Dodaj do ulubionych

`Wow Miley. < 33

11.08.09, 09:34
`A więc niedawno kotek umieścił nagranie i zdjęcia jak miley śpiewa swą piosenkę 'party in
the usa'. Ona spiewała na ŻYWOTA ! tongue_out Moje pierwsze wrażenie ; wow! wspaniale to
zaspiewała, widać że dziewczyna ma talent, a nie że wciska kity swoim fanom że umie
śpiewać jak pewna inna gwiazda ...... {już wy wiecie która xdd.} drugie wrażenie; ma
idealne nogi ;dd. trzecie wrażenie; gdybym nie miała dc to bym powiedziała że to
prawdziwa gwiazda, a nie gwiazdka disney'a. sami przyznajcie, ten jej wokal, taniec, ruchy -
dosłownie cudo big_grin A wy co myślicie o jej występie?

A na koniec zdjęcie ;
https://www.kotek.pl/kotek/51,87050,6912337.html?i=7
Obserwuj wątek
    • taylor_ Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 12:40
      `ei no dalej ludziska piszcie coś ! tongue_out
      • nikt. Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:05
        zgadzam się na 1oo %.
        gdyby nie była gwiazdą Disneya byłaby zuepłnie inaczej postrzegana,
        dopiero teraz to zauważyłam.
        ma cudny głos, wielki talent, śliczną urodę, doskonałe nogi.
        czego chcieć więcej? smile
        • nikt. Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:12
          aa, i jeszcze to;
          znam dziewczynę, która była wielką fanką Miley, miała pełno rzeczy Hannah Montana,
          a jak zobaczyła ten filmik na którym Miley śpiewała na żywo i kucneła przy rurze ( bo ona naprawdę TYLKO kucneła!) to ona sobei pomyślała że ona przy niej tańczy i przestała ją lubić. ;\
          tak samo było, jak ktoś był fanką Mil, a potem ukazały się jej zdjęcie pod prysznicem etc.
          a więc;

prawdziwy fan = fan, który lubi gwiazdę bez względu na jego wyskoki.

ja jestem jej prawdziwą fanką.
          wiem, że ona m tylko 17 lat, musi czasami poszaleć smile
          • sweet_madzik Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:19
            zgadzam się z wami co do tej piosnki na żywo .
            i z nikt.
            że fanem jest się bez względu na to czy będą wzloty czy upadki danej gwiazdy smile
            ja nadal jestem jej fanką, nie mówię że nie mam innych idoli.
            z nastolatek to na pewno będzie nią Majli smile)
            • sweet_madzik Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:23
              gdy się pojawiły "nagie" fotki Majli , nie krytykowałam jej postępowania , bo
              wiedziałam jest nastolatką która tak na prawdę nie miała normalnego życia , w
              okresie dojrzewania noo gdy miałą te dwanaście lat dostała rolę HM i cały czas
              była na planie , to niby kiedy miała czas na to aby pobyć jakiś czas z
              przyjaciółmi ? żyje pod codzienną presją . Uwielbiam ja za ta jaka jest na
              ekranach bo nie mogę powiedzieć jaka jest naprawdę , ale udziela się w akcjach
              charytatywnych . myślę że w głębi gdzieś jest normalną nastolatką pragnącą
              wrócić do normalnego życia , bez paparrazi , bez fleszy , bez telewizji .
              • ashleyandmiley Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:28
                Ja uwielbiam Miley.. Mimo afery z niby nagimi fotkami nie przestałam jej lubić..
                Miley is the best!
                • mylipslikesugar Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:33
                  zgadzam sie taylor_ i resztą !!
                  Miley pokazała, że jej świetną piosenkarką, ten NIBY taniec na rurze ( który teraz wiekszość
                  z użytkowników kotka potępia ) nie był tańcem, Miley tylko kucneła .. nie rozumiem o co
                  to hallo !!
                  Ma już 17 lat i nie ma zamiaru udawać kogoś kim nie jest ( tak jak inna gwiazda Disney'a -
                  wiemy jaka xdd ) to dobrze, że jest sobą .. za to ją lubię !!
              • vanella Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:29
                Zgadzam się z wami big_grin
                • wyobraznia Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:29
                  racja . =D
            • dem34 Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 00:56
              Ja nie przepadam za Hannah Montana.
              Ale kocham właśnie taką Miley jak się tutaj zaprezentowała<3.
          • mileey_1ooo Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 17:37
            Ja bym ją lubiała nawet jakby się rozebrała (co sie raczej nie wydarzy , tak myśle)
            świetne wykonanie
      • mileylove. Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 18:33
        zgadzam się z tobą w 100 %
        gdgyby miiley nie posiadała talentu wogóle poza wytwórnią disneya nic by nie osiągnęła , ale ona posiada talent i to spory : D
      • kristen_136 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:20
        hee .!
        zajebiście w teledysku wyszła .xd
        oglądam go non stop .xd
        i uważam że jest niesamowity < ahh / >
        zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia . ;dd
        I'm Love Miley . <33
    • phoebusia Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 13:34
      ja jej nienawidze,jestem jej antyfanem ;p
      • taylor_ Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 14:50
        `No i co nas to obchodzi, że ty jej nienawidzisz?! sciana Nas wali kogo ty lubisz a kogo
        nie! więc jeżeli łaska to więcej nie wchodź na wątki stworzone przeze mnie o Miley... Jasne
        dziewczynko? suspicious

`Nikt fajnie to napisałaś wink Ja tak jak i Ty jestem fanem Mils od początku do końca kiss
        • nikt. Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 15:00
          hah, dziękuję, taylor_. : )
          ale co w tym takiego fajnego ? ; ppp
          wyraziłabyś się jaśniej? : D
          • taylor_ Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 16:50
            nikt. `Poprostu to tak fajnie ujełaś ;-]

`Spoko montanacyrus mnie też ta osoba strasznie wkurza, ale cóż niektórzy poprostu
            mają to w naturzewink

`Aha i jeszcze coś do phoebusi; Ty nienawidzisz miley? spoko. ja za to nienawidze srelena
            ale nie powtarzam tego w każdej wypowiedzi. i właśnie dlatego jestem o kilka poziomów
            wyżej od ciebie cool
      • montanacyrus Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 15:20
        Phoebusia: Ograrnijta się nie musisz pisać w każdym temacie o Miley "Nienawidzę jej" a w
        teamcie o Selenie "Kocham ją, a Miley nienawidzę" Dobijasz mnie big_grin Żal mi Cię i mówię to
        całkiem szczeże jak nie lubisz Mil to po co włazisz na tematy o niej? Ja się mogę Ci
        przyznać że Sel lubię tylko na 30% i dlatego piszę o niej szczerze. My tak naprawdę tych
        gwiazd nie znamy! A one nie wiedzą że istniejemy! A to jest temat o Naszej KOCHANEJ
        Miley więc napiszę że jestem jej wielką fanką mam jej 6 plakatów powieszonych w pokoju i
        co?
        Wiem więkrzość z was pomyśli co to za idiotka znowu się czepia i doprowadza do kłótni.
        Przep[raszam was ale ta użytkowniczka mnie tak denerwuje, bo jest w każdym temacie i
        pisze że jest antyFanem Miley....
        • agusiak01 Zgadzam sie z montanacyrus !! 12.08.09, 13:26
          Masz zupełną racje, ja np. nie lubie Seleny bo mnie wkurza i nie wchodze na żaden wątek o
          niej bo po co?! Każdy ma prawdo lubić kogo chce wiec nie rozumiem dlaczego phoebusia
          tak sie czepia! Widzę ja w każdym wątku i to powoli działa mi na nerwy. Aa i żeby nie było
          ja nie chce kłótni tylko po prostu to zaczyna być wnerwiające.
          Do tego phoebusia (to sie chyba tak pisze nie wiem big_grin) kiedyś pisała że życzy Miley
          śmerci, potem pisała gdzieś indziej 'sorry że życze jej śmierci ale mnie wnerwia' wyobraź
          sobie że mnie mnóstwo osób działa na nerwy ale NIGDY nie życzyłabym śmerci
          najgorszemu wrogowi, każdy ma prawo żyć!!
          A teraz przepraszam wszystkich że sie rozpisałam o nie tym co trzeba na forum ale po
          prostu chciałam poprzeć montanacyrus. A co myśle o wątku napisałam wcześniej wink
    • wili Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 15:33
