princesssska 26.08.09, 00:41 hej palicie fajki ??jak tak to jakę?? xDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oobeatka Re: palicie?? 26.08.09, 01:02 Princessska a ty? Ja nie... chociarz może kiedyś spróbuje. zycie się ma jedno i trzba, poczuć, zasmakować wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: palicie?? 26.08.09, 08:56 wow . co za powalający temat . ;D Jeszcze nie paliłam , może kiedyś spróbuję , wątpię w to .. ale nigdy nie wiadomo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: palicie?? 26.08.09, 09:59 wiele moich koleżanek pali ale ja nie. xd ale kiedyś może spróbuję. ;d tak samo jest z alkoholem. ;d. choć jego próbowałam ale mi nie smakuje. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
agaa nigdy w życiu 26.08.09, 10:59 nigdy w życiu To głupota tak sobie zdrowie rujnować Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: nigdy w życiu 26.08.09, 11:02 niee ; ] kiedys miałam okazje ,ale jestem mądra i nie chciałam xd na pewno sprobuje ,żyje się raz. Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: nigdy w życiu 05.09.09, 16:59 ja nie pale i nie zamierzam, chociaz teraz wszyscy ktorych znam pala;// Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Never! ......przeczytaj xD 16.09.09, 19:58 nigdy ! wogóle, nawet nie chce próbować ... w życiu nie bede palić, NEVER! amenos...... -poco skracac zycie o 10lat ? -po co wygladac jak stara wiedzma (zmarszczki, czarne zeby i smród z gęby xD) -po co masz wydawac tyle kasy na to "g.ó.w.n.o" ?? - podsumowanie, po co palić ? ŻAL ! Odpowiedz Link Zgłoś
nessi Re: ... 26.08.09, 11:11 jasne ze kiedys tam probowalam xd ale tak to nie nie pale Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: ... 26.08.09, 11:32 tylko zioło <joke> xdd spróbować nie zaszkodzi ja próbować nowych rzeczy lubie ;p ale tak żeby palić i sie wciągnąć to nie..nie chce mieć dziury w płucach ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: palicie?? 26.08.09, 12:05 Oczywiście że niee i nie chce nawet próbować Odpowiedz Link Zgłoś
shady_girl Re: palicie?? 26.08.09, 12:19 próbowałam,ale nie smakowało mi... tak w odl. to temat uroczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
shady_girl Re: palicie?? 26.08.09, 12:22 shady_girl napisał(a): > próbowałam,ale nie smakowało mi... > tak w odl. to temat uroczy.... *w ogl. -sorki Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: palicie?? 27.08.09, 20:01 nie no coś ty myślę, że to cos okropnego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia papierosy . 26.08.09, 12:37 nie . ni gdy nie próbowałam, w przeciwieństwie do moich znajomych, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: papierosy . 26.08.09, 12:40 nie, nie palę.. i nie mam zamiaru. i w ogóle nienawidzę zapach dymu od papierosów;/ Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: papierosy . 26.08.09, 12:42 Nie, nie palę. To głupota, według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: papierosy . 26.08.09, 12:47 paliłam przez jakiś czas. potem rzuciłam palenie, a teraz palę co jakiś czas. i jak jestem zdenerwowana. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: palicie?? 26.08.09, 12:48 za dziecka zawsze ktoś przy mnie palił, także i tak juz pewnie jestem nieźle dziurawa, i kiedyś mówiłam, że palić nie będę. teraz bym chciała, ale przynacie - to skomplikowane, poza tym pewni panowie wywierają na mnie swój wpływ gadaniem 'nie pal, nie pij, bo będziesz niefajna', i tak jak przychodzi co do czego, to te 'złe' są lepsze, ale cóż. jestem grzeczna. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: palicie?? 03.09.09, 18:55 Nie, nawet nie miałam fajki w ustach i niech tak pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: . 26.08.09, 13:57 Podpalał ,ale stwierdziłam że to jest głupi i drogi nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: . 26.08.09, 17:24 Przecierz raz się żyje... A w ogl. nie trzeba się od razu uzależniać. Oczywiscie jak ktoś ma silną wolę Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: . 27.08.09, 17:21 Trzeba wszystkiego spróbować xd Ale tak ogólnie to nie palę Może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: palicie?? 27.08.09, 17:54 Fujjjj.....!!!! Moi koledzy kiedyś palili i nie wiem czy dalej tego nie robią, ale dla mnie to świństwo psuć sobie płuca, a potem kaszleć i sapać kiedy się wchodzi po jakich kolwiek schodach Odpowiedz Link Zgłoś
bambo Re: palicie?? 27.08.09, 20:10 to ohydne!!!!! jak mozesz zakłdać takie wątki , jeszcze zachęcisz tym do palenia nastolatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: palicie?? 27.08.09, 20:15 nie, mam 14 lat i nie mam zamiaru palić. NIGDY! Odpowiedz Link Zgłoś
dusia34 Re: palicie?? 27.08.09, 20:20 Nie palę. Proponowano mi kiedys ,ale odmówiłam.Nie chce się uzależnić ,a niestety jestem takim typem człowieka ,co robi to natychmiastowo.Niestety... Ale nie palę i nie chcę zaczynać ,jak już wczesniej wspomniałam.Po drugie mój tata pali i wiem ,jakie to jest przekichane.nie chcę rujnować sobie sama życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: palicie?? 27.08.09, 20:21 ja już nie pale wzięłam niqitin (czy jakoś tak sie to pisze) i głód nikotynowy mi przeszedł no dobra to żart nie pale serio! Odpowiedz Link Zgłoś
nikknicky Re: palicie?? 03.09.09, 18:46 paliłam pare razy jakiś czas temu ale przeważnie z koleżanką na pół i raz jak wypaliłam całego papierosa to mnie tak zemdliło że myślałam że zwymiotuję... i już nie zamierzam nigdy palić Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: palicie?? 03.09.09, 18:50 ja mam 13 lat , pozatym nie chcę się bawić w dorosłą jak niektórzy i nie chcę sobie psuć zdrowia . w przyszłości wiecie bd palić tak na imprezach itp. ale żeby nałogowo to nie . Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley palicie?? 03.09.09, 18:52 Nie palę i nie mam zamiaru.. Ci co palą są Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: palicie?? 05.09.09, 09:42 Ja niee . Nie chcę potem mieć jakiegoś raka -.- Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Re: palicie?? 09.09.09, 20:17 Palę xD Okazyjnie xD Hahaha xD L&M miętowe xD Ahhhh mrrr. A jak nie ma tych to inne xD Ale okazyjnie aguś okazyjnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance Re: palicie?? 11.09.09, 09:17 Ta, sobieskie niebieskie xd nie, nie palę i nie będę paliła ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: palicie?? 11.09.09, 16:30 teraz ludzie pala na pokaz-zapala i mysla, że sa fajni, a to nie prawda, bo niszcza siebie od środka;/ Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: palicie?? 11.09.09, 16:36 ja nie paliłam i chyba nie spróbuję bo potem nie można się wyciągnąć z tego nałogu xD i każdy papieros (podobno) skraca życie o 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: palicie?? 11.09.09, 16:41 yyy no troch dziwny temat xd Ja nie pale.... I mysle ze niezapale xd ale kto wie jeszcze tyle lat przede mną xD Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: palicie?? 11.09.09, 16:44 no coś ty.??!!! ja nie pale i nie mam zamiaru.!!! dla mnie papierosy to syf totalny, patrzeć na to nie moge.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: palicie?? 16.09.09, 19:38 pety to wielkie gó.wno! bardzo bliska mi osoba omało przez ten syf nie zmarła! nigdy nie zapalę!jestem tego pewna! osoby które palą nawet nie zdają sobie sprawy jak to może zniszczyc im zdrowie! niektórym nastolatkom wydaje się że jak palą udowadniają że są dojrzali bo robią to co dorośli! jak dla mnie to pokazują że są głupimi bachorami! co mają z tego że palą?! podniete przed kolegami?! nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem! sory jeśli moja wypowiedź kogoś uraziła czy coś ale przez papierosy przeżywałam piekło! Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: palicie?? 16.09.09, 19:48 pala tylko ci którzy przez to myślą że będą fajni i dorośli . a to gó.wno prawda . ! ja nie palę i nie mam zamiaru . Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: palicie?? 16.09.09, 19:50 lubię moje i tak zniszczone płuca oraz i tak brzydkie zęby . ; q Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: palicie?? 17.09.09, 15:33 nie palę. ale nie powiem też że nie będę . nie wiem co będzie jak będę starsza, więc nie będę tutaj pisać że nigdy nie będę palić. domyślam się że się zdarzy. to pewne. jednak nie teraz. kiedyś . jednak nie chcę palić nałogowo. tylko w 'wyjątkowych' sytuacjach i to jak będę starsza, mam 13 lat. nie będę udawać dorosłej . ;x amen. XD Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: palicie?? 17.09.09, 19:01 wczesniej juz pisalam tu ale powiem jeszcze raz - PALĄ TYLKO GÓWNIARY, KTÓRE CHCĄ SIĘ DOWARTOSCIOWAC amen xD Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: palicie?? 18.09.09, 14:44 "PALĄ TYLKO GÓWNIARY, KTÓRE CHCĄ SIĘ DOWARTOSCIOWAC" skonczylas? no.ja szlugi bralam w wakacje.Ale juz mi przestaly samkowac Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: palicie?? 18.09.09, 14:49 asiek25 napisał(a): > wczesniej juz pisalam tu ale powiem jeszcze raz - > PALĄ TYLKO GÓWNIARY, KTÓRE CHCĄ SIĘ DOWARTOSCIOWAC > > amen xD a próbowałaś? x.O nigdy nie palę przy kimś. tylko wtedy jak jestem sama. aby nie powiedzieli, że jestem szpanerką. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 haha 18.09.09, 14:57 pytasz czy paliłam to szaistwo ? w życiu nie chce tak jak co niektore: umrzec z 10 lat wczesniej miec raka skory miec czarne zeby żeby mi smierdzalo w buzi a o zniszczonych płucach i traceniem pieniedzy juz nie wspomne ;/ ŻAL MI WAS ! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: haha 18.09.09, 15:01 wolę umrzeć 10 lat wcześniej niż być zapadłą staruszką. serio. hihihi, live fast, die young, nie? zaczynam żyć. xd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: haha 18.09.09, 15:10 tya, od razu. umrę od paczki papierosów wypalanej w ponad miesiąc. tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
bellaa_swan Re: haha 20.09.09, 11:46 asiek25 napisał(a): > pytasz czy paliłam to szaistwo ? > w życiu > nie chce tak jak co niektore: > umrzec z 10 lat wczesniej > miec raka skory > miec czarne zeby > żeby mi smierdzalo w buzi > a o zniszczonych płucach i traceniem pieniedzy juz nie wspomne ;/ > > ŻAL MI WAS ! hey !! Zgadam sie z asiek25 Moim zdaniem paleniem człowiek niszczy sobie zycie a przede wszystkim organizm !!!! Co to wogle jest to niby taki szpan ? Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: palicie?? 19.09.09, 18:15 Zdecydowanie NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
autre palicie ?? 20.09.09, 21:41 Nie i nie zamierzam w ogóle ;] Jakoś mnie do tego nie ciągnie. ;p Odpowiedz Link Zgłoś