ciffae 11.08.09, 20:52 No więc mam pytania : Co tam się robi? Na czym to wszystko polega? itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: Last.fm 11.08.09, 21:43 poczytaj na wikipedii. ;D cóż. ja wiem na czym to polega i co się tam robi, noale. za nic na świecie nie potrafię wytłumaczyć. po prostu, sluchasz muzyki przez WMP/Winamp/iTunes, utwór jest przescroblowany na twoje konto. możesz poznac osoby z calego swiata z podobnym gustem muzycznym, albo poznac nowych wykonawcow. tak to wygląda {przescroblowanie} - klik. a tak powinno być pouzupełnianie, aby wszystko działało - klik. pewnie nic nie zrozumiałaś, sorry. xd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Last.fm 11.08.09, 21:49 logujesz się na stronie. pobierasz specjalny program, instalujesz na komputerze. słuchasz muzyki przez jakiś program, to pojawia się w tym oprogramowaniu last.fm które ściągnęłaś, a to, co słuchasz pokazuje się na Twoim profilu na stronie last.fm i układa się w statystyki. ;q poza tym można tagować muzykę, dodawać koncerty, na których będziesz, poleca Ci muzykę, cuda. ;d i bardzo lubię. i mam rok. i no. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Last.fm 12.08.09, 15:21 przede wszystkim last pokazuje ci muzykę, jakiej jeszcze nie znasz ale możesz polubić, na podstawie tej muzyki której już słuchasz. dodajesz eventy, dołączasz do grup, oglądasz teledyski, zdjęcia ulubionych wykonawców, słuchasz podglądów piosenek, zdarzają się też utwory do pobrania za darmo. takie tam duperele ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Last.fm 12.08.09, 15:24 Noo. Możesz też korzystać z darmowego radia, ale tylko przez 30 piosenek. bo od kwietnia wprowadzili opłaty dla wszystkich krajów oprócz USA, UK i Niemiec. oczywiście, ja mam swoje sposoby. XD Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Last.fm 18.08.09, 19:13 maaaaaaaaaasz? < śłiiit oczka > soo... może jakaś podpowiedź jakie?xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Last.fm 18.08.09, 20:03 Te opłaty to zUo piekielne ;/ A last wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Last.fm 18.08.09, 20:45 e tam, za co płacić, z radia nie korzystam a subscriberzy mają chyba tylko tą taką elo funkcję widzę, kto mnie podglądał, ale tam to jest po nic. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Last.fm 18.08.09, 21:17 pójdę za to do piekła : D http://www.lastfm.com.pl/ enjoy. www.last.fm/user/whenever_ zapraszam. XD forum na kotku: +5 znajomych. XDD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Last.fm 18.08.09, 21:21 haaaa a ja rządze i Cje mam hihihi. xd to jak już siem chfalimy lastefę, to oooo: http://www.last.fm/user/Apostazja mrokh. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Last.fm 18.08.09, 21:30 hihihi, zaraz ci zaspamuję szałtboksika. XDD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Last.fm 18.08.09, 21:34 szpamuj, ee to ulubione zajęcie niektórych. xd i w ogóle niegramatyczne zdania układam, btw. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Last.fm 18.08.09, 21:35 o, to nie jestem sama. czasem gadam nie do rzeczy. XDDDD Odpowiedz Link Zgłoś