maselko_xd 27.08.09, 10:49 Hejka od nie dawna mam możliwość nauczyć się grać na Gitarze lub perkusji ;d I mam pytanie do was co jest trudniejsze ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Perkusja czy gitara xd 27.08.09, 10:51 nie można było założyc tego na muzyce? gram na akustyku, proste. na perkusji bym nie umiała chyba. ale to bardzo takie mrał, umieć grac na perkusji, tak myślę. i dziewczyny perkusistki są fajne, i się zawsze rzucają w oczy w zespołach. na dobrą sprawę nie-perkusistki też, ale co tam. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
maselko_xd Re: Perkusja czy gitara xd 27.08.09, 10:57 sorka ;/ właściwie mogłam to założyć na muzyce ;/ aha no i dzięki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Perkusja czy gitara xd 27.08.09, 10:57 Myślę że granie na perkusji jest trudniejsze. A jeśli chodzi o gitarę, to na jakiej masz możliwość grać? Klasycznej czy elektrycznej??? Chyba na klasycznej łatwiej się gra... Nie wiem... Gdybym była na twoim miejscu też bym miała problem co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
maselko_xd Re: Perkusja czy gitara xd 28.08.09, 22:59 mam do wyboru klasyczną lub elektryczną xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Perkusja czy gitara xd 27.08.09, 12:02 dla mnie i to i to jest jednakowo trudne zastanów się może co wolałabyś robić grać na gitarze czy na perkusji??zresztą rób co chcesz...trochę trudny wybór też nie umiałabym wybrać na twoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Perkusja czy gitara xd 27.08.09, 12:19 nie wiem co jest trudniejsze , ale jesli miałabym wybierać , oczywiście byłaby to gitara . przecież to jest o wiele lepsze . zawsze możesz sobie pograć czy coś , pośpiewać piosenki i je powymyślać itd . ja bym wolała gitare , ale to jest moje zdanie . sama mam wielka ochotę uczyć się na niej gry . ; DD powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Perkusja czy gitara xd 27.08.09, 12:24 Moim zdanie łatwiejsza jest perkusja ;p Na gitarze palcami trzeba za bardzo machac ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Perkusja czy gitara xd 28.08.09, 23:05 Perkusja trudniejsza, ale fajniejsza. Chciałam na niej grać, ale rodzice się nie zgadzają, gdyż sporo perkusistów ma potem duży problem ze słuchem... Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Perkusja czy gitara xd 28.08.09, 23:06 chłopak z gitarą TO JEST TO!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
paramore Re: Perkusja czy gitara xd 30.08.09, 13:06 Myślę że gitara jest łatwiejsza ale perkusja jest fajniejsza. Skoro masz możliwość to popróbuj sobie na tym i na tym coś i będzies wiedzieć co Cię bardziej kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: Perkusja czy gitara xd 30.08.09, 13:26 nie wiem co trudniejsze! chyba gitara, ja gram na perkusji i jest super Odpowiedz Link Zgłoś