      Dokładnie to samo co tysmile Już od dawna mówiłam, że ma dziewczyna talent. Ona zawsze śpiewa na żywo, i prawie tak jak na nagraniu(a może nawet i lepiej)..Nogi rzeczywiście ma ładne, a co tu dużo mówić, nic jej nie brakuje(chodzi mi o sylwetkę)...A najbardziej w niej doceniam to, że nie jest sztuczna, zawsze pokazuje siebie taką, jaka jest naprawdę. Występ był świetnybig_grin
      • taylor_ Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 16:54
        willi. ` ja uwielbiam ją właśnie za to co Ty, ale także za to że nie stara się być kolejną
        przesłodzoną gwiazdeczką disneya, oraz nie chce być idealna big_grin To cenie w niej
        najbardziej kiss
        • wili Re: `Wow Miley. < 33 11.08.09, 17:03
          taylor - nom...ja w ogóle lubię jej charakter...optymistka na maxabig_grin
          aha, i obejrzałam jeszcze raz jej występ..rzeczywiście, zaśpiewała BOSKO!
          • selenka75 `Wow Miley . < 33 11.08.09, 18:02
            Zgadzam się z wami ;-DD Miley śpiewa bosko na żywo , ma śliczne nogi i wogóle
            jest ładna ;p
            I pamiętam jak zobaczyłam te fotki jej , to pomyślałam : rany współczuje jej ,
            wkońcu zrobiła je dla siebie a nie myślała że to wycieknie do nrtu i wtedy
            jeszxcze bardziej ją polubiłam . Teraz idę do gimnazjum i nadal ją lubię .
            Ostatnio nawet kupiłam sb z nią piórnik bo strasznie mi się spodobał ;-D tongue_out
            • candy.e wow!- żenada 100% ;)) 11.08.09, 18:54
              nie podniecaj sie! ;o
              nie ma sie czym zaskakiwc.
              poza tym ze gwiazdka disneya 17, ktora miala dawac przyklad 6 latkom robi sobie
              TAKIE foty i tanczy na rurze. ;p poza tym, ze nie umie. ;p
              bo nie jest sexowna.
              nogi-ma jak kazda zgrabna 17latka- nie ma sie czy zachwycac.
              a głos-prosze was..;/
              • taylor_ Re: wow!- żenada 100% ;)) 13.08.09, 09:23
                candy.e rozumiem że nie lubisz miley ale nie musisz mi przy tym ubliżać {?}. foty były
                robione kilka lat temu więc ile chcesz jej to wypominać? A w ogóle myślisz ze 6- latki wiedzą
                co miley robi w życiu prywatnym? niektóre nie wiedzą jak ona się naprawde nazywa! a ten
                taniec 'na rurze' był częścią choreografi, a poza tym ona nic złego tam nie zrobiła ;x
            • montanacyrus Re: `Wow Miley . < 33 12.08.09, 15:06
              Tutaj macie
              ja śpiewa See You Again acapella. Jeżeli wg. Was (tych co Mil nie lubią) to jest okropne, to
              jesteście w błędzie!
    • lauren.x3 Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 08:23
      Miley ma cudny głos ,
      Tu macie
      jak Mill. śpiewa We Got The Party Acapella , bardzo mi się to podoba .
      • inspiration_ Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 11:26
        super. < 3
    • agusiak01 Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 13:07
      zgadzam sie! ona w ogole nie pasuje do słodyczy disney'a wygląda jak prawdziwa
      gwaizda wink no i ma talnet. Potrafi zrobić show, nie to co inne gwiazdy. Szkoda że to disney
      ją odkrył tak to byłaby inaczej postrzegana i tak wierze że w końcu ludzie przestaną ją
      znać tylko jako Hannah Montana
      • inna_97 Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 13:12
        Do końca życia nie zapomnę Nobody's Perfect <3.. Ta piosenka była moim budzikiem na
        super koloni ;DD
        Lubię jak Miley gra w filmach smile A śpiewa też ładnie ;]
    • agusiak01 Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 13:15
      aa i dodam coś jeszcze! dlaczego dzeci muszą mieć przykład z gwiazd! to jest tylko
      wymysł telewizji, znam jedną dzieczynkę która ma 6 lat lubi Hannah Montana a gdy
      puściłam jej piosenkę Party in the USA nie uwerzyła mi że to ta sama osoba, dla niej
      idolem jest postać fikcyjna Hannah, a nie ta prawidza Miley! Czy wy wszyscy uważacie, że
      dzieci w wieku 5-8 lat oglądają strorny plotkarskie i wiedzą o zdjeciach jakie WYCIEKŁY do
      internetu!!? W życiu! Tej samej dzieczynki zapytałam sie czy wie o zdjeciach Miley pod
      prysznicem, powiedziała że jej Hannah (bo dla niej Miley Cyrus i Hannah Montana to jedna
      osoba bez róznicy) nie szuka zdjęć Hannah w brązowych włosach bo ona ma blond. Ona
      nawet nie wiedziała że Miley nagrywa płyty nie jako Hannah, tylko jako ta prawdziwa
      osoba Miley. Dzieci nie patrzą na zachowanie gwazidy w relau tylko w serialu nie obchodzi
      ich to co robi na prawdę tylko to co robi na ekreanie!!!!!! Sama wiem po sobie że gdy
      byłam młodsza moimi idolkami były siostry Olsen miałam gdzieś co one robią w żyicu
      prawdzwym, cały czas byłam wpatrzona w to co robiły na ekreanie telwziora!
      • strawberry_xdd Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 13:50
        agusiak01 mam kuzynkę która lubi właśnie Hannah i ona nie wiem kto to
        Miley !
        i jeszcze nikt. jak by serial nie powstał w wytwórni disney'a to by była
        inaczej postrzegana ; - dd
        • wili Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 15:43
          A ten "świeży" skandal z rurą to już przegięcie..;/
          • nicky Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 18:05
            A mi się ten występ nie podobał.I piosenka też mi się nie spodobała tongue_out
          • angela3545 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 18:04
            że na zywo spiewala party in the usa to napewno nie prawda
            spiewala z playbacku...
    • xnikix Re: `Wow Miley. < 33 12.08.09, 18:41
      Dokładnie wyjęłaś mi to z ust!big_grin
    • miley_cyrus45 Re: `Wow Miley. < 33 13.08.09, 09:34
      No ładnie śpiewała ale po '1. Na początku strasznie skrzeczała

' po 2. Ładniej od niej śpiewają Katy Perry,Lady GaGa. xd
      to oczywiście moje zdanie xd
    • 12martusiaa12 Re: `Wow Miley. < 33 13.08.09, 10:01
      super bardzo mi się podobało serceserceserceserceserce kocham ją
      serceserceserceserce
    • kwiatuszek1997 Re: `Wow Miley. < 33 13.08.09, 12:48
      Miley jest świetna!serceserceserceserceserce

• roxann_ Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 11:29
      Masz rację taylor_ !! big_grin

Miley jest wspaniałą GWIAZDĄ i uważam , że zasługuje na to miano .
      Tylko nie wiem o którą gawiazdę Ci chodziło , która wciska kit , że umie śpiewac xdd
      No cóż zrobić xdd
      Ale to na marginesie ;d .

[url=https://www.youtube.com/watch?v=Xgp2Mu5WlVo&feature=related]Tutajurl] daję
      jeszcze jeden filmik gdzie spiewa hymn USA na żywo . Rozgrzewa głos przed występem big_grin

Nie powinno się jej porównywać do SeluŚŚ GomuŚŚ lub na odwrót . Przecież je dzieli
      przepaść ... ! Jak można porównywać kogoś , kto ma PRAWDZIWY talent do kogoś , kto
      jest ` gwiazdą ` bo ma sŁiTaŚnĄ twarzyczkę ?? (tak w ogóle to myślę , że ma straszny ryj
      xdd Selena oczywiśćie ! xdd )

A ten filmik , który dodała któraś z Was , gdzie Miley śpiewa See You Again ... cuudo ...
      <33 big_grin

roxann_
      • smiley. Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 11:38
        ja tez zawsze lubiłam i będę lubić Miley! Miley górą! big_grin. Tak, ona będzie istnieć, bo ma talent, a gwiazd 'z wyglądu' będą pamiętać tylko te ich faneczki. smile.
        • smiley. Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 11:38
          ...a moze i nawet one nie będą ich panmiętać. xd
      • roxann_ Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 11:51
        Tutaj daje jeszcze raz ten link ;]]

https://www.youtube.com/watch?v=8pAaOz17Ehs
        • roxann_ Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 12:03
          roxann_ napisał(a):

> Tutaj daje jeszcze raz ten link ;]]
          >
          > www.youtube.com/watch?v=8pAaOz17Ehs

Mam jeszcze więcej takich filmików big_grin
          Poszperałam big_grin

All I Want For Xmas it's U :
          www.youtube.com/watch?v=8pAaOz17Ehs (od razu poczułam zapach choinki ...
          aach ... święta ... big_grinbig_grin )
          7 Things :
          www.youtube.com/watch?v=VDW11370uZY&feature=quicklist

Ready , Set , Don't Go :
          www.youtube.com/watch?v=8pAaOz17Ehs
          These 4 Walls :
          www.youtube.com/watch?v=MQag4fagVhc&feature=quicklist
          Fly On The Wall :
          www.youtube.com/watch?v=n50YlLhhZd8&feature=quicklist

• katsuumi_17 Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 12:37
            Bez większej rewelacji, chociaż przyznam, że śpiewać nawet potrafi. Ale ma w głosie coś
            denerwującego, dziecinnego. Ma głos podobny do głosu innych gwiazdeczek Disneya,
            naprawdę. Nie potrafiłabym rozróżnić, czy śpiewa to Ashley, Demi czy Miley. Uważam, że
            ma łatwe piosenki, które bez problemu i ja bym dobrze zaśpiewała, chociaż mojego głosu
            nie ćwiczyłam i nie jest idealny. I ma ładne nogi.

Tyle plusów smile Uważam, że nadmierne zachwycanie się nią jest tu dużą przesadą.

To co wyżej nie zmienia oczywiście faktu, że jest rozpuszczoną gwiazdeczką Disneya która
            myśli, że świat należy do niej. Pozdrawiam.
            • malina. Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 13:19
              katsuumi - ja słuchałam tylu piosenek Miley, Ashley, Demi że umiem rożróżnić
              która co śpiewa. I zgodze się że Mil ma w glosie cos denerwującego. xd.
              • inna. Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 13:24
                beez przesady. taka rewelka to nie była ; x piosenka denna...,ale wpada w ucho.Nogi ma ładne ,przyznam ; )

katsumi-niech sobie dziewczyna tak mysli..przynajmniej będzie nastawiona do dalszego działania .

dużo z was pisze ,że jest rozpieszczoną gó...arą..ciekawee jak wy byscie były na jej miejscu ,to czy rozpieszone nie jestescie..z resztą niektore z was sa już teraz..; )
                • inna. Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 13:26
                  inna. napisał(a):

