Dodaj do ulubionych

Pryszcze!!!

17.08.09, 17:30
Mam je juz od ponad 3 lat i nie widac zadnych zmaian. Stosuje roznych kremow ,
peelingów, maseczek, ale nie dziala. Nawet chodzilam do kosmetyczki i nic. Kiedy mi one w
koncu zejda? Prosze piszcie jakie macie wy na nie sposoby.crying
Obserwuj wątek
    • wyobraznia Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 17:33
      ja mam trądzik od grudnia 4 klasy . ( ide teraz do 1gim . )
      nie ma zmian , ani nic .
      są momenty , że mam więcej lub mniej .
      mam przebarwienia na czele ; [
      doscyć dobry jest mój lek - dallacin t .
      jest on w płynie , jest także w tabletkach
      ma wtedy nazwe dallacin c .
      Również używałam mnóstwo leków i nic ..
    • nadzienka Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 17:48
      myslicie ze dermatolog pomoze ?
      • wyobraznia Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 17:50
        dermatolog Ci tylko może lek przepisać .
        tym Ci tylko pomoże ;p
        • pimpusia Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 18:56
          ja lecze tradzik 3 lata i nic sad ale z tego co wiem nie powinno sie stosowac
          peelingow bo to sie roznosi... ale dermatolog jednak mi troche pomaga wink moze
          kiedys po prostu minie... maseczki do powinno sie stosowac ok 2 razy w tyg - ja
          wtedy widze poprawe smirk
    • julitka Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 19:23
      Ja polecam ograniczenie czekolady i czipsów, mocnej herbaty czy kawy. Nie wyciskaj, idź do dermatologa, jakiegoś dobrego. Albo zrezygnuj na jakiś czas z tych kosmetyków, może cię uczulają. Wypróbuj szare mydło.
      • kostka Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 19:37
        Pryszcze to była moja zmora. kiedyś miałam ich pełno na twarzy, dekolcie,
        plecach. to była normalnie masakra. kiedyś pojechałam z moją mamą do dermatologa
        poza moim miastem bo w moim mieście lekarz który mnie leczył przez 4 lata mnie
        nie wyleczył. tak więc pojechałam do dermatologa poza miasto. kiedy ten zobaczy
        moje plecy twarz i dekolt od razu stwierdził że nam zakażenie krwi i przypisał
        mi antybiotyki. zaczęłam je brać i zmiana nastąpiła bardzo szybko. prawie
        wszystko mi znikło. potem pojechałam na kontrolę a on mi powiedziała że teraz
        będzie lepiej i tylko pryszcze będą mi wyskakiwać przed okresem i jak będę mocno
        się pocić. jedna osoba napisała że peeling nie jest wskazany.... wręcz
        przeciwnie bo kiedy myjemy twarz poprzez peeling to wtedy złuszczamy chory
        naskórek.... ja stosowałam specjalny peeling który mi lekarz przypisał.... ja
        radzę pójść tobie dobrego lekarza dermatologa.
    • paurii Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 19:33
      Mydło Siarkowe + na noc smaruj Benzacne na pryszcze. Mi pomaga, ale jak maźglam się
      tym regularnie, bo jak przestanę na np. 2 dni to wszystko od początku.
    • zbuntowanaja Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 23:50
      woje pryszcze to nic innego jak potowki ... ja stosuje krem Iwostin on chyba jest
      najlepszy juz po 3 dniach prawie niczego nie widac
      • likemaja Re: Pryszcze!!! 17.08.09, 23:58
        raz mam ich na czole pełno a raz prawie wogóle
        teraz akurat mi się robi pełno wink

no więc ja kupuje w aptece takie cóś - "AFRONIS" smile
        i to jest jak spirytus że wysusza pryszcze, trochę pomaga ale trzeba to robić regularnie a
        ja zapominam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka