Dodaj do ulubionych

W-F=HORROR!

01.09.09, 15:30
No wiec, nienawidze w-f'u! Wykrecam sie od niego jak tylko moge. Nie jestem
dobra ani w siatke ani w kosza... Do druzyny jestem wybierana ZAWSZE na samym
koncu. Nawet dziewczyna, ktora nie jest zbytnio lubiana w klasie, zawsze
wybierana jest przede mna... Nie musicie odpisywac. Chcialam to tylko z siebie
wyrzucic ;P
Obserwuj wątek
    • independent_ Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 15:33
      witaj w klubie.
      ja zawsze sobie sama piszę zwolnienia w imieniu taty. XD
    • lola1212 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 15:34
      heh <lol> mam ten sam problem ;p!!! tylko u mnie w szkole jest luz bo jak cos zawalisz lub
      tak nijak-smieszne zrobisz to są brechty ;DD i z każdym uczniem tak jest ;] nie wiem jak
      jest u ciebie.. smile
      • blood_ Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 15:36
        aha i nauczycielka mnie po prostu za przeproszeniem WKU...A! Na kazdej lekcji
        kaze dobierac sie w pary itp. A jak ktos nie ma pary to ma problem... Czasem mam
        ochote babie porzadnie prezywalic w ta stara gebe!
        • katsuumi_17 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 15:45
          Sport to samo zdrowie. Jeśli nie jesteś z niczego dobra, zapisz się na basen żeby poprawić
          kondycję, wyjdź pobiegać czy poprostu idź na obisko poćwiczyć grę w kosza czy siatkę.
          Weź znajomych, a znajomych nie musisz się wstydzić. Zobaczysz, ile radości może
          sprawiać sport!
          • nicola_16 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 15:56
            nie wiem jak mozna nie lubic sportu!
            ja kocham sport i wf poprawia mi cały dzień! smile
            lubię się "wyładować",
            szczególnie jak gramy w ręczną albo w nogę,
            po prostu ładuję z całej siły a potem jestem odstresowana big_grin
            taki mam sposób na stres wink big_grin
            szczególnie jak mnie ktos wkurzy i nie moge nijak na to poradzic! ^^
          • oxygeniumoflife Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 15:57
            katsuumi, szczerze wątpię w to co napisałaś ;d Też nienawidzę wfu i sportu w
            ogóle. jestem tragiczna we wszystkie gry. mnie też zawsze wybierają na końcu. to
            jest tak po prostu, że jak ktoś nie lubi, to nie polubi. Nie każdy musi być
            świetnym graczem. ja na przykład rozumiem matematykę i ją nawet lubię, a są
            osoby które jej nienawidzą i za nic się nie nauczą. z wfem jest tak samo. WF to
            samo zło . ;q
            • ardnaskela Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:04
              Tak, oxygeniumoflife ma całkowitą rację. Nie jest tak, że nie lubię sobie sama w
              domu poćwiczyć, ale kompromitować się przy wszystkich? Nie cierpię tego. Moje
              umiejętności związane z wf-em nie są wielkie. Zazwyczaj też jestem wybierana na końcu.
              Lubię pograć w różne gry, ALE dla przyjemności, w chwilu wytchnienia, a nie zmuszana
              przez nauczycieli i to w dodatku na ocene.
              Horror. Bardzo dobrze ujęte.
              • nicola_16 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:07
                ja kocham wf ale właśnie teraz dowiedziałam się że wuefistka złamała nogę sciana
              • beniaxd Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:08
                Też nie lubię w-fu i też zazwyczaj jestem wybierana na końcu, bo wszyscy zawsze wybierają tych najlepszych uncertainuncertain
              • the_veronicas Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:11
                Zgadzam się z większością..
                Z W-F mam 5 ale ogolnie nie lubie grac w reczna itp.
                chyba, ze dla przyjemności. Nie nawidze gdy coś źle
                zrobie to pani na mnie zaraz krzyczy.. Najbardziej lubię
                biegi z tego jestem dobra ale rozne gry reczna, nozna,
                siatka sa STRASZNE.
              • jane_ Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:12
                zgadzam się. i mam tak samo. do tego roku miałam na dodatek wuefistkę, która była dobrą znajomą ciotki. rodzice przestali lubiec się z ciotką, i mi oceny poleciały w dół.
                i na dodatek biegaliśmy na same długie dystanse.
                w tym roku ma być lepiej, bo wuefista fajniejszy, z którym już kiedys miałam lekcje, i który motywuje, a nie zmusza.

swoją drogą, nowe rozporządzenie pani hall na temat wuefu:
                Dwie godziny obowiązkowych zajęć wychowania fizycznego w ramach tygodniowego wymiaru godzin mogą być prowadzone w formie zajęć:
                • sportowych - szkoła może zaproponować od jednej do kilku dyscyplin sportowych do wyboru, uwzględniając uzdolnienia i zainteresowania uczniów oraz tradycje sportowe szkoły i środowiska
                • rekreacyjno-zdrowotnych - zawierających jedną lub kilka form aktywności fizycznej służących zdrowiu, wypoczynkowi lub zabawie i przygotowujących uczniów do systematycznej aktywności fizycznej w czasie wolnym
                • tanecznych - obejmujących jedną lub kilka form tańca i pogłębiających wiedzę i umiejętności w tej dziedzinie
                • aktywnych form turystyki - zawierających jedną lub kilka form turystyki do wyboru, w zależności od zainteresowań uczniów oraz warunków terenowych w środowisku. Mogą to być np. turystyka piesza, rowerowa, górska.
                Swoboda w decydowaniu o formie realizacji dwóch obowiązkowych godzin zajęć wychowania fizycznego pozwoli na efektywniejszą i bliższą potrzebom uczniów realizację zajęć w szkołach. Będzie służyła poszerzaniu i pogłębianiu umiejętności i wiadomości związanych z aktywnością fizyczną na miarę możliwości i oczekiwań uczniów.
                Rozporządzenie wchodzi w życie 1 września 2009 r.
                • lubiekotki Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:21
                  jezu, fajnie jakbym sobie mogla tak wybrac, wtedy trzymalabym sie daleko od
                  siatkowki, hihi santa
                • karmelowedove. W-F=HORROR! 09.11.09, 21:18
                  a u mnie w szkole, są 3 godziny wf tygodniowo, a na 3 możemy robić co cchcemy, co
                  miesiąc mamy zawody i dostaje się statuetki.wink
                  Ja lubię wf, a ja zawsze na początku jestem wybierana.wink
      • pati8989 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:18
        nie musisz przeciesz być , najlepsza , akuratnie ja jestem dobra we wszystko to
        nie wiem jak to jest , ale u mnie w klasie jest pare osub gupich 2 i ja jestem w
        to dobra , i zacząl zucac taki jeden gupi hubert , on jets taki dziwny , i ja
        chcialam zeby do mnie zucil to przynajmiej bedę miala pilke , i ja krzycze
        hubert podaj do mnie , i on rzucil i we mnie trafil kazdy muwil ale zal , a ja
        sie tym nie przejmowalam tylko smiac mi sie chcialo , i wtedy sie od czepili i
        smieli sie razem ze mną , wieć jak cos nie trafisz to przynajmiej udawaj ze sie
        smiejesz , sie odczepią i bedą sie smiac z tobą chyba ze ty bedziesz tak muwila
        smutno o kurcze ,,, itp.itd wtedy to napewno bedą się z ciwebiesmiac muw wesolo
        smniej sie z tego z kolezankami z grupy ,
      • w_paski Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 17:03
        a dlamnie w-f to ulubiona lekcja (łącznie z plastyka)tongue_outwinkbig_grinsadsmile
      • milka55988 Re: W-F=HORROR! 09.11.09, 21:00
        ja tam lubie w f ;p
        może dlatego ze jestem w tym dobra i raczej mnie zawsze wybierają jako pierwszą x DD
        • majka04 Re: W-F=HORROR! 09.11.09, 21:07
          nie lubie w-f kiedy mamy z chłopakami czyli - pon i czw . a tak to obleci xd
    • megan_ Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:15
      blood_ - nawet nie wiesz jak Cię dobrze rozumiem! Ja również nienawidzę
      wuefu, bo po prostu nie jestem z niego dobra. Może to Was zdziwić, ale ja nawet
      w siatkówkę nie umiem grać... Przy wszystkich z klasy się stresuje, ale jak
      gramy tylko z moimi dobrymi znajomymi, to się nie wstydzę, że na przykład coś mi
      nie wyjdzie. W nogę lubię grać. Też za bardzo tego nie kumam, ale lubię. Aha no
      i została jeszcze koszykówka. Gram w nią swobodnie i nie myślę, o tym czy mi coś
      wyjdzie, czy nie, bo w kosza nikt nie umie grać, więc nikt Cię wtedy nie
      skrytykuje.

Czasami jak mam okres i nie boli mnie brzuch, to proszę mamę żeby napisała mi
      zwolnienie. Mama, to rozumie więc bez problemu je dostanę. A jak już naprawdę
      nie chce mi się bardzo, bardzo ćwiczyć, to mówię dla nauczyciela, ze zapomniałam
      stroju, czy coś i jest gites.

Uff... ale się rozpisałam. kiss
    • kardolina ^^ może? 01.09.09, 16:26
      co do wf-u to u mnie zalezy jakiego mam nauczyciela. w pierwszdej klasie mialam
      beznadziejna babke to sie wykrecalam (ale i tak 6 z wf-u xD w koncu po cos sie judo
      trenuje xD) a teraz bede miala wf z ajnym facetem wiec bede cwiczyc ;] bo on chociaz
      sprawiedliwie ocenia ;]
      • madziia Re: ^^ może? 01.09.09, 16:29
        nie jesteś sama ja też ja nienawidze wf uncertainuncertain
    • rosalie Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:35
      ja tez tak mam xD tyle ze ja nie chce zeby mnie wybieraly a one to robia. nawet jak siedze
      na lawce rezerwowych to kaza mi whcodzic jak nie chce xD
      • buntowniczkaxd Re: W-F=HORROR! 28.09.09, 16:22
        też tak mam. ;dd
        • buntowniczkaxd o kurr.. 10.11.09, 08:23
          jaa wf to jest jakaś masakra .
          ; //

nie jestem wybierana na końcu bo jestem nawet popularna i tylko dla tego x dd

a reszta koszmarr.. ; dd
          nawet się wypowiadac nie będę . jedno powiem z wf jestem zagrożona ; xx
    • agusiak01 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:35
      Też tego nienawidze!! Znaczy sporty lubie ale wf to koszmar!! Mała sala gimnastyczna na
      której są czasem i po 4 klasy naraz!!!! I do tego rok temu jak byłam w pierwszej gim
      mieliśmy wf z 3 klasą i to do tego sportową. Sama wielkie 'chłopy' podskakujące metr nad
      siatką! A my takie niskie przy nich, mało wysportowane (też przy nich) i do tego z klasy o
      roz.j.anglieskim...do tego nasz nauczyciel jest beznadzieny ciągle każe nam grać w to
      samo siatka, siatka, siatka... albo gdy jest ciepło to skok w dal lub gra w 'ziemniaka' i tak do
      znudzenia a na basenie pyływamy ciagle (jakim chcemy stylem) około 20-30 basenów.
      KOSZMAR!!! Ale za to łatwo go nabrać moja koleżanka nie przynosiła zwolniej przez 4
      miesiące a potem i tak miała 5! big_grin
      • megan_ Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 16:51
        agusiak01 - haha, to Twoja koleżanka fajnie miała. big_grin U mnie trója
        ledwie, co wyszła... uncertain ehh... ale, co ja poradzę, że nienawidzę wuefu?
        • lolcia66 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 18:12
          A ja kocham WF nie trzeba się uczyć tylko biegać a ja kocham biegać big_grin
          • nikt. Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 18:37
            o boże, mam całkowicie identycznie.
            cieszę się, że nie tylko ja jestem taka jakaś.. antywuefowa. xd
            w-f to dla mnie jakaś zmora.
            czarna magia, totalnie.
            nie rozumiem ludzi, którzy kochają w-f.
            jak można uwielbiać pocenie się, obolałe mięśnie, i wgl. jakieś ćwiczenia przy których trzeba się męczyć ?
            ej no sory, ja tego nie czaję po prostu.
            w 4 klasie jak był w-f, to codziennie o 6:30 leciałam do mojej mamy, żeby mi napisała zwolnienie.
            i miałam zwolnienie na większości lekcji (w-fu) w 4 kl.
            w 5 klasie była jakaś wywiadówka, i moja mama była wezwana przez wuefistkę. xd
            ona coś tam jej nagadała, i mama zbuntowała się przeciw pisaniu mi zwolnień.
            zostały mi tzw. minusdwa, czyli brak stroju. ;d
            często z tego korzystałam, a to ma duzy wpływ na ocenę końcową z w-fu.
            miałam chyba 2 czy 3, nie pamiętam już. ;3
            w 6 klasie też unikałam w-fu, ale postanowiłam, że będę się mniej wykręcać.
            ale i tak wyszło mi parszywe 3.. -.-
            nienawidzę biegać, pocić się, ćwiczyć i takie tam.
            to nie dla mnie.
            wiecie, co jest najgorsze ?
            że jestem wysoka.
            a wysocy ludzie zawsze niby są tacy dobrzy w sporcie i powinni trenować.
            ja, trenować ? hahahha. chyba śmieszne. xd
            wrr. jaka ja nienawidze wychowania fizycznego.
            • jane_ Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 19:00
              to jest chamskie w ogóle, wuefistka ta sama od 3 lat rok temu mówi, że jak będę miała zaliczoną każdą lekcję i będę robić rozgrzewki, to to podwyższy mi ocenę.
              na wuefie mnie nie było tylko wtedy, kiedy mnie nie było albo miałam zwolnienie od lekarza, dosłownie na dwa wuefy.
              i na koniec trója. choć w 6 klasie, gdzie zawaliłam 1/4 lekcji przynajmniej, była 4.
              chamstwochamstwo straszliwe. ;x
    • dziewczyna09 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 19:37
      oj świetnie cię rozmiem nienawidze wf. To jest chore wf dla nie jest najgorszym
      przedmiotem.
      Staram się ale mi nie wychodzi w pods. miałam dość fajnego wf-iste ale w gim.
      nie wiem jeszcz jeki będzie
      koszmarscianascianascianascianascianascianasciana
      • bucikowa Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 19:42
        kocham w-f!big_grinkiss
    • zuaona Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 19:44
      o bożee , ja kocham wf .. chociaż w podstawówce miałam go dość , bo miałam dwie
      godziny dziennie . noale tęsknię za tym . eheh . ; <
    • pariska65 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 19:50
      heh rozumiem Cię też tak mam ;/ tyle że ja jestem dobra w serwowaniu z siatki
      ale i tak zawsze wybierają mnie ostatnią tongue_outtongue_out Ale teraz będę mieć zwolnienie z
      wf-u przynajmniej na miesiąc jak na razie....
    • kuku_ Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 19:51
      również nienawidzę.
      pomimo, że kocham koszykówkę wolę w nią grać po lekcjach.
      wf to zuo.
      skręcenie nogi i podejrzewane roczne zwolnienie z ćwiczeń mnie ratuje. ; x
      nie przejmuj się tym, że nie jesteś wybierana jako pierwsza, ale nie rezygnuj z
      ruchu, bo na starość ciężko będzie. xD
    • lilii_95 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 20:11
      ja tez nienawidze wf'ow...
      tez nie jestem dobra ani w kosza ani w noge ani w siatke sad
      tylko biegac lubie smile
      wspolczuje sad
    • moniak20 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 20:13
      Co?! kooocham serce kiss w-f...
      moim marzeniem jest być w drużynie piłki nożnej lub siatki big_grin
      • melagrana Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 21:08
        ja wf kocham big_grin (z małymi wyjątkamitongue_out )
        ale te białe podkoszulki..........
    • mellow Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 21:19
      nienawidzę siatkówki, ręcznej i długich dystansów. reszta przejdzie.
      • oolluussiiaa96 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 21:48
        ja zawsze lubiłam w-f w mojej podstawówce wink zawsze było śmiesznie suspicious
        • natalka_xd Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 21:52
          też nie cierpię wfu i jeszcze mam wkurzającego i wrednego wuefiste -.-'
          • strawberry_xdd Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 21:53
            w-f jest do dup.y !

kurde ja pisze sama sobie zwolnienie i ogóle . ; - p

• majusia011 Re: W-F=HORROR! 01.09.09, 21:56
              . ja nie przepadam za w-fem, najbaradziej nie lubię gimnastyki;//
              zmoora..!!!!
              a reszta to jakoś ujdzie..
              • dio223 Re: W-F=HORROR! 02.09.09, 18:03
                ja też nie przepadam za wfem ale staram się zawsze cwiczyc i udowadniac
                nauczycielowi że mimo że mi nie wychodzi to się staram i pani zawsze podciąga
                takim osobom oceny. na początku 6 kl była strasznie kiepska w siate i kosza
                wybierali mnie zawsze na końcusciana ale graliśmy często i jestem coraz
                lepszawink i nie zostaje wybierana na końcu!
    • thay Re: W-F=HORROR! 02.09.09, 18:05
      I tak odpisze ;] Poproś kumpele z klasy która gra dobrze w kosza czy w siate i
      niech Cie troche poduczyć. I kuzwa no czemu nikt nie lubi w-f'u!?
    • th4ever Re: W-F=HORROR! 02.09.09, 18:09
      Może nie lubisz bo cos lub ktos Ci w tym przeszkadza?
      Mysle ze powinnas zaczac cos trenowac
      • letli Re: W-F=HORROR! 02.09.09, 19:09
        No wlasnie nie widze tu wielu fanow w-f ' u ;p A mnie ineteruje czemu chcesz sie
        wymigac od niego ? Rozumiem nie za dobrze grasz . To moze czas zaczac sie
        troszke poduczyc ;p My musimy ze wszystkimi dziewczynami nauczyc dwie dziewczyny
        z naszej klasy grac we wszystkie sporty bo maja na zawody chodzic poprostu
        niemozliwe do zrobienia sciana
    • joasiiaa Re: W-F=HORROR! 03.09.09, 17:46
      witaj w klubie ;p
    • ladyy Re: W-F=HORROR! 03.09.09, 19:17
      ja lubie w-f ale dzisiaj to co się stało to przesada przez całą godzine biegaliśmy!
      wiesz ja też jestem wybierana na końcu bo zawsze chłopaki wybierają
    • discophantom W-F powinien byc wyeliminowany z programu zajęc 03.09.09, 21:23
      jestem w dokładnie takiej samej sytuacji co autorka tematu. dotychczas miałam
      wuef z dziewczynami ze starszej klasy, ale teraz (po zatwierdzeniu przez "speców
      od edukacji") mamy mieć wuef koedukacyjny. męczę matulę o zwolnienie całoroczne
      (mam wadę wzroku, nie przeszkadza mi ona co prawda w normalnym funkcjonowaniu,
      ale czego się nie robi dla zwolnienia). bo raczej nie ma takiej dziewczyny,
      która chciałaby ćwiczyć z przepoconymi chłopakami w koszulkach bez rękawów
      (zwłaszcza gdy stoi się pod koszem; ohyda).
      • klaudysia Re: W-F powinien byc wyeliminowany z programu zaj 04.09.09, 17:22
        ja nawet lubie wf xd
        przynajmniej nie trzeba siedziec w lawce i wkuwac x DD
        • mickeymouse Re: W-F powinien byc wyeliminowany z programu zaj 14.10.09, 20:29
          klaudysia napisał(a):

> ja nawet lubie wf xd
          > przynajmniej nie trzeba siedziec w lawce i wkuwac x DD

Szczerze to ja bym wolała wkuwać, niż czasem się skompromitować na tle klasy... xdd
          • po_prostu_bella Re: W-F powinien byc wyeliminowany z programu zaj 14.10.09, 20:58
            mickeymouse napisał(a):

> klaudysia napisał(a):
            >
            > > ja nawet lubie wf xd
            > > przynajmniej nie trzeba siedziec w lawce i wkuwac x DD
            >
            > Szczerze to ja bym wolała wkuwać, niż czasem się skompromitować na tle klasy...
            > xdd

DOKŁADNIE
    • taylor_ Re: W-F=HORROR! 04.09.09, 17:33
      `Ja też nie lubie w-f. Ugh ! >.<
      • im_rebel Re: W-F=HORROR! 05.09.09, 20:58
        Na szczęście nie mam tego problemu bo lubię siatkówkę, i przeważnie wybierają
        mnie druga. Nie żebym sie chwaliła ale ja lubię WF i jestem dobra w tej robótce
        wink Ale to szczególnie zasługa nauczyciela.
        to od nauczyciela zależy czy dany przedmiot jest fajny, czy nie. Ja mam na
        przykład zrabana babkę od przyrody xP
        • domek Re: W-F=HORROR! 05.09.09, 21:10
          Też nie przepadam za sportem, a nie jestem taka najgorsza smirk
    • zig_zag Re: W-F=HORROR! 05.09.09, 21:11
      Jej x - d Masz tak jak ja. Nigdny nie umiem dobrze zagrać. Zawsze tak jest
      (jestem kujonką), że jak trzeba mnie wybrać do drużyny, to jest krzywy ryj, ale
      jak jest wspólna praca na np. angielskim, to super, bo ja zrobię to dobrze,
      podpowiem itp. i jest piąteczka, a nawet szósteczka. To mnie strasznie wkurza.
      "lubią" mnie za to, że im pomagam w lekcjach. A nie za to, że może jestem fajna,
      miła. Chcą mnie wykorzystać. A na W-Fie liczy się tylko to, że nie umiem grać.
      Ale teraz w nowym roku szkolnym skączę z tym, że wiecznie pomagam. Pff.

I masz rację Wf jest najgorszym i najdebilniejszym przedmiotem w sQl. Nie
      rozumiem PO CO ON. Boszsz. Wychowanie Fizyczne. Tak czy tak ktoś
      się rusza, uprawia spotr, a w jakim stopniu, to jego sprawa, więc... A jak ktoś
      jest gorszy, bo nie każdy umie np. grać w kosza, jest źle, bo matematyki można
      się nauczyć, a z tym jest gorzej, bo nie każdy ma zdolności Jędrzejczak.
      Tyle. Pozderki&buziole
      • molinka Re: W-F=HORROR! 28.09.09, 15:56
        Emm zależy co robimy ... Nienawidzę siatki ale np lubię nożną . Nie znoszę też
        skoków ( w dal i wzwyż), i rzutów kulą i ręczną i oczywiscie siatkówki .
        Ogólnie to nie przepadam za wfem ... chcociaż czasami jest śmiesznie ;d
    • beautiful_ Re: W-F=HORROR! 30.09.09, 22:23
      Spoko. Ja tam uwielbiam wf tylko wkurza mnie w nim jedno że nie mogę się do
      końca wykazać bo to tylko 45 minut niecałe i jeszcze z marną drużyną
    • pauliska1212 Re: W-F=HORROR! 30.09.09, 22:29
      też nie cierpie. tongue_out
      wgl. jestem beznadziejna z tego przedmiotu.!
      ja zaserwowac dołem nawet porządnie nie umię.
      biegam na poziomie slimaka.
      siatka, kosz, piłka nożna . do dupy jestem wszystkim xd
      jak mamy mieć jakieś zaliczenie to jestem załamana.
      tak to nam podnosili do 5, ale teraz mam wf z takim nieudańcem, że nie wiem jak to
      będzie.scianaconfused
    • seneka4 Re: W-F=HORROR! 30.09.09, 22:35
      Ja tam wf lubię ,często gramy w siatkę albo biegamy a ja to lubię. wink
      Nie rozumiem ludzi ,którzy nie znoszą sportu. Zobaczcie ile radości
      sprawia ruch na świeżym powietrzu np: granie w piłkę nożną. wink
      ze znajomymi to świetna zabawa. big_grin Po za tym to wypływa na nasze zdrowie i
      modeluje sylwetkę. Nie rozumiem ,jak można wykręcać się od ćwiczeń
      w 4 klasie.? przecież wtedy się tylko gra w kosza i siatkówkę ... wf jest wtedy
      lekki.
      • blood_ Re: W-F=HORROR! 01.10.09, 16:55
        seneka4 napisał(a):

> Ja tam wf lubię ,często gramy w siatkę albo biegamy a ja to lubię. wink
        > Nie rozumiem ludzi ,którzy nie znoszą sportu. Zobaczcie ile radości
        > sprawia ruch na świeżym powietrzu np: granie w piłkę nożną. wink
        > ze znajomymi to świetna zabawa. big_grin Po za tym to wypływa na nasze zdrowie i
        > modeluje sylwetkę. Nie rozumiem ,jak można wykręcać się od ćwiczeń
        > w 4 klasie.? przecież wtedy się tylko gra w kosza i siatkówkę ... wf jest wtedy
        > lekki.

Pragnę zauważyć, że nie jestem w 4 klasie.
        • seneka4 Re: W-F=HORROR! 02.10.09, 15:04
          blood_: piszę ogólnie.
    • miss_pauline W-F=HORROR! 01.10.09, 20:14
      Ja mam dokładnie tak samo EF to jeden wielki Horror, a jutro czekają mnie aż
      daw ugh.Jak ja to wytrzymam.Poprzedni tydzień ubłagałam mamę o zwolnienie, ale
      teraz muszę ćwiczyć, chociaż dzisiaj zapomniałam zrobić zadania z matmy i nie
      poszłam na pierwszą lekcje, którą był WF, ale jutro sa aż daw..O
      nieeee.Nienawidzę tego przedmiotu. Gra w siatkę czy kosza to jedna wielka
      masakra ja już wolę chyba fikołki robić, a do tego jestem najgorsza z tego
      przedmiotu i wybierają mnie zawsze na samym końcu(czyli tak jak ty heh), ale
      przynajmniej nie jestem sama...Proszę trzymajcie za mnie kciuki, bo żebym
      przeżyła jakoś ten jutrzejszy horrorrrrrrrrrr..UGH

Jak coś to chodzę do 1 Gimn, ale od zawsze nienawidzę tego chorego przedmiotu...
      • szysza_xd Re: W-F=HORROR! 02.10.09, 15:11
        NIE NAWIDZĘ WFu!!
        no wlasnie, takie jest moje zdanie
      • sysiek4444 Re: W-F=HORROR! 02.10.09, 15:13
        Ja mam podobnie , tylko ze uwielbiam wu-ef
        ale wybierana tez jestem prawie na koncu ....
        siata to moja najgorsza no dziedzina ze tak powiem tongue_out
        kosz tak samo ....
        neidawno w nos dostalam i mi krew leciala ...
        do tej pory mnie boli :<
        ale biegi , i skoki te różne kocham !
        Hmmm chyba zaczne pisac sama zolnienia , albo bede mowic ze niedysponowana jestem
        xddd
        chociasz okresu jeszcze niemiałam tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka