lostmyname 12.08.09, 19:27 Mam 162cm i waze 65 kg nie wiem co robic. Wiecie moze jak szybko schudnac ? Jakie macie sposoby na plaski brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valhalla Re: Odchudzanie 12.08.09, 19:37 Jedz mniejsze porcje, mniej słodyczy i tłuszczy. Nie jedz po godz. 18 i dużo się ruszaj, a waga powoli sama spadnie. Rób brzuszki! Sprawdź w internecie jakie ćwiczenia zagwarantują płaski brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaja Re: Odchudzanie 18.08.09, 00:10 po pierwsze ogranic tluszcze jedz na rowerze i duzo cwicz ale brzuszki w niczym nie pomoga bo tylko sprawiaja ze brzuch robi sie twardszy i umiejsniony ja mam 13 lat mam 162-4 (dokladnie nie wiem) i waze 49 kg ... cwiczylam brzuszki rzez pewnien czas i nic mi nie pomagalo ale duzo czasu spedzilam na potkaniach z kumplami i kumpelami na ktore jezdzilam zawsze rowerem to chyba najlepszy sposob ... nie biegaj bo bedziesz miala umiesnione nogi a dziewczyniue w nich nie ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Odchudzanie 15.08.09, 00:14 Sproboj sie ograniczac ;p Ja robie codzennie 40 brzuszkow 40 przysiadow 10 papek ;p Nie jem frytek,miesa slodyczy ;p A jem salatki pycha naj to Grecka ;p A wlasnie barddzo szybko koktajle odchudzaja oraz chleb Wasa ;p chudnij chudnij zycze powodzenia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mi4s5ia9q Re: Odchudzanie 15.08.09, 12:28 A ja mam 150 i waże 42 kg. Mam 12 lat. Czy to dużo .?? Proszę bardzo o odpowiedź !! Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Odchudzanie 15.08.09, 16:31 Dobrze wazysz ! Ja mam 13 lat 155 wzrostu i waze 38 ;/ Maskra wszyscy mowia ze jestem niedozywiona ;d Odpowiedz Link Zgłoś
white_converse Re: Odchudzanie 15.08.09, 16:25 Najwięcej schudłam rozciagając się robiąc 250 brzuszków dziennie,poza tym jadłam śniadanie obiad i jabłko Odrazu mówie że głodówka nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś
sellena_gomezz Re: Odchudzanie 15.08.09, 18:24 Po 30 min dziennie hula-hop. Nie jedz słodyczy i fast-fudów. Nie jedz po 18.00. Biegaj po 1 godzinę dziennie. Jedz dużo warzyw,a mniej owoców. Jeśli musisz coś posłodzić to kup słodzik(1 tabletka-jedna łyżka cukru-0,1 kcal).Dużo ćwicz. Odpowiedz Link Zgłoś
sellena_gomezz Re: Odchudzanie 15.08.09, 18:25 A i zamiast jeść rzadko i dużo to jedz często i mało. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Odchudzanie 15.08.09, 20:10 Rób brzuszki i nie jdz słodyczy,,Nabiał mile widziany i serki.....cude mięso i sport! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Schudłam dwa kilo w ciągu dnia!! 16.08.09, 20:46 Mimo ,że nie cierpię grejpfrutów to jadłam je na siłe zero obiadu śniadania kolacji. Tylko grejpfruty. Jak lubisz masz szczeście ja ich nie nawidzę lae na szczęście nie miałam problemów z wagą...jeszcze ;/ przy okazji grejpfrut oczyści Ci nerki. Mam umiesniony brzuch 100 brzuszków rano i wieczorem bez przerwy spróbuj na dzień dzisiejszy jakieś 50 bez przerwy a potek sobie dodawaj Życzę powodzenia Selcia17 Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: Odchudzanie 16.08.09, 23:33 ktoś napisał, że głodówka nic nie da. nie prawda ;D może dać, chociaż można sobie zjebać organizm. a jeśli głódówka dla oczyszczenia to lepiej się skontaktować z lekarzem/dietetykiem. =3 ja odchudzam się od jakichś 2 miesięcy, do tej pory schudłam około 8kg. =D chociaż ostatnio mam gorsze dni i jakoś mi nie idzie. ale zmienię to, na pewno. na 100% nie jedz słodyczy i więcej się ruszaj. jakkolwiek. ale dużo, mniej czasu przed komputerem, więcej czasu dla sportu. siedząc mało zdziałasz. ograniczaj duże ilości tłuszczy, nie jedz w fastfoodach. więcej warzyw i owoców. a generalnie jeżeli sama sobie poradzić z tym nie umiesz, to wybierz się do dietetyka, on/ona ustawi ci dietę do twoich preferencji. Odpowiedz Link Zgłoś