieście i owszem są fajne sklepy które lubie ale bardzo mało w nich ciuchów dlatego musze jechać dalej na zakuoy i kiedy trafie na wyprzedaż ciesze sie jak dziecko i kupuje duużo rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś