madziia 19.08.09, 16:45 Słoneczna Sonny bez Demi moim zdaniem byłaby lepsza bo DEMI ma sztuczny uśmiech , nie lubie jej przez to a wy jak uważacie . ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziia Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 16:48 paczcie na ten ryj , a tak konkretnie uśmiech sztuczny i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 16:50 demi cała jest sztuczna. dobrze ze nie mam disnej czanel. ave cyfra plus. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 16:56 z chęcią bym oglądała słoneczną Sonny no ale właśnie mnie jej ten uśmieszek wkurza ! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 16:58 Moim zdaniem, dobrze że się dziewczyna uśmiecha a co do Słoneczna Sonny to nie widziałąm jej jeszcze w tej produkcji ale wiem, że wszystkie te gwiazdki Disney'a grają tak samo.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 17:00 mnie ten jej uśmiech wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 17:03 dali w new . bravo taką naklejkę z Słoneczna Sonny ! Jak otworzyłam bravo z te foli to odrazy wyrzuciłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 17:45 rzeczywiście to jej szczerzenie sie jest sztuczne i wnerwiające.. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 17:55 czemu sie czepiacie? po prostu dziewczyna ma taki szeroki uśmiech i tyle ; ) to nie znaczy, że od razu uśmiecha się sztucznie. A i nie bronie jej wcale ;q Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 19:07 ja tylko mowie co uważam , moim zdaniem jej smail jest sztuczny a na tym ma gały jak pedały Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 19:07 1 zdjęcie coś nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 19:40 o taaak, szczerzy się że dziąsła jej widać.. a ja nie lubię patrzeć jaki kto ma zgryz. ale ta Słoneczna Sonny jest disneja, więc pewnie majli albo srejena by grały i koniec świata. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 20:17 Nie jej wina, że ma taką... twarz.? Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 20:35 z takim ryjem sie urodziła i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 19.08.09, 20:40 madziia to że jej nie lubisz nie oznacza, że musisz ją tak krytykować. nikt nie jest doskonały. a demi ma duży talent, czego inne gwiazdy mogą jej pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 21.08.09, 14:45 Spojrzeć to ja mogę na twoją ortografiE ;/,ale tu nie o tym mowa. Po pierwsze ona nie ma ryja może ty masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 21.08.09, 08:55 `Nie lubisz jej przez to jak się USMIECHA? Bezsens... A w ogóle skąd możesz wiedzieć czy ten serial będzie lepszy bez niej, jeżeli nawet nie widziałaś jak w nim zagrała ?! Eh ale zresztą masz tylko 12 lat, więc co się dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 21.08.09, 12:47 znalazla się ta co jest dorosła. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 21.08.09, 11:27 Racja! Panna Debilovato wygląda jaby ktoś jej włożył wieszak do ust! Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 ;p;p;p 21.08.09, 13:01 tak macie racje uśmiech Demi jest sztuczny i mnie wkurza ale i tak ją lubie i myśle że serial będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
olcia955 Re: Słoneczna Sonny bez Demi .Nie zgadzam się 21.08.09, 14:26 nie zgadzam się z Tobą... Demi wcale nie ma sztucznego uśmiechu ... świetnie nadaje się na Sonny;D Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Słoneczna Sonny bez Demi .Nie zgadzam się 21.08.09, 15:08 Demi zawsze ma taki w uśmiech. Dobrze, że się uśmiecha, wcale nie jest sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Nie zgadzam się !! 21.08.09, 15:13 Nie wyobrażam sobie tego serialu bez Demi ! Ona jest bardzo utalentowana ! A jej usmiech, no ma jaki ma, ale przynajmniej ma proste, białe zeby i ma co pokazywać ! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 21.08.09, 15:17 Też tak uważam . Ten jej sztuczny uśmiech mnie przeraża .! Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 21.08.09, 20:40 mileycyrus23 ja nie mam ryja , to po pierwsze . jak coś ci sie nie podoba to nikt nie karze ci czytać i tu wchodzić . ja pisze to co myślę , a uważam ze ten uśmiech panny DEBI LOWATY jest sztuczny . !! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 22.08.09, 11:30 nie lubie jej, nigdy nie lubiłam i nigdy nie polubie! ma straaasznie sztuczny uśmiech po co tak sie szczerzyć?! po za ty kiedy śpiewa tak sie wydziera ża uszy bolą ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
mycha96xd Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 22.08.09, 22:58 Ja tam lubię jej uśmiech ... Gdy na niego patrze to od razu mi się humorek poprawia Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 23.08.09, 13:40 hehe agusiak01 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
thay Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 23.08.09, 13:57 Większość z was obraża Demi, ale skąd możecie wiedzieć, że jej uśmiech jest sztuczny?! Może ona się po prostu tak uśmiecha i możecie sobie pisać do woli jak wam to przeszkadza, ale NIC NIE ZMIENICIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nitka. Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 24.08.09, 12:39 thay masz całokowit,a racje . a amdziia tylko zazdorsci Dem . Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 24.08.09, 12:49 ja tam sie ciesze ze bedzie Demi bo ja lubie ale macie racje czasami ten usmiech wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 24.08.09, 13:01 Nie ma sztucznego uśmiechu. Ładny ma uśmiech. Ja nie umiem się tak wyszczerzyć . ;q a co wolałabyś aby zamiast niej grała Hannah Montana? ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: Słoneczna Sonny bez Demi . ; ]]] 24.08.09, 15:20 taak ! zgadzam się !!! ona ma taaki ,, szczery '' uśmiech że naprawde jej nienawidze . : p sory że obrażam jej fanów , ale taki jest moje zdanie demi jest sztuczna i nie zasuguje na miano ,, AKTORKA '' Odpowiedz Link Zgłoś