29.08.09, 19:45
której rozgłośni radiowej słuchacie najczęściej?
ja preferuję trójkę ;p. wszystkiego tam po trochu. jazzu, klasycznej, indie,
klasyki rocka, dobrego popu. coś polskiego też się znajdzie.
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: radio. 29.08.09, 19:54
      chciałam wczoraj założyć taki temat, ale stwierdziłam, ze dzisiejsza młodziesz radia nie słucha.

roksi efę/trójka.
      pierwsze nieodświęta, drugię w piątki wieczór/soboty wieczór/w czwartki na wiosnę/jak jadę gdzieś autem. xd
      • nygus_95 Re: radio. 30.08.09, 12:43
        ja roxy słucham raczej rzadko, no ale w sumie też.
        a ja myślałam, że dzisiejsza młodzież słucha eski efę i ewentualnie radia zet
        ;p. a co fajniejsi eski rock, heheheh.
        • lubiekotki Re: radio. 30.08.09, 17:37
          ja np. radia nie słucham zbytnio. pod koniec roku szkolnego sluchalam
          najwiekszej rockowej dychy (???) czy czegos w tym rodziaju na eseczce rock. i
          ogolnie eskę zuo rock. lecialo tam kilka fajnych piosenek, yyys było i placebo
          <podjara> ale i duzo zespolow ktorych nie lubię. a to co fajne, (czytaj: nie
          linkin park, green day etc) zwykle nie wchodzilo do pierwszej dziesiątki. a
          wszystkie dzieci, ktore się tam dodzwanialy, w sensie ze po płyty, to głosowaly
          a come, lipali albo green day. br. (bo tam sie glosuje, taki lans) w koncu z
          perspektywy kilkumiesiecznej sadze, iz byla to porazka i ze radia nie lubię, a
          juz na pewno nie eskę (nawet tą pseudo rockową)/zetke. jak juz to rano w drodze
          do szkoly to trójka <333 bo rano cos lecialo ok. 8:00 o beatlesach, history of
          the beatles metza, i to bylo boskie. ew. roksi, bo tam kin był z magla, ale
          glupoty zwykle gadał^^ aha no i oczywiscie wiosenne czwartki u szydło <3 <ah te
          imou serduszka>prezentchoinkasantachoinka
          • klaudysia Re: radio. 30.08.09, 18:36
            ja slucham tylko na necie open.fm

a tak to jak czasem włącze to rmf max, albo eski .
          • nygus_95 Re: radio. 30.08.09, 19:33
            właśnie, codziennie rano w drodze do szkoły słuchałam tego o beatlesach. oj to
            było świetnee.
            • lubiekotki Re: radio. 30.08.09, 20:31
              no jasne, w ogole, nie dosc ze nowe w wiekszosci piosenki, tzn. takie malo znane
              obok najwiekszych hitow, i komentarze mccartneya, ahhh.
    • zuaona Re: radio. 30.08.09, 18:42
      trójka także . ; d
    • ultraviolet Re: radio. 30.08.09, 19:01
      u mnie też trójka, szczególnie nocą i zależy jaka audycja
      • audreey Re: radio. 30.08.09, 19:46
        a ja trójki nie słucham, gdyż ponieważ bo w mojej wiosce nie odbiera ; < (chyba.
        xd). czasami, rzadko, no ale jednak eska rock / eska xtreme. ale najczęściej
        roxy ; 3. szczególnie UK :loove:. miodzio!
        no i oczywiście KOTEK EFĘ. XD jak mogłyście o nim nie wspomnieć. ; C
        • jarelo Re: radio. 30.08.09, 19:51
          szczerze nie wiem na jakiej jest częstotliwości te radio Kotka. ; ] . powiecie mi ? Ja słucham
          jedynki, eski, zetki, cool
    • w_paski Re: radio. 30.08.09, 20:02
      ESKA,PLANETA.RADIO-ZET I JAKIEŚ TAKIE Z KLASYKĄ ROKU I PININOWĄ(NIE WIEM JAK
      TO OKREŚLIĆ WIĘC PROSZE NIE KOMENTOWAĆ) ALE NIE PAMIĘ TAK NAZWY
    • ketrin Re: radio. 30.08.09, 20:09
      RMF FM, muzyka najlepsza pod słońcem ( ;
      • bucikowa Re: radio. 30.08.09, 20:10
        głównie to Trójki. Zawsze słucham gdy jadę autem i kiedy mam doła (chodź gdy nie
        mam tez ale rzadziej)
    • th4ever Re: radio. 30.08.09, 20:23
      RMF maxxx xPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka