andrea12 Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:17 Nie, nie odczywam takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:19 co taka ciekawa w jaki sposób? ;D nie nie masturbuje się Odpowiedz Link Zgłoś
szaman .................... 26.02.10, 17:19 to chyba naturalna kolej rzeczy trzeba dorosnąć do tego i koniec więc jak ktoś mówi, że to "fuuuj" to się myli. ale nie temat, aby rozpisywać się o tym na kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot . 26.02.10, 17:44 Było już o tym tyle razy pisane i jakaś mądra osoba napisała, żeby o tym wątków nie pisać, bo są tu też dzieci , na które się wpadłam, mają po 8 lat!!! Więc lepiej się powstrzymać od pytania o sprawy intymne, bo są to rzeczy dość osobiste . Dziwne jest też to,że Cię to interesuje. Mam nadzieje,że wziełaś to sobie do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:24 nie , a masturbacja to według kościoła katolickiego grzech . Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:30 Jesteście chore! Wy to opisujecie na ogólno dostępnym forum gdzie każdy może zajrzeć! Każdy, nie tylko użytkownicy kota, nie zakładajcie takich wątków, a jak ku... jesteś taka ciekawa to wpisz se w google i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:35 jak masz problem napisz na www.kowbojki.pl lub www.samosia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:36 haha xD uważaj bo ktoś Ci powie czy sie masturbuje.xD i tak pewnie wszyscy napiszą że nie Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 . 26.02.10, 18:48 kiedyś ksiądz powiedział, że to nic złego, kiedy człowiek chce się rozładować seksualnie. oczywiście to jest grzech, ale już nie przesadzajmy. Kościół tak tego nie potępia. co do pytania głównego to ja nie, bo nie potrzebuję c(: Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:39 Glupi watek ... tu tez sa dzieci To najczesciej (niezawsze) one pisza "fuuuj" "to jest zboczone" "obrzedliwe" ... a nigdy nie probowaly . heh .. DZIECI .. Na waszym miejscu bym sie nie wypowiadala na obce tematy OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:55 Myślę, że to raczej intymna sprawa czy ktoś to robi, czy nie i w jaki sposób. Moim zdaniem każda powinna zostawić to dla siebie. Połowa się przyzna połowa nie. I nie piszcie, że to chore, obrzydliwe, ohydne itd. To jest normalne w okresie dojrzewania zarówno u chłopaków jak i u dziewczyn. Chłopaki się tak tego nie wstydzą, dziewczyny bardziej i się nie przyznają. I to wcale nie świadczy o osobie, że jest jakaś dziwna, inna czy zboczona. Dzieci , które nie mają o tym pojęcia niech się lepiej nie wypowiadają bo śmieszą mnie 12sto letnie dziewczynki piszące "fuj, ohyda, chore, nie jestem zboczona" itd. Każda powinna to zostawić dla siebie, a nie pisac o tym na publicznym forum. -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 17:58 ja sie masturbuje od 13 - 14 roku zycia pominmy fakt jak to robie, bo nie chce zeby ludzie przezemne dostali zawalu Odpowiedz Link Zgłoś
vanity95 Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 18:17 tak. ale żeby pytać jak to robię, to jest to chore. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne Zajmę głos w tej sprawie! 26.02.10, 18:39 Tak więc masturbacja to nic obrzydliwego. W naszym wieku jest to czynność zupełnie normalna. W ten sposób poznajemy swoje ciało więc nie widzę powodów do tego żeby mówić iż jest to złe. Pytanie trochę intymne nie odpowiem ci na nie ale jeżeli to ma związek z tobą to nie brzydź się bo to całkowicie NORMALNE W TYM WIEKU! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: Zajmę głos w tej sprawie! 26.02.10, 19:08 ja sie zgadzam z roxanne i innymi, ktorzy mowia ze to normalne. ja tego nie robie i nie mam zamiaru ale jak ktos sie wypowiada ze to lubi to czemu go obrazacie.. heloł laski szanujmy sie! Odpowiedz Link Zgłoś
vanka_vanessy jejj... 28.02.10, 21:34 jejku... dużo dziewczyn pewnie pisze, że "NIE ! TO OKROPNE" a zapewne to robi. moim zdaniem nie ma sensu pisanie takich wątków <ale ok > bo i tak każda napisze że nie. + no ja tego nie robię na stopro. pozdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 20:18 nie, nie masturbuje sie. nie myślałam nawet o tym żeby zacząć, ale jakoś mnie do tego nie ciągnie. nie uważam żebym miała jakieś specjalne potrzeby do tego, ale rozumiem że inni mają. słyszę że jest to popularne pośród nastolatek, no cóż, wasze życie i że tak powiem róbcie co chcecie'. Niektórzy być może potrzebują wyładować swoje napięcia seksualne, a mi to nie jest potrzebne. Uważam że to dziwne, ru... się samym z sobą, ale ok. ;dd Jak lubicie xD. btw. se_xi, sorry ale chyba jesteś jakaś chora umysłowo. słuchaj napalone dziecko, normalni ludzie to jedzą ogórki czy marchewki. no cóż, twoja sprawa jak to wykorzystujesz. no ale, sprawiasz wrażenie jakiegoś niewyżytego dziecka. xD idź spać. Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 20:24 nie i nie zamierzam. dla mnie to nie jest normalne.! Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 każdy jak ma potrzebe 26.02.10, 20:30 Dzieci nie wyrzekajcie sie tego bo to normalne chyba ze jestescie tak niedojrzałe lub boicie sie przyznac do czegoś co jest zwykła rzeczą.a no tak moze jeszcze sie zgorszycie?-,- Jak jest potrzeba to kazdy to robi,normalka,nawet ci którzy `boją` sie przyznać. pozdro \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
enela5 Re: każdy jak ma potrzebe 26.02.10, 20:34 tokio_hotel_483 napisał(a): > Dzieci nie wyrzekajcie sie tego bo to normalne chyba ze jestescie tak > niedojrzałe lub boicie sie przyznac do czegoś co jest zwykła rzeczą.a no tak > moze jeszcze sie zgorszycie?-,- > Jak jest potrzeba to kazdy to robi,normalka,nawet ci którzy `boją` sie przyznać > . > pozdro \m/ Podpisuje się pod tym Odpowiedz Link Zgłoś
kapi ?! 26.02.10, 20:36 Kochana , ty masz trzynaście lat !? Tyle samo co ja , aż wstyd mi mojego wieku ! Przecież normalna osoba w naszym przedziale wiekowym tego nie robi a niektórzy nawet nie wiedzą co to znaczy i niech tak zostanie . Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 20:41 Zgadzam się z niektórymi. Masturbacja w okresie dojrzewania (i nie tylko) jest zupełnie normalna zarówno u chłopców jak i u dziewczyn. Jednak ja i tak moje sprawy pozostawię w słodkiej tajemnicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lucuch. Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 20:56 nie, obrzydliwe to dla mnie jest. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 21:01 Jeśli oczekiwałaś szczerych odpowiedzi, to chyba się przeliczyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 21:02 Nie, ale uważam, że to nie jest głupie, wszystko jest dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Mastrubujesz się ? 26.02.10, 21:03 Nie. Połowa tych co to robią i tak się nie przyzna. Wręcz będą pisać jakie to jest obrzydliwe i w ogóle. Śmieszne są komentarze typu "to jest chore". Najbardziej chore to są Wasze wypowiedzi. Też kiedyś myślałam, że to jest brak szacunku dla własnego ciała, aż wreszcie do mnie dotarło, że jednak nastolatkowie mają swoje potrzeby. Poza tym zawsze to lepsze niż rozpoczęcie inicjacji seksualnej. I jeszcze jedno. Ja rozumiem, anonimowość i te sprawy, łatwiej pytać o swerę intymną, ale zdanie "Np. czy wkładasz sobie tam palec, dotykasz...?" po prostu mnie obrzydziło. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Mastrubujesz się ? 27.02.10, 12:15 zapewne są tu dzieci od 9 do 13 lat, co się masturbują... nawet jak ktoś z tego korzysta, to myślisz, że się przyzna? xD jejq, najpierw pisali na kotku o pierwszym razie, teraz o tym... helloł, na stronkę `KOTEK` wchodzą także dzieci! załamka. XD Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Mastrubujesz się ? 27.02.10, 12:20 nie masturbuje sie, jak dla mnie to jest troche obrzydliwe, ale robcie jak chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
querty. Re: Mastrubujesz się ? 27.02.10, 12:23 Nie mam zamiaru się z tego zwierzać, na Otwartym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Mastrubujesz się ? 27.02.10, 12:32 piszecie, że to obrzydliwe. jesteście same dla siebie obrzydliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Mastrubujesz się ? 27.02.10, 12:34 Póki, co nie odczuwam takiej potrzeby, ale kto wie co mi odbije w przyszłości. Osobiście nie uważam masturbacji za coś złego, ani ochydnego. Większość nastolatków to robi, nawet moi rodzice mówią, że to normalne, bo oni przecież też byli nastolatkami. Są oczywiście osoby, które nie odczuwają takiej potrzeby nigdy i to nie jest nic złego. Aczkolwiek osoby, które mówią, że to chore (jeśli mówią, że obrzydliwe to co innego, o gustach się nie dyskutuje) i że Ty jesteś jakaś głupia i zboczona jeśli o to pytasz, uważam za po prostu niedojrzałe. Dorosną, zrozumieją. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 ekchem... 27.02.10, 12:30 Dobra, zacznę moją przemowę: po pierwsze - to moja prywatna sprawa chyba, c'nie? po drugie - wchodzą tutaj nastolatki, które może jeszcze nie wiedzą co to oznacza. Warto mieć nadzieję. A z resztą sama mam 12 lat, która myśli jak dojrzała kobieta, bo ma taki zrypany charakter. po trzecie - nie pamiętam jak się nazywasz - se_xi aby najmniej - ale z tego co wiem i pamiętam to marchewka służyła do jedzenia, a nie do masturbacji a po czwarte - jesteś trochę naiwna myśląc, że ktoś ci tutaj napiszę, czy się masturbuje, jak to robi i te pe aaa, i jeszcze po piąte - ave \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
alicewampirek Re: Mastrubujesz się ? 27.02.10, 12:38 NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Mastrubujesz się ? yyym. 27.02.10, 12:58 omg. niektórzy się tego wstydzą i napiszą,że NIEEE !!!! większość kłamie tylko dlatego,że się tego wstydzą. Hm.to jest normalne w wieku dojrzewania. tyle co mam na ten temat do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chanelka Re: Mastrubujesz się ? 02.03.10, 20:22 Jak czytam wasze niektóre wypowiedzi to mi się śmiać chce.Oburzacie się tak jakby chodziło co najmniej o morderstwo.Moim zdaniem masturbacja to normalny sposób na rozładowanie napięcia seksualnego.Rozumiem,że nie każdy to lubi i ok to jego sprawa,ale nie bulwersujcie się jak jakieś średniowieczne dewotki. Odpowiedz Link Zgłoś
mercia3 Jak? 03.05.10, 15:32 Nie, ale myślałam żeby zacząć. Jak to zrobić? Palcem? Pliss o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Mastrubujesz się ? 03.05.10, 15:35 Nie.. znaczy nawet jakby to ja bym sie nie przyznala do tego.. a na pewno nie tutaj xDD tak jest to dla mnie dziwne Odpowiedz Link Zgłoś