emciaaa 26.08.09, 20:02 za 2 tygodnie ide na wesele do mojej kuzynki. i niemam pojecia jak sie uczesac .. moze macie jakies propozycje albo zdjecia ? mam długie proste wlosy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol Re: Fryzury na wesele .[??] 26.08.09, 21:44 Jeżeli masz długie proste włosy, zrób coś dla odmiany. Zakręć je. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Fryzury na wesele .[??] 26.08.09, 22:23 jeśli nie szkoda ci kasy to idź do fryzjera/fryzjerki on/a napewno coś wymyśli, a jeśli koniecznie chcesz uczesać się w domu to polecam jakiegoś koka albo zakręć włosy( o ile ładnie ci w kręconych ) Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Fryzury na wesele .[??] 26.08.09, 23:07 Ja też idę na wesele do kuzynki ale to za miesiąc i mam identyczny problem .. ogl.mam proste długie włosy i chciałam bym skromnie czyli wyprostowane i grzywka na bok mniej więcej akurat grzywke mam takiej samej długości jak na zdj. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Fryzury na wesele .[??] 27.08.09, 13:02 ja tez mam podobna grzywke i chyba jednak je troche podkrece i ułoze cos ładnego Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Fryzury na wesele .[??] 27.08.09, 15:10 Jeśli chcesz mieć pewność, aby fryzura wytrzymała całą noc, radzę Ci iść do fryzjerki. Ona ładnie uczesze, poradzi, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Fryzury na wesele .[??] 27.08.09, 15:41 Najlepiej nawalić lakieru do włosów że się tak brzydko wyrażę Odpowiedz Link Zgłoś