jaga1196 12.08.09, 12:25 Hej niedługo dostanę psa yorka będzie to samiec i mam mały problem nie wiem jak dać mu na imię myślałam nad Maksiu i Flapi albo Lucky. Plis pomóżcie mi.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleska Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 28.08.09, 18:23 Jak dla Yorka to mi pasuje imię Piksel takie słodkie. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 12:30 Mi sie stasznie podoba takie imie jak ma pies Vanessy ; Shadow ! ale to kwestiaa gustu ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 12:37 to kwestia gustu.. mysle ze nie powinnas sie sugerowac tym kto cos ci napisze. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 12:38 Maks i Lucky to strasznie oklepane imiona dla psów. postraj się i wymyśl coś oryginalnego. np pomyśl jakieś bajki lub filmy które lubisz lub lubiłaś , może jakiś bohater ma imię które byłoby fajne dla pieska. to samo dotyczy bohaterów książek. do takiego małego yorka pasowałoby hmm... Coco, Rocco takie mi pasują do takich małych piesków. Odpowiedz Link Zgłoś
ulami Re : może ... 16.08.09, 18:36 może irys , cynamon albo d'artagnan (czyt.dartaniał , jest to imię jednego z "trzech muszkieterów ) mam nadzieję że pomogłam , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 12:48 Edward, Emmett, Jasper. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 12:50 Coco fajne jest. Moja kolezanka ma malutkiego yorka i wiecie jak go nazwala ?! marcel Odpowiedz Link Zgłoś
jaga1196 Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 12:50 independent_ napisał(a): > Edward, Emmett, Jasper. żebyś wiedziała myślałam o nich ale dla małego yorka są takie trochę za poważne Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 12:56 Fajne są imiona z filmów , książek itp. Np. Mickey , Harry , Hagrid ... Zależy jaki film / książkę / bajkę lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 13:05 Ja z mama wymyślałyśmy niedawno imie dla psa ( nie mam go jeszcze ale pracuje nad tym ;p) i moja mama wymyśliła kapsel ;D albo max Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 15:20 Ja niedługo będę miała psa, i właśnie myślałam na takimi imionami. Nie wydaje mi się alby to były za poważne imiona. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
carrie. Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 14:58 Mi się podoba Elvis . Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 16:31 Ja mojego nazwalam Carmel Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 19:57 mandy_ MARCEL no boskie ;D strasznie mi się podoba ;d ja kiedyś chcę mieć beagle'a ale juz wiem że nazwę go MILO. myślałam jeszcze nad Songo, Trunk... bo kiedy.ś kochałam DragonBall. Uwielbiam też Harrego Pottera i jak będe miała jeszce jakieś zwierzątko to zapewne nazwę je Syriusz (pasuje mi do "poważnego " kota ;pp) albo innym imieniem z HP :0 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_farna Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 20:07 Flami. Takie oryginalne. Mój ma Gucio.Jak bym mu miała zmienić to na Antosia albo Kajtka xD Podobają mi się takie imiona.Słodko to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
xmilijkax Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 12.08.09, 20:23 Mi osobiście podoba sie imie Lenny mam psa rasy border collie i jest to suczka imeniem Gaudii jak bym miała psa to bym go tak nazwała Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_xd Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 13.08.09, 21:14 Ja osobiście swojego psa nazwałabym Elvis nietypowe ale ładne Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 13.08.09, 21:21 Łatek, Puszek. Odpowiedz Link Zgłoś
dzemik Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 13.08.09, 22:26 Mi się podoba ' Beń ' ! XDD Mówiłabym na niego też beniu , benio , benisław i tak dalej mogłabym wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 13.08.09, 22:37 Jak bylam na wakacjach z przyjaciolmi to sasiedzi mieli 2 yorki, ktore wabily sie Ako i Hapsiu xd Ja psa (albo fretke) nazwalabym Zenon xd Odpowiedz Link Zgłoś
lolasia Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 18.08.09, 15:22 Ja mam suczke i nazywa sie dejna moja ciocia ma 2 jorki płci męskiej i nazwała je bestia i roki a moja druga cicocia miała psa o imieniu bobik pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 13.08.09, 23:17 Chester ? Lub Loyd mowi sie lojd ! Jak tak go nazwiesz to pisz na 8641696 Lub Rasti albo Rex Odpowiedz Link Zgłoś
demus :) 14.08.09, 00:17 Ja mam yorka i też jest samcem ;p Ma na imię Oskarek /Oskar/Oskaruś itp. Kocham go !! xD Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: :) 17.08.09, 13:38 Mój pies (samiec) to Chico, czyta się Cziko, czyli z hiszpańskiego chłopiec : ) Odpowiedz Link Zgłoś
grinka Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 15.08.09, 20:53 Zawsze mozesz wejsc w google i poszukac . Ja tak znalazlam dla kota -Bajer Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 15.08.09, 20:55 Hm. Yoki - Yokuś, to strasznie śliczne imię a już w ogl pasuje do yorków Przynajmniej według mnie ;P Znam takiego jednego i jest super Wesoły i zabawny i w ogl ;P Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 16.08.09, 09:30 mój kundelek nazywa się DJEGO (ale do yorka to nie pasuje) tak jak w epoce lodowcowej kot z kolei to MANIUŚ ale podoba mi się imię otto . a moja koleżanka ma pieska Bazia taki mały kundelek ale świetnie do niego pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna09 Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 16.08.09, 09:33 ja też mam yorka i nazywa się fafik a mój drugi piese kuba Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 16.08.09, 16:29 Mój piesek nazywał się Tofik A podobają mi się: Jasper, Charlie, Legolas^^ Odpowiedz Link Zgłoś
natalia8696 Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 16.08.09, 16:29 max,kulka,figa,lukas,snopi, Odpowiedz Link Zgłoś
avril0905 Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 16.08.09, 16:35 Ja mam 2 psy Ciapka i Alexa ale to bernardyn i wilczur gdubym miała yorka nazwałbym nazwałabym go Lucky Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 17.08.09, 12:11 Imię dla psa ja mam bvoskera freda pasuje do niego to imię ale ma zdrobnienia. Kazdy go nazywa inaczej edu Budmund Fredzio najczesciej fred zresztą reaguje nawet na słwo SPACEREK xD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 17.08.09, 13:26 `Szani, Szanti, Pikuś, Feri, Jacky xdd. Ja mam kota który wabi się Tofik, ale i tak reaguje tylko na cicicici Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Najlepsze imię dla yorka ! xD 17.08.09, 15:00 Ja znam śliczne imię do pieska.! Miki. ; o. a i yorki są fajne ja też mam psa ale kundelka ;o. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia ;D 17.08.09, 17:58 nazwij go koko albo dżoj . ( nie wiem czemu ale tak jakoś mi to przyszło do głowy) . xd albo tak jak ma na imię jeden z psów ashley T . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 imie dla psa 17.08.09, 22:49 Mi sie podobają takie imiona: Tooby Pirat Brok pluto Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaja Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 17.08.09, 23:44 Ja mam 2 psy Suczkę - owczarka niemieckiego (alaska) a 2 to juz mieszaniec z sliczna mordeczka , bardzo przyjacielski nazywa sie GAPCIO TO IMIE DOSKONALE DO NIEGO PASUJE xd Odpowiedz Link Zgłoś
juuu Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 18.08.09, 15:12 Mi sie podobaja : Majka, Milka, Chanel, Srago, Rita, Sati. Flapi tez bardzo ladnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
stella.orkan Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 28.08.09, 20:13 FORTUNA - jeśli to suczka Odpowiedz Link Zgłoś
donkey crekdfhg 29.08.09, 13:47 NAZWIJ GO SANTA ALBO 123 GLORIA bdugkfhmn;hgv/' :s anta: Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 29.08.09, 13:54 nic nie przebije imienia smuga. *jeb* Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Imie? 29.08.09, 14:36 Hmmm moim zdaniem z suczką by było łatwiej.Ja zazwyczaj imiona wybieram te które coś znaczą np.Angel(anioł)boy(chłopiec)king(król)drako(smok)lub z filmów czy książek:Fredi, Popi, Rufus,Spike(Spajk)itp.wybierz nalepiej według własnego gustu Odpowiedz Link Zgłoś
nacpanamiloscia Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 08.09.09, 22:17 Maksiu nie jest za dobre . Ale Flapi jest suuper ;* To dobre imię Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 08.09.09, 22:26 Moj pies nazywa się Budyń xd ale fajnie jest tez Dexter i Chopper :] Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Jakie imię dla psa? pliss pomocy 22.09.09, 21:32 Toody (czyt. Todii ) Odpowiedz Link Zgłoś