> beez przesady. taka rewelka to nie była ; x piosenka denna...,ale wpada w ucho.
                  > Nogi ma ładne ,przyznam ; )
                  >
                  > katsumi-niech sobie dziewczyna tak mysli..przynajmniej będzie nastawiona do dal
                  > szego działania .
                  >
                  > dużo z was pisze ,że jest rozpieszczoną gó...arą..ciekawee jak wy byscie były n
                  > a jej miejscu ,to czy rozpieszone nie jestescie..
                  z resztą niektore z was sa już
                  > teraz..; )
                  miało być:
                  to czy nie bylybyscie tak rozpieszczone. ;d
                  • miley_love. Miley - Fly on the Wall live. 16.08.09, 13:28
                    mój ulubiony występ miley ^^
              • taylor_ Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 17:41
                `Nie martw się malina. selena też ma denerwujący głos suspicious
    • mileydemi Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 14:52
      jej występy są boosskie. i tyle
      Kaaccesś<3serce
    • miley174 Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 16:06
      troche przesadziła cry
    • jabluszko Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 17:51
      WOW ktos się ze mną zgadza dosłownie taylor_
      nie czytalam innych komentów szczerze

zgadzam sie dosłownie, na zywo super
      za pierwszym razem myślałam że się walneła w słowach, bo zaśpiewała Britney, nie Jay-Z,
      ale potem zmieniłam zdanie słysząc Michael
      chociaż potem pomyślałam, ze może jednak się pomyliła, a na szybko wymyśliła to o
      Jackskonie
      no nie wiem
      fakt to to, że zaśpiewała cudnie jak dla mnie i naprawde jej kwalifikacje głosowe wrosły w
      ostatnim czasie

zgadzam się z wieloma, ze może zacząć mieć też inne grono fanów, niż dziewczynki w
      wieku 6-12lat

nie lubiłam jej zbytnio, ale po tej piosence zaczęłam szperać, szukać informacji, wideo, no i
      na koniec doszłam do wniosku, ze to bardzo sympatyczna dziewczyna która czasem sie
      myli, jak każdy z nas, jej zachowanie w stosunku to paparazzich...ja na pewno dawno
      mocno bym się zdenerwowała, widać że lubi sławe

jednym słowem określuć piosenkę ii wykonanie? PRZECUDNIE
      dwa słowa na tą afere z rurą? BeZ SENSU
      • taylor_ Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 17:55
        Jabłuszko. `To fajnie, że Miley zdobyła kolejną fankę wink
    • 12kolos12 Re: `Wow Miley. < 33 16.08.09, 18:48
      To było świetne! Ale skandal z rurą? Musiała się czegoś dziewczyna trzymać, bo by
      spadła! Nie normalne xD
      • amatorka_ Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 17:47
        Lubię Miley, ale nie szaleję za nią. Nic do niej nie mam i również uważam, że ma
        świetny głos.
        • cocomaroko Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 17:58
          zgadzam się z taylor_ . ; DD
          • ciasteczkowa_ ; q 28.12.09, 18:11
            pff pf pf .
            ona ?!
            ruchy?!
            głos to ma ładny ale tanczyc to nie umei .
            weźcie se moją koleżanke ze sql zobaczcie jak tanczy to padniecie ; qq
    • robin żadne wow... 28.12.09, 18:14
      jak dla mnie to wcale nie jest takie idealne. z gwiad Disney'a większy talent ma Demi,
      Ashley, Van... ona nawet nie potrafi grać. ;-/
      • taylor_ Re: o jeny . : C 28.12.09, 18:34
        ` amatorko_ dlaczego chcesz mnie upokorzyć ? ; pp
        chodzi mi o to że odświeżasz mój stary , zapomniany
        wątek w który pisałam tak głupio i.. głupio . : c
        jejku . kotku , jane skasujcie go , proszę .
        • duuumi Re: o jeny . : C 28.12.09, 18:38
          podoba mi sie jej uroda.
          nogi niezbyt.
          wokal może być.

Ale trzeba przyznać, że na niektórych zdjecia, to porpsotu pieknie wychodzi ; c .
          Taak, ładna jest, śpiewąć nawet umie.
    • razzo wow.?` 28.12.09, 18:56
      nie przesadzałabym.

głosu dobrego nie ma. jest wręcz fatalny.`
      tego tańca nie skomentuję, a nogi - ładne, to prawda.
      ale znam wiele dziewczyn, które mają ładniejsze. `
      • sonia321 Re: wow.?` 28.12.09, 19:22
        też ją lubię.
        teraz słucham jej nowej płyty.
      • bouche2 Re: wow.?` 28.12.09, 19:23
        łał, Taylor_, zakochałaś się, czy co? ; > : D
        nogi może i ma ładne, na zywo brzmi zupełnie inaczej niż w oryginale [muszą ją
        nieźle miksować]. ten filmik jest jeszcze jako tako; widziałam inny, kiedy
        spiewała, jakby ją ze skóry obdzierali ]:- >
        dla mnie to nie jest jakaś specjalnie zachwycająca c(: no i jej uroda ogólnie
        też mnie nie powala, może jedynie właśnie nogi -.- ale co mają nogi do muzyki?
        • sileny. nie przeceniajmy jej... 28.12.09, 19:27
          Miley lubię, nie przeczę, ale nie przeceniajmy jej.

Co do talentu. Talent rzeczywiście ma, jak się na koncercie postara to zaśpiewa, ale jej
          piosenki są mocno zremiksowane z studiu. Według mnie Demi ma o wiele większy talent i
          możecie po mnie jeżdzic. ; P

Nogi? Znam wiele dziewczyn, których nogi są o wiele ładniejsze. Nie ma się czym
          zachwycac.

Uroda? No nie przeczę, jest ładna, ale z makijażem! Gdybym ja nałożyła na siebie tapetę,
          wydłużyła sobie włosy też byłabym ładna. Poza tym każda kobieta, bądz dziewczyna jest
          pod jakimś względem ładna.

Dziękuję za uwagę i za zjechanie mnie przez fanki Miley. : D
    • 92loco92 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:22
      no dokladnie .!!
      baardzo ja podziwiam ;P
      i zgadzam sie z Toba w 100 % .!!
      smirksmirksmirk
    • be_my_dream_xde Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:22
      ladnie ale nie mam zamiaru sie podniecac..
    • justyna13 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:28
      Żadne wow.
      Na mnie wrażenia, to nie robi.
    • justaga Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:29
      ugh . nie cierpię Cyruski ; //
    • halo_ Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:48
      Nie lubię jej. Występ normalny , oglądałam inne koncerty , na których skrzeczała
      , jęczała aż uszy zwiędły. tongue_out
    • julcia10 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:52
      jest moją ulubienicą!!! kocham jej muzyke!!! i w ogóle jest cała śliczna i bosssska!!
      • julcia10 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:55
        nasza-klasa.pl/profile/17108291
        to mój tak jakby fun club na nkprezentshockscaredsurprisedkisstongue_outbig_grinwink:-
        )suspiciouscoolpiwokwiat
        • julcia10 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:56
          santapiwocoolsuspiciouscoolcoolcoolprezentprezentchoinkajulcia10 napisał(a):

> nasza-klasa.pl/profile/17108291
          > to mój tak jakby fun club na nkprezentshockscaredsurprisedkisstongue_outbig_grinwink:-
          > )suspiciouscoolpiwokwiat

wysyłajcie zapro
          • julcia10 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:58
            ale wkurza mnie to że wszyscy ciągle mówią hannah montana as to jest przecież miley
            cyrusangryconfused
    • magda1997.12 Re: `Wow Miley. < 33 28.12.09, 19:59
      ona ma świetny głos a na Disneyu był jej koncert to sama moja mama się zdziwiła
      że tak ślicznie spiewa na żywo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka