Dodaj do ulubionych

anty zmierzch

30.08.09, 15:17
możecie tu pisać dlaczego nie lubicie zmierzchu

ja ponieważ

Bella: zachowuje sie dziwnie bo narpiew kocha edzia potem Jacoba
Edzio: w trzeciej części ja bella całuje Jacoba to on nic nie robi
Jacob: wszystkim przeszkadza

Do 3 cześci zmierzch był nawet spoko
P.S to forum dla anty fanów mierzchu jak sie komuś nie podoba to pa pa
Obserwuj wątek
    • miley_love. Re: anty zmierzch 30.08.09, 16:17
      płytko napisany, strasznie słodki, to, że niemożliwe mi nie przeszkadza
      zupełnie, bo jestem zwolenniczką rowling. stworzyła śmieszny obraz wampira,
      bella to dupa wołowa jakich mało, ale jednak jest słodka, urocza i wytrwała.
      edzio-pedzio to już w ogóle.
      każda postać meyer jest czystą mary sue, książka jest bez wyrazu, a gdyby nie
      film, nikt by o niej nie usłyszał. no, może trochę, ale nie zrobiłaby takiego
      sukcesu, bo naprawdę nie ma czym, bo meyer pisze jakby momentami napadała ją
      wena. chciałaby czasem wpleść coś zabawnego, ale jej to nie wychodzi.
      takie moje zdanie.
      • cebulka14 Re: anty zmierzch 30.08.09, 17:02
        zgadzam sie z tobą widać ze zmierzch ma tylko 2 anty fanów
    • an3ciaa Re: anty zmierzch 30.08.09, 17:30
      JAK MOZNA NIE LOFFCIAC ZMIERZCU!!!!!!!!!!!!!!111 TO JEST
      SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
      • rebel14 jestem anty! 03.01.10, 15:52
        też nie rozumiem tej całej fascynacji Edwardem Jacobem I Bellą..
        Dla mnie film jest bardzo przereklamowany( oglądałam tylko zmierzch- drugiej części nie mam zamiaru oglądać!)
        Nudy!
        A książka?confused...Cóż przeczytałam może z 30 stron bo znudziła mi się!
        Wiem, że tylu ludzi to uwielbia ale ja do większości nie należę...uncertain
        • paramore_lol Re: jestem anty! 03.01.10, 16:39
          rebel14 napisał(a):

> też nie rozumiem tej całej fascynacji Edwardem Jacobem I Bellą..
          > Dla mnie film jest bardzo przereklamowany( oglądałam tylko zmierzch- drugiej cz
          > ęści nie mam zamiaru oglądać!)
          > Nudy!
          > A książka?confused...Cóż przeczytałam może z 30 stron bo znudziła mi się!
          > Wiem, że tylu ludzi to uwielbia ale ja do większości nie należę...uncertain

Przeczytałaś tylko 30 stron, jakbyś przeczytała całą to może by ci się spodobala

żal,żal,żal !!!
    • xis Re: anty zmierzch 30.08.09, 18:22
      "Zmierzch" bywa denny, Bella jest głupia, a Edzio ssie, ale Jacoba lubię. ^_^
      • an3ciaa [...] 30.08.09, 18:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • skrzacina Re: anty zmierzch 30.08.09, 18:31
          obiecałam że nie bd. odpisywać na posty an3ciaa. ;p
          zmierzch tak właściwie jest denny. Edzio jest zbyt idealny, Bella jest zwykłą idiotką a Jacob
          jeśli byłby normalny to by się od Belii odczepił. ^^
        • xis Re: anty zmierzch 30.08.09, 18:40
          An3ciaa, za to Ty jesteś tak mądra, ze wystarczy za wszystkich ludzi na świecie.

A Jacob faktycznie powinien dać sobie spokój z Bellą, po co mu taka idiotka? Z
          drugiej strony, gdyby dał sobie z nią spokój to pewnie by nigdy nie spotkał
          Renesmee. A Xis lubić parę JacobxRenesmee. ^_^
    • kuku_ Re: anty zmierzch 30.08.09, 18:32
      Zmierzchu jako filmu nie lubię z powodu aktorów.
      w ogóle ekranizacja marnie wyszła.
      co do książki mam podobne poglądy.
      Bella sama w sobie jest głupia.
      nie wie czego chce.
      udaje taką niewinną.
      Edzio - nie lubię takich wyolbrzymień jakie można dostrzec w opisach jego wyglądu.
      superhipermega kul wampirów też nie trawię.
      ich chora miłość jest nierealna nawet w tym wymyślonym świecie.
      gdy zjawia się Edward, Bella głupieje i nagle nic się nie liczy tylko on.
      sklepy zasyfione pierdołami z wizerunkiem tych aktorów wzbudzają jeszcze większy
      wstręt.

do Jacoba nic nie mam. Taylora jako aktora lubię. wink
      • xis Re: anty zmierzch 30.08.09, 18:43
        Kuku, no dokładnie napisałaś wszystko to, co ja myślę.

A taka miłość jak między Edziem-Pedziem a podpaską Bella w prawdziwym życiu nie
        miałaby prawa bytu. Gdyby Bella miała chociaż trochę rozumu to po tym, jak Edzio
        ją zostawił w KwN, stwierdziłaby, że E. może się pocałować. Ta jej depresja to
        była chyba najgłupsza rzecz w całej sadze.

A gdyby Edzio nie był tak idealny, to by z Belli krew wyssał na samym początku i
        po kłopocie.
    • damonowa Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:32
      Trzeba dodać, że pani Meyer ściągnęła fabułę z "Pamiętników wampirów". Bardzo
      nieciekawie przedstawiła wampiry. Po jaką cholerę ona je tak wysłodziła? I od
      kiedy wampiry nie palą się na słońcu? Według mnie Edwarda i jego rodzinę można
      by nazwać ludźmi, którzy najedli się konserwantów i teraz świecą. A co do postaci:
      Bella - jest okropnie dziwna, niezdecydowana. I czy normalny człowiek
      zareagowałby tak jak ona, gdyby dowiedział się, że ktoś jest wampirem? Nie sądzę.
      Edward - jesteś strasznie przymulony, na zabój zakochany w Belli. Czy w realnym
      świecie chłopak nie wkurzyłby się, gdyby jego dziewczyna całowała się z innym?
      Jacob - a Jacob to Jacob. Mógłby sobie odpuścić z Bellą , bo jest to dosyć
      irytujące.
      • lamma prawie ;x 03.01.10, 15:39
        ja tam lubię tylko tą familię Volturi
        to są spoko-loko gościuwy x ]

tłajlajt jest nudny , nawet kazanie księdza na plebanii w Hrubieszowie ma więcej
        polotu i emocji.

ave.

• roseline Re: prawie ;x 03.01.10, 15:55
          Dobrze powiedziane XD
          Co poradzić, ze saga pani Meyer jest NUDNA.
    • anka2291 Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:35
      po prostu nie lubię..działa mi to na nerwy
      • suomi Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:40
        uuu.... Edward, ( nagle populacja imienia EDWARD wzrosiła o 10000000000000%)
        wszystko jest sztuczne, fałszywe, ble ble ble.rzygać się chce normalnie.
        tani melodramat. normalnie koleżanki wyciągnęły mnie na książyc w nowiu ( to 2 część ? )
        i jak na chama komentowałam tak głośno, że kino mnie słyszało, ble ble ble.
        NIENAWIDZE

dziękuje
      • jess_or Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:44
        taa. : d

bella pusta strasznie jak na swój wiek . : //
        esward - w filmi ema cały czas ten przemęczony wyraz twarzy, ogółem zamulają, i
        przynudzają..
        praktycznie nic ich nie cieszy ^^ . xD
    • slodkiporanek Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:42
      Nie jest to złe, powiem nawet że po pierwszym przeczytaniu zmierzchu, byłam
      poruszona. Ale przeszkadza mi bella. Jest tak bezdennie glupia, idiotycznie
      uzależniona od edwarda( nie, to nie jest piękna miłość tylko uzaleznienie) i
      niezdecydowana. A w filmie ma rozdziawioną gębe.
    • demi2917 Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:42
      Ja tak ogólnie lubie, tylko mi przeszkadza kilka rzeczy:

Bella - ciągle sie zamartwie, twierdzi ze wszystko to jej wina, itp.
      Edward - taki jest idealny że mdło sie robi
      Jacob - w Zaćmieniu wmawia Belli że go kocha

Najlepsza jest Alice i Janesmirksmirk
    • light Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:42
      O jejku, jak ja tego nie potrafię ścierpieć xdd.
      Żałosna Bella zakochuje się w idealnym Edwardzie, chodźmy to oblać xd.

Lamma - dobre, łahah xdd.
    • aguluniuszka Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:47
      to może wydać się płytkie, ale nie lubię `Zmierzchu` przez te fanki-kochanki. kilka miesięcy
      temu chciałam przeczytać książkę, ale uznałam, że nie chcę być taka jak te fanki-
      kochanki... .
      • light Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:50
        Ja książkę przeczytałam 2 lata temu i to właśnie przez te "fanki" zaczęłam
        szukać w niej wad, aż wreszcie stwierdziłam, że jest to najgorsza powieść, jaką
        czytałam.
    • yellow.lady Re: anty zmierzch 03.01.10, 15:51
      Twoje argumenty rozbawiły mnie do łez XD.
      Bella nie kocha raz Edwarda a raz Jakea. Ona kocha ich dwóch jednocześnie.
      Edek nic nie robi, bo jest taki zajebiscie idealny i tak kocha Bellę, że chce jedynie, by byla
      szczesliwa, cnie.
      Jacob wszystkim przeszkadza? Wszystkim, czyli milosc Belli i Edka? On kocha belle, nie ma
      prawa o nia walczyc? tym bardziej, ze jest jej najlpeszym przyjacielem, jej 'prywatnym
      sloncem', wiec chyba ma jakies przywileje *-*
      3 czesc zmierzchu jest "nawet fajna", wiem. zaćmienie to moja najukchansza czesc.
      eclipse serce
      A poza tym zmierzch tez powoli zaczyna mnie irytowac. ekranizacje i gacie z pattinsonem
      shock
      • lovebug nienawidzę. 03.01.10, 16:01
        nienawidzę go. przeczytałam książkę przed filmem, no w sumie coś nowego, ale pisarka jest
        do czterech liter, w ogóle nie potrafi pisać, nie wiem... jakim cudem ją ktoś zauważył?
        Bella - pusta
        Edward - nie widzi świata poza Bellą
        Jacob - miał zły wpływ na Bellę.

Poza tym jak przeczytałam przed świtem, to cholera mnie wzięła. Ja myślałam, że będzie
        wojna między wampirami a wilkołakami, że Jacob będzie tęsknił za Bellą, że za wszelką cenę
        ją będzie chciał zdobyć, a nasza "dżenial" pisarka znalazła łatwiejsze rozwiązanie bo książka
        ją znudziła, bo nabiła se kasy za filmy i książki. po prostu zakochał się w niemowlaku, a
        Volturi nie było takie straszne więc książka w połowie była happy-endem.
        HOŁD PANI ROWLING.
        btw, jak wszyscy się na to rzucili, zaczęłam na to sr..., ludzie ogłupieli, myslą że wampirki
        istnieją, ponieważ robią u mnie w szkole jakieś przysięgi krwi, w stylu przebijanie palców.
        jedna zrobiła se bliznę w kształcie półksiężyca, tapety z kaloryferami i lodówkami jak to
        nazwałam, a na informatyce oglądanie Parkinsona na youtubie, po angielsku mimo że mam
        na czole napisane "grozi mi ndst z języka" po prostu żal.
        JAK HARRY POTTER opanował świat takich rzeczy nie było.
        ALE, nie zaprzeczę, chodze na te filmy i przeczytałam do końca książkę, aby urobic se
        opinie o tragicznej Meyer i filmie tak zniszczonego że masakra.
        Nie znałabym Kristen i jej sławnej dałnowskiej miny gdyby nie.. ten film. to samo reszta
        aktorów prócz Pattinsona, choć sama nie wiem, co on robił w tym filmie.
        Jedynie KTO BYŁ TAM NORMALNY to CAŁY KLAN VOLTURI ( AKTORZY RÓWNIEŻ ) a tak,
        to niech film spłynie w ściekach z fekaliami.
      • mweezy Re: anty zmierzch 03.01.10, 16:01
        nie lubię zmierzcha.
        jest nudny.

a Bella się puszcza, o.
    • tiktok Re: anty zmierzch 03.01.10, 16:08
      Po prostu jest okropny
      moje dwie kumpele strasznie puste czytały żeby się lansować uncertain/ tylko dlatego,
      że wszyscy czytali i teraz uważają, że to superksięga i superfilmuśshock
    • paramore_lol Re: anty zmierzch 03.01.10, 16:37
      żal mi was !
      santatongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka