Dodaj do ulubionych

Coś mnie kłuje w sercu ;/

02.09.09, 21:49
Jakoś tak od paru dni dostaje takich pojedyńczych kłuc serca, wtedy na 30 sec. coś mnie
boli nie moge sie prawie ruszac i trudno mi oddychac...czy ja jestem na coś chora?
Wydaje mi się, że to nie jest raczej normalne, ale czy wy też miałyście coś takiego?

(jak był już taki temat to sory, ale jak szukałam to nie znalazłam)
Obserwuj wątek
    • roseline Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 02.09.09, 21:53
      Pogadaj o tym z rodzicami, takie sprawy trzeba załatwiać od razu, na pewno Ci
      pomogą !

Nie bój się, bo może to byc równie dobrze wywołane stresem, a nie żadną paskudną
      chorobą smile
    • bella96 ... 02.09.09, 21:53
      Ja nie miałam, może to być na tle nerwowym, ale najlepiej powiedz mamie, może
      pójdzie z tobą do lekarza i zrobią ci EKG. Jeśli się bardzo ostatnio
      denerwujesz to sprawa jest jasna. Napisz czy poszłaś do lekarza i co twoja
      mama na to kiss
      Powodzenia, to na pewno nic groźnego serce trzymam kciukiserce
    • katsuumi_17 Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 02.09.09, 21:55
      Takie coś to może być stan przedzawałowy. Lepiej udaj się z tym do lekarza, który da ci
      skierowanie na na EKG. Zrób sobie badania!
      • dolce89 Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 03.09.09, 09:02
        katsuumi_17 napisał(a):

> Takie coś to może być stan przedzawałowy. Lepiej udaj się z tym do lekarza, któ
        > ry da ci
        > skierowanie na na EKG. Zrób sobie badania!
        Stan przedzawałowy w wieku 12 lat????? U 12 latków nie występuje. Ja odczuwam te
        same bóle, robiłam badania i okazało się że to są nerwobóle, ale zrób badania.
    • spier.dalaj666 Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 02.09.09, 21:55
      ja mam taki sam problem, ale ja mam dodatkowo długotrwałe napady duszności i
      cierpię na bezsenność. nic z tym nie robiłam, a jak się okazało później - muszę
      mieć wszczepiany rozrusznik serca. proponuję jak najszybciej iść do kardiologa.
      pozdro. ;]
    • tanatalka Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 03.09.09, 12:34
      Ja miałam jakiś rok temui trwało to jakoś całe wakacje nie martw się ja też się strasznie
      tego bałam . Pogadaj o tym z rodzicami, mi najpierw było głupio ale porozmawiałam i już
      się niczego nie balam pozdro...
    • independent_ do kardiologa, teeeeeeeeeeraz!!! 03.09.09, 15:16
      kardiolog się kłania.
      miałam tak samo, okazało się że po ojcu mam niedomykalność zastawki aorty.
    • w_paski Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 03.09.09, 16:30
      powinna ś iść jak najszybciej do lekaż a to może ozna czać problemy z serce,m
    • yourbadream Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 03.09.09, 16:40
      Zamiast się pytać o takie poważne rzeczy na forum głównie dla dzieciaków,
      powiedz o tym rodzicom i idźcie do lekarza.
    • klaudysia Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 03.09.09, 17:05
      tez tak czasami mam, jak mnie zacznie kluc prawie oddychac nie moge .
      ale rzadko ...
      • ardnaskela Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 03.09.09, 17:09
        Miałam. Często. Nie poszłam do lekarza. Bałam się, że coś jest nie tak. Od dłuższego czasu
        to się nie powtarza, bo zaczęłam ćwiczyć. Brzuszki, ale jednak zadziałało. Poćwicz, ruch
        sprawi, że poprawi Ci się krążenie. Może zadziała jak w moim wypadku.
        Jeśli nie lekarz wskazany.
    • pariska65 Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 03.09.09, 17:18
      eh....no nie wiem może powinnaś iść z tym do lekarza możesz być jakaś chora ja
      nigdy czegoś takiego nie miałam więc jedyne co Ci mogę poradzić to to żebyś
      poszła z tym do lekarza....
    • th4ever Re: Coś mnie kłuje w sercu ;/ 03.09.09, 18:36
      jak bylam mlodsza(ze 2 lata temu) czasami mialam takie cos,ale teraz mi minelo...
      radze Ci zebys powiedziala to mamie...Mamy wiedza co robic...isc do lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka